Лекари в Бургас - 3

• 66 901
  • 764
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря!

# 76
Здравейте, бихте ли ми препоръчали добър уролог? Благодаря предварително!

# 77
  • Бургас
Отзиви за др.А.Замов,кардиолог в ,,Чудотвореца,,?
Бях на преглед при него за пръв път. Исками се да знам,че е наясно с професията си 🤗🤔😉

# 78
Като родих вдигнах кръвно и получих сърцебиене. Дойде той и ми обяснява как нищо ми няма. Предложи ми да пия вода и ми вика “Сега мина ли ти?” Пълна подигравка. Почувствах се още по-зле.

# 79
  • Бургас
Търся добър ендокринолог за първичен преглед. Някой с мнение?

# 80
Д-р караилиева. Вторник и четвъртък в Николай чудотворец с предварително записан час на регистратурата може и по телефона да се запази час

# 81
Здравейте, препоръчайте ми добър ортопед? Синът ми има проблем с коляното, имаме съмнение за менискус.

# 82
  • до морето
Здравейте! Къде в Бургас може да се сложи холтер на дете? Кардиолозите за възрастни отказват. Ралева е детски кардиолог, но не слага холтер. Детето е с препоръки за холтер след преглед в София.

# 83
Пробвайте при Ралица Чавдарова.

# 84
Здравейте, бихте ли ми препоръчали добър уролог? Благодаря предварително!
Чувала съм добри отзиви за Сребрин Попов

# 85
Търся ортодонт за дете. Чувала съм преди добри отзиви за Д-р Милина, но  то беше преди доста години, а сега може да има и други такива.

# 86
Здравейте, моля препоръчайте специалист за ехография на млечни жлези с направление. Благодаря! Flowers Cherry Blossom

# 87
Ходих в Света София при Велева, но не съм доволна. Първо-отношението й не е добро, и второ-откри ми кисти, фиброаденоми, а впоследствие като отидох при д-р Киселков(мамолог) се оказа че няма такова нещо. Той ми препоръча да ходя на ехограф в онкото, там била най-добрата апаратура.

# 88
Д-р Тодор Ангелов е онко хирург и преглежда с ехограф в частния си кабинет.

# 89
Търся ортодонт за дете. Чувала съм преди добри отзиви за Д-р Милина, но  то беше преди доста години, а сега може да има и други такива.
Аз съм много доволна от доктор Митева.

Общи условия

Активация на акаунт