Лекари в Бургас - 3

• 67 164
  • 764
  •   3
Отговори
# 165
Ортопед може би.За съжаление аз не мога да препоръчам

# 166
  • София
Ортопед може би.За съжаление аз не мога да препоръчам
Сигурен е,че не го е ударил нито стъпил на криво това е странното.

# 167
Мисля, че още е рано за медузи, но според мен това, което описвате може да е реакция от вещество отделено от някой морски обитател като защитна реакция когато мъжът ви например е стъпил върху него. Обаче не знам какъв специалист е добре да потърсите. Може би като начало дерматолог или инфекционист. Говорили ли сте с ЛЛ за мнение. Дори и да сте на почивка и тук да нямате ЛЛ предполагам, че на регистратурата в която и да е болница ще ви насочат към специалист.

# 168
Здравейте. Търся отзиви за гостуващ очен лекар в Оксиком - доц. Джелебов.
Ако има оперирани от него с катаракта, моля споделете мнение.
Благодаря.

# 169
Моля да ми препоръчате невролог за проблеми с вестибуларния апарат( виене на свят, потене, главоболие).
По препоръка от форума посетихме д-р Генов в Зорница и аз лично съм доволна. За себе си също обмислям преглед при него.

Работи ли по ЗК?

# 170
Eka, не знам дали работи по ЗК, можете да го попитате по телефона. Платен преглед е 60 лв.

# 171
  • Бургас
Здравейте! Препоръчайте добър образен диагностик за профилактична ехография на млечни жлези. Да работи с НЗОК и да има часове не за след 2 седмици. В 3-та поликлиника се чака много, чудя се за Ел Масри. Някой ходил ли е там за ехография? Друг вариант ми е 1-ва поликлиника, но приемам и други мнения. Като цяло разбрах, че трудно се записват часове, а на мен ми трябва да мина другата седмица и за да не се лутам се надявам да ме ориентирате.

# 172
Здравейте! Препоръчайте добър образен диагностик за профилактична ехография на млечни жлези. Да работи с НЗОК и да има часове не за след 2 седмици. В 3-та поликлиника се чака много, чудя се за Ел Масри. Някой ходил ли е там за ехография? Друг вариант ми е 1-ва поликлиника, но приемам и други мнения. Като цяло разбрах, че трудно се записват часове, а на мен ми трябва да мина другата седмица и за да не се лутам се надявам да ме ориентирате.

Отидох в Бургасмед, Меден рудник и влязох веднага, без предврително записване , по Здравна каса.

# 173
  • Бургас

Отидох в Бургасмед, Меден рудник и влязох веднага, без предврително записване , по Здравна каса.

Благодаря много, аз съм в Лазур и ми се ще нещо по-близо да е.

# 174
За ехография на млечни жлези съм си записала името на д-р Ангелов, мамолог, и есента планувам да отида. Кабинетът му е на Демокрация, някъде около Космос.

# 175
В Лазур е-над Лината на Демокрация.Аз ходих,но не знам дали е по ЗК. Запазих за следващата седмица когато звъннах.

# 176
Ангелов преглежда по ЗК, доплатих някаква сума, но нямам спомен колко и за какво.

Ехография на гърди може да ви направят и в клиника Маджуров.

# 177
  • Бургас
Аз ходих в Св.София, понеже с направление никъде нямаше час,  останах доволна.При д-р Браяновски.

# 178
  • София
Здравейте,
Може ли да препоръчате невролог, който да преглежда и 16-годишни деца?

# 179
И аз имам добри впечатления от д-р е Браяновски

Общи условия

Активация на акаунт