Отговори
# 510
И аз така мисля, не е от размерът на бебето със сигурност поне при мен, че още е супер малко 😅 но забелязах, че за седмица изведнъж ми щръкна тумбачето, което сега прилича на мини шкембенце, не на бременно 😁

# 511
Love sea за започване на фолиевата киселина и на мен са ми казвали че като се започне с опитите за бебе почват да се пие,но аз я започнах като разбрах че съм бременна,но и от предишната ми Аг(не проследява бременности затова се наложи да я сменя) и от тази знам че се пие до края на третия месец горе долу и след това се почват витамини.Ти май пиеш много неща да не се предозираш с някой витамин? Не ги знам за да съм сигурна де,аз пия само един вид витамини и то защото АГ ми каза иначе няма да ги пия.
Аз с първата бременност не съм пила нищичко,ама съм била и на други години та затова ще пия сега тези витамини за подсилване на мен и на бебока.

# 512
Love sea за започване на фолиевата киселина и на мен са ми казвали че като се започне с опитите за бебе почват да се пие,но аз я започнах като разбрах че съм бременна,но и от предишната ми Аг(не проследява бременности затова се наложи да я сменя) и от тази знам че се пие до края на третия месец горе долу и след това се почват витамини.Ти май пиеш много неща да не се предозираш с някой витамин? Не ги знам за да съм сигурна де,аз пия само един вид витамини и то защото АГ ми каза иначе няма да ги пия.
Аз с първата бременност не съм пила нищичко,ама съм била и на други години та затова ще пия сега тези витамини за подсилване на мен и на бебока.
Пия само това:
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030015069

# 513
Аз да попитам усещате ли ускорен пулс и прескачане на сърцето? От известно време ми се случва, особено като легна. И се усещам пулса. Много е неприятно

# 514
Здравейте! От няколко дни забелязвам че постоянно изпитвам глад ям и след час айде пак😂 Вие как сте с апетита? Също така се притеснявам че само като помисля за месо и ми става зле а гледам да ям по малко заради желязото да не падне много.

# 515
Аз да попитам усещате ли ускорен пулс и прескачане на сърцето? От известно време ми се случва, особено като легна. И се усещам пулса. Много е неприятно
Аз, често. Лесно се задъхвам. Понякога си меря пулса. Два пъти получавах сърцебиене. Тогава е кошмар, но успявам да го овладея с упражнения.
Нормално е, сърцето също е по-натоварено. 
И моя стомах е по-издут в горната част от преди. Все пак бебето расте и тепърва започват неразположенията.

# 516

Като расте матката изтиква всичко друго нагоре. Сигурно затова и по-голям корема и нагоре. На картинката е интересно как се сгъчква всичко накрая 😱

Аз да ви задам един малоумен въпрос. Докторът ми показа къде е средата на матката и съответно бебето трябва да е някъде под пъпа. Защо тогава корема ми е по- на горе, над и под самия пъп… Много некомпетентно и малоумно питане, но реших да питам вас а не да се излагам пред него😅

# 517
Love sea аха,аз те разбрах че пиеш и фолиева и витамини ,а то ти било комбинирано.Аз пих до преди седмица само фолиева киселина и като ги изпих почнах витамини които АГ ми изписа за бременни до 7 месец ,после ще почна други витамини.Витамини,витамини ама и моите 28 лв😂😂😂
За това че и аз не се храня пълноценно ,че ми се гади ,повръщам и съм смъкнала до 45 кг(от 48кг де)и не мога да кача нагоре вече трети месец и го поставих на въпрос на АГ и тя ми пусна изследвания и каза че са супер ,каза че скоро ще отшумят тези гадения да потърпя още малко.Мисля че хемоглобина гледаше най-вече,но не съм много сигурна .

# 518
Може да отшумят, но може и да не отшумят. Grinning Има и такива “късметлийки”, които през цялата бременност са така. Да се молим да не сме от тях.
Аз не знам точно колко съм свалила, но поне 3-4 кг до момента. Иначе често ми се прияждат определени неща, но повечето не ми понасят и ги повръщам. Имам апетит, но не съм забелязала да е повишен. Често ми се ядат странни неща, които в момента ги няма никъде, като джанки, праскови и сини сливи. Grinning На мен обаче плодовете не ми понасят и сега не ям никакви. Сигурно затова ми се прияждат.

# 519
Момичета, какво може да се пие при запек?
Втори ден се мъча, а ме е страх да напъвам да не си докарам някое отлепяне на плацентата 😞

# 520
Втори ден се мъча, а ме е страх да напъвам да не си докарам някое отлепяне на плацентата 😞

Аз бих препоръчала да хапнете сушени сини сливи.

# 521
Оф имах същия проблем предните дни. Помогна ми чай с мед и малко фреш от портокал сутринта. 

# 522

Аз бих препоръчала да хапнете сушени сини сливи.
Накиснати преди това, за да омекнат.
Киви на гладно, топла вода с мед пак на гладно.

# 523
Момичета, някоя от вас има ли болки в таза? Аз от днес влизам в 16г.с. и снощи много ме болеше. Преди това на моменти също съм усещала болка и то предимно нощно време. Не е ли много рано за тези болки?!

# 524
Аз почти от началото имам болка и изтръпване на самата кожа, като от нерв. Даже в началото беше по-осезаемо. Усещам го нощем, докато лежа. АГ каза, че е свързано с нарастването на матката.

Момичета, някоя от вас има ли болки в таза? Аз от днес влизам в 16г.с. и снощи много ме болеше. Преди това на моменти също съм усещала болка и то предимно нощно време. Не е ли много рано за тези болки?!

Общи условия

Активация на акаунт