🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 1 (08.02 - 22.02) - * СТАРТ * 🌴

• 56 956
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 855
  • София
Маргото таман живна и пак загуби. Чак жал ми става за нея.
Браво на Павел. Най-накрая да спечели битка, че дотук бе голямото разочарование при Воините. И то победи мутрата.

# 856
  • София
Този младеж, който дойде са види Божана, ми заприлича на човек от екипа, но не и на "медицински екип". Sweat

# 857
  • София
Ермина мина като валяк и през Божана. Даже я крампира. 😉

Крум как би Благо и той не знае.

Айде, Злати, искам сините да бият.

# 858
Драматичните монтажи са най - великото нещо в този сезон 🤣😂🤣😂😂🤣😂

# 859
И биха, браво на сините... Ама това повторение на последните 10 секунди една секунда след като са се случили.....не знам. Жалко за добрия монтаж в такива моменти!

# 860
  • София
Ермина мина като валяк и през Божана. Даже я крампира. 😉

Крум как би Благо и той не знае.
"Първа рана" каза Божана, като "Рамбо: първа кръв". Sweat Smile

Аз останах с впечатлението, че Благой победи Крум, толкова към гледала.

# 861
  • София
Браво на Воините, най-накрая. Екстра им дойде тази победа.

# 862
Тази Божана....какво ѝ има, не знам...

Тази вечер ще има ли изгонен, някой дали разбра?

# 863
Ще кажат след рекламите кой си тръгва.

# 864
Мен пък взе да ми харесва. Дори Джаф не ме дразни и почнах да му свиквам. Радвам се, че сините спечелиха.
Даже играта ми хареса. Но пък тези подаръци много ми идват за такъв формат. То кат на курорт. И аз искам там.

# 865

Да, докато го напиша и показаха...

# 866
  • София
Аз живея във влажен район,а където са те е в пъти по-влажно.
Наистина влагата съсипва - умора,замаяност,дори на моменти трудно дишане.И в добавка горещото слънце..

Чакам си американския ИСТИНСКИ сървайвър от 1-ви март.Участниците и визитките им са вече обявени.Обещаващо звучи.
може ли линк да ги видим, като база за сравнение Sunglasses

# 867
  • София
Времето наистина лети. Не им ли се губят поне два дни между съвета, в който Стефани заяви, че иска да си ходи и резултатите от sms гласуването?

# 868
Всичко е мъгла, кой ли ти казва. За мен, трябва да си ходи Мария ли как беше, колкото и да ги дразни Геновева...

# 869
  • София
Те явно сега ще отидат на нов съвет. Не точно съвет. А на самото място. Защото така е правилната хронология. И ще разберем кой ще е първия тръгнал си от формата. Жалко обаче, че явно всичко ще зависи от зрителя и че вота уж е положителен ама и отрицателен, тъй като този с най-малко гласове ще си тръгне. Поне от промото така се разбра. Няма да има игра за спасение и отпадане както се надявах. Не е справедливо така!
Иначе щеше да излезе, че днес сме гледали нещо, което е излъчено преди съвета. Ама няма как да е така, защото преди играта днес, Ваня каза, че Злати е номинирана.
Мен това ме обърка в началото. Все едно е нещо заснето и отрязано от монтажа за съспенс.

Общи условия

Активация на акаунт