🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 1 (08.02 - 22.02) - * СТАРТ * 🌴

• 57 067
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 870
  • София
Най-жалкото е, че дори и от зрителя няма да зависи, не могат да спечелят доверието на зрителя с гласуване, което трае по-малко от 10 минути, и за което не бяха предупредили. Т.е. нито ще е по правилата на "Сървайвър", нито ще е с истински вот на зрители, остава съмнението кой взима решения. Дори вотът да е истински, то за 10 минути, той не е представителен, могат роднините на даден участник да се организират и това да е достатъчно, така че избор на публика, като че ли също няма да има.

# 871
  • София
Да, така е. Надявам се да коригират тази очевидна грешка.

# 872
Сървайвър да се решава от зрителя е просто падение....

# 873
  • София
Аз си мислех, че ще имат някакъв шанс след вота или поне ще мина известно време, ще има реклами, подканване да се гласува и т.н.
Не може така
Значи, първо не сме видели почти нищо от участниците.
Второ, какво е това гласуване за 15-20 минути???
Безумие.

# 874
  • Буркина Фасо
няма ли начин да не гонят никой ?

# 875
Прочели са дискусията тук за воини 🤣 мъчно ми стана за Ваня, засегнал се е

# 876
Мен доста ме обърква целта на СМС-ите. Първо, милех, че е за пари. Второ, мислех, че е, за да въвлекат публиката директно в предаването с цел дял/популярност. За 10 минути СМСи по 30 стотинки не виждам как постигат което и да е от двете. За сметка на това поощряват участниците да играят за зрителите пред екрана, а не да разгърнат социална или игрова стратегия в същия.

Странна работа.

# 877
  • София
Ха, Ваня говори за зрителската реакция.
Не му е лесно на човека след този хейт. Ужасни сме. Стана ми жал за него.
Но за войни не са прави. Филолога от БАН може да е прав, но за мен правилното е Воини и така го изписвам на 1 стр. и при статистиките ми.

# 878
  • София
Да, трагично е, но те ни показват, че може и по-зле, защото "решава се от зрителя" е някакъв отговор, а когато се окаже, че всъщност няма вот, тогава то оставаме без никакви отговори.

# 879
  • София
Надявам се да коригират и това. Този сезон ще е така, докато не се научат... Ако са адаптивни ще оправят нещата до няколко седмици.

# 880
Да, трагично е, но те ни показват, че може и по-зле, защото "решава се от зрителя" е някакъв отговор, а когато се окаже, че всъщност няма вот, тогава то оставаме без никакви отговори.

Мхм, тотален буламач...или подобие на нещо си, каквото и да е то...цирк

# 881
Хайде Ваня ви обясни за дублетните форми и обеща, че ще говори по- добре.
Четат мненията на зрителите т.е. тук със сигурност.

# 882
  • София
Всичко си опира до каста. От каста зависи всеки един формат...
Да видим дали този каст ще се разгърне по-нататък. Засега старта е лош, но аз винаги съм оптимист.

# 883
  • Буркина Фасо
Ето призив и от мен. Моля ви, направете забележка на жените в племената, не на
всеки му е приятно да им гледа наврените бански в задниците и детеродните органи, гнусно е.
е, призива от другите може да е обратен - колкото се може повече голота Smiley

# 884
Ехе😯 те следят мненията на зрителите наистина 🧐 аз мислих, че желанията на някои за това е наивно.Те хубаво следят, но съм сигурна, че нищо няма да променят 🤣
Божана е уникална 😬 аз ще го гледам само заради нейните физиономии.
А тази дето не може да говори Марго, а и да играе каква е 🤭

Общи условия

Активация на акаунт