🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 1 (08.02 - 22.02) - * СТАРТ * 🌴

• 56 944
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 900
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Наистина е срамота да се подиграваме(аз лично никога не съм го правила,защото съм била и от двете страни) на акцент.
Напротив,трябва да поощряваме,че хората говорят на нашия език.
На мен това не ми е проблема във Ваня. Както казах - старае се човека и българския му е много приличен.Обаче не става за водещ,това е. Вярно,че му е за първи път,но скован е.Мъчи се.Не му идва отвътре както би било при един български водещ.
Нищо против него.

Каста за Survivor season 44 (сега в темата за американския вариант ще сложа повече снимки)
  https://ew.com/tv/survivor-44-cast-photos-bios-revealed/? … 977c-b14e73465d5e

# 901
  • София
Тук четат със сигурност. В Инста и Фейсбук също разбира се.
Този тема е по-лесна за следене, миналият сезон самите участници я следяха. В Instagram коментари почти няма, а във Facebook са прекалено много и разностранни за следене.

Последна редакция: пн, 20 фев 2023, 22:40 от La Vikinga

# 902
  • София
Хах, точно тук четат, аз ако бях продуцент щях да чета първо специализирани теми във форуми и мненията под подкастовете в ютюб.
А като цяло Бг мама доста нашумя покрай темите за Сървайвър 6 и Игри на волята 4
Отделно и Иван продуцента от Фермата чете и пише в темите за Фермата.

# 903
Жалко за Злати. Предпочитах Мария да си иде.
Ами дано четат и тук от предаването. Поправиха се и на синхроните показват имената.
Ако може Ваня да не коментира толкова много играта.
Ако може да разяснят по-добре регламента.

# 904
  • София
Добре де а няма ли да видим гласуването???
Алооу, ехоо???
Коя е първа и с колко процента???

Последна редакция: пн, 20 фев 2023, 22:45 от Diavolo

# 905
Четат тук. От участник в реалити знам, че изрично са им казали: нискообразованите хейтове във фейса не ги четете, ако искате реална оценка влезте в бг мама.

И не, не се бъзикам.

# 906
  • Вестерос
Хах, точно тук четат, аз ако бях продуцент щях да чета първо специализирани теми във форуми и мненията под подкастовете в ютюб.
А като цяло Бг мама доста нашумя покрай темите за Сървайвър 6 и Игри на волята 4
Отделно и Иван продуцента от Фермата чете и пише в темите за Фермата.
Нашумя покрай фермата от 4-ти сезон, тогава почнаха да влизат участниците да пишат.

# 907
Аз на Ваня харесвам, че води непринуден разговор с участниците преди игрите, задава адекватни въпроси и добре отиграва отговорите. Някак естествено му върви разговора.
Естествено за съвета всички въпроси са заучени.

# 908
С Ваня сме коментирали култов лаф от тази тема, че накрая той ще вземе наградата. Много се смя човекът.
Леле Стефани напуска.

# 909
  • София
Добре де а няма ли да видим гласуването???
Алооу, ехоо???
Коя първа и с колко процента???
Карлово е гласувало и е било достатъчно. Smile Аз все пак мисля, че гордата карловка Мария ще даде повече на предаването от Злати.

# 910
Жалко, че не си тръгна Геновева. Твърде емоционална ми е и не ми харесва да я гледам. Като цяло никоя жена не ми харесва на този етап, потенциал виждам у Елина.

# 911
Колкото и да се старае Ваня - ЧУЖДЕНЕЦ е, нито знае фразеологични изрази, нито може да пусне шега в правилния момента, нито сарказъм. Няма правилна интонация, маниерът му на раказване на всяко движение на състезател е дразнещ. Бе, гласът му ми е дразнещ, не го искам за водещ.

# 912
Естествено, че четат и тук, и в инстаграм, и във фейсбук, и подкасти гледат. Все пак продукцията е скъпа и могат да си позволят заплата на човек, който да следи тези неща, при все, че ние го правим за без пари. А аз доколкото разгледах мненията в социалните мрежи и тук се препокриват.

# 913
Днес има подобрения, факт:

1) Изпитанието беше малко над час, а не 3/4 от епизода.

2) Ваня говореше по-малко, а не като футболен коментатор. На мен проблемът ми с него не е правоговорът - просто говори твърде много по време на игрите. Ако продължи да намалява количеството за сметка на качеството - супер.

Войни и воини наистина са дублетни форми, но препоръчителната за употреба и според БАН е воИни. Ясно е, че някой в бързината е направил гаф и сега замазват, но щом така са решили...

# 914
  • София
"Няма да превъртам (игрите), както сигурно повечето хора ще правят", ами тя направо закри предаването.

Общи условия

Активация на акаунт