Птички, котки, катерички и пролетно настроение в Немската тема (241)

• 32 702
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Честита годишнина,Пипи!💐
🍯🍼🥛☕🍵🍶🍾🍷🍸🍹🍺🍻🥂🥃🥤

Последна редакция: сб, 25 фев 2023, 09:20 от Анонимен

# 196
Kissing Heart Благодаря,  Борти!

# 197
  • Немция
Честита годишнина, Пипи, хармония, любов, разбирателство и спокойствие с половинката!
Heart

# 198
  • в сърцето на един мъж...
Честита годишнина, Пипи! Много любов и разбирателство!

# 199
Честити да сте, Пипи!

Може би полезна за някого информация - в Engelhardt правят поправки и на купени другаде дрехи. В повечето магазини, предлагащи корекции, искат касова бележка за дрехата.

Стегнахме абитуриентите, много съм доволна.

# 200
  • Germany
Честити да сте, Пипи! Още дълги години любов и разбирателство!

# 201
  • München, Deutschland
Пипче, честит празник! Да си пийнете хубаво вино, да си хапнете от твоите вълшебни салатки от една друга тема и още много години любов заедно!

Мьос, твоите деца не бяха ли на 3 различни възрасти, с повече от един абитуриент ли си тази година? Да са ти живи и здрави, колкото и да са. 😃 За тях идва най-готината част от живота - тази на самостоятелността. 😃 Изкараха ли книжките?

# 202
  • Немция
Мьос, честито, една грижа по-малко. Ще има вълнения в края на учебната година...
И аз питам - защо абитуриенти в множествено число? Grinning

Синът наясно ли е накъде ще поема след завършването?

# 203
Благодаря за поздравите и пожеланията, да ви се връщат многократно! Kissing Heart
Криси, чудим се още дали да не идем да хапнем гръцко или в къщи. Но салата и хубаво вино ще има!
Мьос, честито! Интересно ми е колко струва един абитуриент тук? Наскоро сестрата на мъжа ми се похвали, че купили рокля за племенницата, 700 лева. Което ми се струва скъпо за рокля, която ще бъде облечена веднъж.

# 204
Първородният и момичето му. Заедно ги стягаме, те рядко се разделят  така или иначе. Следващият ще е  след 2 години.
Да, Криси, шофира много активно вече.
Бибит, ориентирал се е, дано го приемат в каквото иска, идеално му пасва.
Пипи, в Бг баловете отдавна са преминали разумните граници за такова събитие. Като чета цените и разходите в абитуриентската тема, ние тук сме някъде наполовина, за девойката даже към 1/3.

# 205
Радвам се за хубавите новини в темата! Blush
Честити и радостни абитуриенти на  Mößbauer-Effekt  Wear Mortar Board и здрав, щастлив съвместен живот и за напред на Pipi_! People Couple With Heart

# 206
Честито на празнуващите.
Ваканциите свършват , понеделник училища ... Sad

# 207
  • Германия
Ехааааа, колко хубав повод! Да се обичате и наздраве за вас, Пипи!
Големият тийн в четвъртък взе книжка (begleitetes Fahren) и днес под надзор е шофирал до Берлин. Мъжът ми каза, че се е справил добре, но е бил fertig mit der Welt Joy като са пристигнали.

# 208
  • Немция
Пепе, браво, взел толкова скоро книжка и шофирал до Берлин! Open Mouth

Белла, дълга карнавална ваканция сте имали..!
На моите беше 2 дни само. Мисля, че имаха нужда от повече, но няма.

# 209
Бибит имаха 1 седмица и наистина имаха нужда от тази ваканция.
Сега гледам обаче . че великденската е кратка. Не е 2 седмици както преди беше, а е 1 седмица и 2 дена. Мисля за сметка на коледната, която беше към 3 седмици. Но и от нея имаха нужда. Аз съм доволна с ваканциите така.

Общи условия

Активация на акаунт