Птички, котки, катерички и пролетно настроение в Немската тема (241)

• 32 686
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • Немция
Не бях се замислила за повтарящите клас, в класа на големия има двама повтарящи, които са почти с 2 години по-големи от него. Те почти на 21 ще завършат. Grin

Мони, пробвайте с мейл.

Политиката като учебен предмет не ми се струва излишна, струва ми се интересна даже, отделно съществува на всякакво ниво в обществото. Моите икономика все още нямат.

Последна редакция: пн, 20 фев 2023, 12:05 от Бибит

# 121
  • Deutschland/HE
По Етика в горните класове учат философия в нашата гимназия. ПоВи също не е лош предмет, но май зависи от учителя.
Много е странно това с избирането на лайстунгс предметите. При нас не разрешиха да има математика с английски, а имаше желаещи.

# 122
  • Germany
Моето дете е Г9, бяха първите за които влезе новото правило. Явно Г8 не е проработило добре предните години. Ще завърши на 19, живот и здраве. Аз също завърших почти на 19, не съм забелязала някакви негативи в живота😉 Все едно няма цял живот да се бачка, че и да бързаме да подкрепим световната икономика.

# 123
И аз не мисля, че 1-2 години по-късно завършване е голяма драма.

Moni, аз също бих написала мейл. Тези са много глупави така да си усложняват работата. Една бележка, че детето още е ученик, би трябвало да е предостатъчна.

# 124
  • Germany

Тези са много глупави така да си усложняват работата. Една бележка, че детето още е ученик, би трябвало да е предостатъчна.

Да, и аз така мисля...

# 125
При първородния изобщо не са прекъсвали детските, обработиха му документите за седмица-две в месеца, в който навърши 18.
Мейл поне пратете, Мони.

# 126
  • Plovdiv
Здравейте, дами, извинявам се, че така нахълтвам в темата, но ако може малко помощ ще съм ви много благодарна. Ще пътувам с майка ми до Мюнхен, ще я оперират в Klinikum rechts der Isar. Moже ли да ми кажете в кой квартал/район да си търся хотел, за да ми е близо до болницата.

# 127
  • Am Dorf (BB)
Болницата се намира на Ismaninger Str. 22, 81675 München. 81675 е пощенския код, бих търсила в booking.com задавайки него като адрес. След това може в googlemaps да видите кои от хотелите, които финансово ви устройват, са най-близо до болницата.

# 128
На всички дами в темата поздрав от слънчевите Майнц и Висбаден: Helau, Helau, Helau! 🥳🥳🥳
До сряда за училищни проблеми не ме търсете!

# 129
  • Plovdiv
Болницата се намира на Ismaninger Str. 22, 81675 München. 81675 е пощенския код, бих търсила в booking.com задавайки него като адрес. След това може в googlemaps да видите кои от хотелите, които финансово ви устройват, са най-близо до болницата.
Много ви благодаря Simple Smile

# 130
  • Немция
На всички дами в темата поздрав от слънчевите Майнц и Висбаден: Helau, Helau, Helau! 🥳🥳🥳
До сряда за училищни проблеми не ме търсете!
Дени, карнавално ти е, супер!
Маскира ли се?

# 131
Аз съм много важна средновековна дама👸

# 132
  • Немция
Забавно е преобличането, създава парти настроение!
Ние вчера ходихме на тукашното малко шествие, като зрители само.

# 133
Аз тези ги проверявам директно в букинг като задавам параметри за цената и за закуска и пр. и във фитъра за сортировка избирам възможно най-близко до зададената дестинация. Т.е сортира ми по отдалеченост само тези, които ми пасват на цена и дават например закуска. Ако не може много да се ориентира човек вкл. на картата и там вижда предложенията , като фитъра е запазен. Т.е  . показва само които те интересуват на картата.
Дени Хелау и на теб. Ние сме също във ваканция . При вас кои са неучебни?

# 134
Няма ваканция при нас. Само днес и утре.

Общи условия

Активация на акаунт