Дубай /Тема 16/

• 57 273
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
seg
Някой някога да е получавал подобно съобщение???Rolling Eyes
Това нормално ли е? Не ми дава да се чекирам, въпреки, че съм закупила места. Изписва да се явя на летището 3 часа преди полета за чекиране.... моля за помощ, какво се прави в този случай?
Да. Случва се.
Звъните им на телефон и решавате проблема.

Имах такъв казус. Закупени места, защото съм с деца. Смениха самолета, дадоха ми пръснати места.
Звъннах, обясних, оправихме местата

А чекирането? Не ми позволява онлайн, трябвало на летището...

# 301
  • Beyond the Frontiers
seg
Това нормално ли е? Не ми дава да се чекирам, въпреки, че съм закупила места. Изписва да се явя на летището 3 часа преди полета за чекиране.... моля за помощ, какво се прави в този случай?
Да. Случва се.

Имах такъв казус. Закупени места, защото съм с деца. Смениха самолета, дадоха ми пръснати места.

Не знам кога летите...ама предполагам не утре...Звъннете им и ще си решите проблемите директно.

# 302
seg
Да. Случва се.

Не знам кога летите...ама предполагам не утре...Звъннете им и ще си решите проблемите директно.

Да, утре ще пробвам, дано има кой да вдигне. Полетът ми е след една седмица. До вчера ми даваше опция за онлайн чекиране. Нали уж може 30 дни преди полета? Закупила съм места, имам членство wizz discount... не съм аз в грешка, нали?

# 303
Ние бяхме точно преди 23.05, когато са събрани доста почивни дни за децата.  Имаше много евтини билети с Уиз (хванахме полета преди онзи злощастен, който кацна във Варна вместо в София), но аз винаги вземам чекиран багаж, та не ми беше и съвсем без пари. Хотелите бяха на супер цени и си намерихме уникален хотел за почти без пари (в Гърция едно студио ми излиза по-скъпо...), но и аз дебнех доста за промоции. В момента е 3 пъти по-скъп. Имаше и промоции при част от атракциите и деца до 11-12г влизаха безплатно. Резервирах трансфери от летището в Абу Даби до Дубай (даже в другия край на Дубай се падаше, в началото на Дейра) през букинг и платих 6 и няколко евро и 70 и няколко  евро в посока, бяха различни цени в посока... но пък придвижването беше адски бързо и бяхме 3ма.човека, така че реално излизаше много добра цена на човек. Ние запазихме хотел точно до метро станция, като това ми беше единият от критериите при запазването. Използвахме максимално метрото и само от Mall of Emirates до Палмата и обратно хванахме такси (много е тегаво с градския транспорт там). Спестихме доста от самолетни билети и хотел (без да правим компромиси), но видяхме почти всички атракции.

Може ли да споделите в кой хотел бяхте?  И също през оя платформа резервирахте такси от летището до хотела? Благодаря!

# 304
Здравейте!
Много ми се иска да посетим Дубай януари  или февруари месец. Мисля да вземем билети от Букурещ, т.като сме от Варна и ни е по-близо от София. От скоро хвърлям по едно око на цените на билетите на уиз. Въпроса ми е каква цена е горе долу нормална на човек отиване и връщане? Кой месец по принцип са най-евтини полетите до Дубай? Как ви се струва цена от порядъка на 500 лв/човек?

# 305
Здравейте, може ли съвет кое е по - добре като пътуване до Дубай, с екскурзия или частно?

# 306
Здравейте обмислям пътуване през февруари до Дубай с агенция . Бях се спрял на дари тур заради положителните коментари, но се оказа че всичко в заето вече . Бихте ли препоръчали друга агенция на която мога да се доверя. Благодаря!

# 307
  • Anywhere
500лв на човек на мен ми се струва висока цена. 200лв на човек е ок, периодично има такива цени, че и по-ниски. Аз съм ходила през май и през юни, тогава бяха 350лв за двама

# 308
Здравейте обмислям пътуване през февруари до Дубай с агенция . Бях се спрял на дари тур заради положителните коментари, но се оказа че всичко в заето вече . Бихте ли препоръчали друга агенция на която мога да се доверя. Благодаря!

Здравейте
Мои ознати ще ходят с Марбро турс (Варна) за 2ри път с тях и са много доволни. Фирмата е дъщерна на Оникс Пловдив .

# 309
Здравейте, интересувам се от екскурзия в Дубай като основната цел е обикаляне не забележителности. Подходящ ли е периода януари-февруари?

# 310
Здравейте, интересувам се от екскурзия в Дубай като основната цел е обикаляне не забележителности. Подходящ ли е периода януари-февруари?

Разбира се, че е подходящ период януари, февруари.

# 311
Плажовете които посетихме бяха JBR и плажа на Aqua adventure waterpark. Вторият беше много хубав, но за да го ползвате предполагам че ви трябва билет за аквапарка. Водата - кристално чиста и топла. И двата плажа бързо става дълбоко.
Какво видяхме обобщено - ден първи- пристигнахме вечерта и съответно този ден нищо не сме гледали; ден втори - плаж JBR до 16.30, мол, фонтани; Ден трети - мол - кидзания, Бурж Халифа, Глобал вилидж; Ден четвърти - моят РД - посещение на Aqua adventure waterpark, аквариума и плажа - страхотни. Вечерта разходка с яхта и вечеря в Dubai marina и след това кратко разходка пеш. Много красиво и романтично беше. Ден пети - рамката, отново kidzania, мола в Дейра, Дубай сафари парк - разходка с автобус, после пеша разгледахме, хранихме и успяхме да погалим жираф и козички. Разгледахме и аквариума в мола и поехме към летището.
Оказа се че на 2ри декември е националния им празник. На няколко места видяхме като атракция няколко мъже танцуващи с дървени тънки пръчки в ръка.
За магическите градини и Абу Даби времето не достигна.
Тъй като това пътуване беше дълго желано от мен мога да кажа че останах изключително доволна и впечатлена.

# 312
Момичета, скоро някой да е нощувал в нотел около Марината и да го сподели/препоръча? Че там е много удобно след вечеря, за разнодка. Предния ни хотел, беше до мола с пързалката, но вечер навън не беше хич интересно за вървене.

# 313
  • Горна Оряховица
Обмисляме пролетната ваканция дя идем до Дубай с децата. Проверих  за празници и видях, че Рамазан (рамадан?!) Е от 10 март до 8 април. Нямам идея в какво се изразява празника, знам че съм гледала из темите, че не се пие алкохол на обществени места... моля да ме извините, ако съм в грешка. Та...подходящо ли е в този период на годината, освен че ще е по-топло, какво друго трябва да знам?

# 314
Обмисляме пролетната ваканция дя идем до Дубай с децата. Проверих  за празници и видях, че Рамазан (рамадан?!) Е от 10 март до 8 април. Нямам идея в какво се изразява празника, знам че съм гледала из темите, че не се пие алкохол на обществени места... моля да ме извините, ако съм в грешка. Та...подходящо ли е в този период на годината, освен че ще е по-топло, какво друго трябва да знам?
По време на рамадана, не се яде по улиците, в гр. транспорт, дори дъвки не може. Точно днес го четох.

Общи условия

Активация на акаунт