Черен списък - Пловдив

• 1 093 253
  • 2 041
  •   1
Отговори
# 285
Тели  Hug съжалявам за загубата ти...

# 286
potkrepiam te napalno,tely,nai nekadarnata lekarka e tazi dr.trakova

# 287
Искам да добавя към черния списък и доц.Пехливанов от хирургиите.
Не мога да кажа нищо против професионалните му качества като акушер-гинеколог,но професионализмът се изразява и в отношението към пациента.
Поради ред причини бях принудена да направя аборт,мой познат ме насочи към него.В такъв тежък за мен момент,когато очаквах разбиране и съчувствие,изпитвах страх и несигурност,получих едно крайно грубо и презрително отношение,лицемерен тон и крайна незаинтересованост.Още с влизането в кабинета му,той се надвеси над бюрото си и ни се разкрещя-на мен и приятеля ми.Когато ме преглеждаше на ехографа,докато ми показваше екрана попита "ти за презервативи не си ли чувала,като не го искаш т'ва?" (сочейки монитора) ...
Вървейки към един друг кабинет изведнъж хвана някаква жена за врата,обръщайки се към нея с думите "Ти къде си мислиш,че си тръгнала?я марш навън,виж к'во пише тука!!!" (по повод табелата "влизането забранено") а жената носеше дрехи за дъщеря си...
Съжалявам,че пиша анонимно,но за първи път побликувам съобщение тук,исках само да споделя разочарованието си от това грубо,арогантно отношение.

# 288
Ох...като чета такива постинги се моля някой ден тези същества да си получат заслуженото...съжалявам, че сте преминали през такива неприятности, ужасно е...
Надявам се също, тези списъци да се четат от все повече и повече хора, за да можем да се пазим сами от такива "лекари"!

# 289
Тук виждам, че повечето пишат за акушер-гинеколози, но аз бих искала да пиша за алерголожката, при която е диспансеризиран моя син. Синът ми от малък има много често дълги периоди на кашлица, сега е на 7г. и 8м., и миналата година попаднахме след като ото-рино-ларинголог ни я препоръча на въпросната алерголожка Д-р Стефка Евтимова. Тя категорично реши, че детето има астма и започна да го лекува мощно с кортикостероиди и бронходилататори, кашлицата си продължи, защото очевидно не е била бронхиална. Всички изследвания на детето за функционалното дишане си показваха 100 и над 100%. А изследването на кръвта показваше, че има леко повишени езофили ( или нещо подобно), което не означава 100%, че е астма. Та въпросната Д-р Евтимова се държеше винаги изключително грубо и арогантно, заяви ми, че не може да ми обяснява задълбочено, защото ако съм искала обяснения трябвало всеки ден да има само по 5 прегледа за които да и се плаща по 30лв. А всъщност при нея прегледите протичат по следния начин: идваш в определеното време, чакаш 10мин, дава ти се анкета, която попълваш в чакалнята, след 10 мин те вика, престояваш в кабинета 5 минути, в които тя поглежда анкетата, преслушва детето, издава лист и те отпраща, ако зададеш въпрос, ти припомня ценоразписа си или че си средноинтелигентен човек и те отпраща. Във въпросната анкета има еднотипни въпроси и един от въпросите е дали детето се е закашляло през последните 4 седмици, аз винаги пишех "да", защото така си беше, като е "да" си продължавате с Фликсотид и все едно и също. За носа непрекъснато Фликсоназе, в един месец нямах възможност да му го купя, след което като и казах, че не го е приемал, тя ми се развика, че не провеждам лечението и, че говорим на различни езици и е добре да си намеря друг алерголог за детето ми. А най-безумното нещо в цялата история е, че преди два дни реших да заведа детето при професор Мандулова, която е специалист по алергични и белодробни болести, и тя каза, че според нея детето няма астма, а алергията е съсредоточена в горните дихателни пътища, като кашлицата е реактивна от страна на бронхите, поради стичащия се назален секрет. Още няколко уточнения за Евтимова, обикновено, когато ми трябва е на почивка, дори март месец имахме час, отиваме, сестрата казва ами докторката няма да я има цяла седмица, сега 2 седмици се опитвам да я намеря пак я няма. Също така повече от 6 месеца на дете страдащо от астма не беше правила ФИД, защото не си носехме тръбичка, някакъв консуматив, който съм убедена, че не е за многократна употреба, но винаги в листовете пишеше, че е провела изследването, както и че ни е обучила да работим с инхалатора, което не беше вярно, защото аз се обадих на зълва ми, за да разбера как става.
   Какъв е изводът? Изводът е майките много да внимават в това, което им казват лекарите, за да не си тровите децата.

# 290
asiana, довери се на Мандулова. Много добър специалист е. 

# 291

Наистина бе голям кошмар за мен...Доста тежко го приживях...Трябваха ми няколко години, за да се съвзема...  Sad
Слава Богу, отново съм бременна, и се моля на Господ, този път всичко да е наред с бебето и мен!!!

# 292
Напълно заслужено добавям към черния списък д-р Иван  Горанов-ревматолог и шеф на ревматологията в Окръжна болница.

# 293

Наистина бе голям кошмар за мен...Доста тежко го прeживях...Трябваха ми няколко години, за да се съвзема...  Sad
Слава Богу, отново съм бременна, и се моля на Господ, този път всичко да е наред с бебето и мен!!!

# 294

Наистина бе голям кошмар за мен...Доста тежко го прeживях...Трябваха ми няколко години, за да се съвзема...  Sad

# 295
  • някъде под слънцето...
гн Пелев не мога да го нарека доктор, скапа ми психиката преди 10 години ми сложи диагнозата пълен стерелитет, непроходимост на двете тръби, без дори да ми направи свястна цветна снимка(остави една аку6ерка да ми вкара контрастното и тя съответно изпусна и с4упи едната ампула, и после стоях в релаксира6та поза на ренгеновата маса около половин 4ас докато съпругът ми обикаля6е като луд аптеките около окръжна болница търсейки контрастно ве6тество,мал 6анс, няма6е.така 4е пелев ме прати в къ6ти и остави съ6тата аку6ерка да експериментира и на следва6тия ден...А си бях платила за снимките... бях му пациентка на 4астниа кабинет
гн Троян4ев, ми праве6е хормонална терапия, без никакви контроли...без фоликулометриа.....само иска6е да ходя 2 на месец в 4астния му кабинет,за запла6тане на таксата...не бе6е достатъ4но откровен да ми каже 4е не може да ми ре6и проблема....
гн Три4ков той бе6е в Пазарджик... съ6тата история ......
Когато 6 месеца след ле4енито на тези господа попаднах на Лекар, след лапароскопия се установи 4е НЯМАМ патологии и забременяването е напълно възможно....и тъй като лекарят каза 4еняма какво да лекува ме изпрати по живо по здраво и каза да не се връ6там пове4е при него, съ6то платен прием доц Богдан Налбантски(сега маий е станал професор)
Трудно ми бе6е да се успокоя и да пвярвам
До такава степен бях психясаня, 4е когато ме приеха в болницата с кръвоилив, и ми казаха 4е е спонтанен аборт Shocked им казах да не ми се подиграват ъ 4е сигурно са ми объркали пробата...
Имам една дъ6теря, да ми е жива и здрава и Бог да пази мамите с проблеми при забременяването от исброените господа, които не мога да нарека лекари

Последна редакция: вт, 28 авг 2007, 22:16 от sl

# 296
Здравейте.Разгледах внимателно и двата списъка(белия и черния),тъй като ми трябва добър генеколог.Все още съм малко объркана,тъй като виждам едни и същи имена и в двата списъка,но мисля,че това е нещо нормално.Всеки си има собствено мнение и изисквания към даден лекар.А и самите лекари понякога се държат по един начин,друг път - по съвсем друг.Но разбира се,не отричам,че измежду лекарите си има и пълни шарлатани,кой си купил диплома,кой изкарвал изпитите с 3-ки,но това си е съвсем различна тема.

Искам и аз да добавя името на една лекарка,която едва не ме е убила още докато съм била бебе.
Въпросният лекар е д-р Мирчева.Била съм на 10 месеца,когато съм развивала рахит и д-р Мирчева въобще не е разбрала,въпреки ежемесечните консултаации.Това е първото и по-маловажо.Същевременно аз съм била болна от салмонела,3 седмици съм била с температура 39-40 градуса,повръщала съм,имала съм разтройство.В продължение на 3 седмици мама ме е водила всеки ден при докторката,коятп ми е назначавала всякакви изследвания и абсолютно нищо не е могла да установи.На 2-та седмица е казала на нащите,че съм имала бронхопневмония и ми е предписала доста силни антибиотици (забележете,била съм на 10 месеца).Когато съм се влошила(вече на 3-тата седмица) е казала на мама "Седнете,за да помислим какво да правим!" .Като че ли майка ми е лекар.Тогава на нашие им е дошло до гуша и са ме завели в болницата,където д-р Славчева (много добър педиатър,но вече не работи с пациенти) още като е погледнала предишните ми изследвания е казала,че аз развивам салмонела,а същевременно и рахит.Милиони благодарнисти на д-р Славчева за намесата и правилната диагноза.

P.S.Не съм се регистрирала,защото нямам време да посещавам още един форум.Тук съм само днес,за да си намеря нужната информация.Лично аз се дразня на хора,които си правят акаунти в дадени форуми и после не пишат в тях.

# 297
Искам да сложа в черния списък д-р Кети Токмакова - ортопед. Взе направлението ни от джи-пито на бебо и каза, че трябва да си заплатим 20 лв за ехографски преглед, защото "касата и била лимитирала прегледите с ехограф"??? Е, защо, аджеба, вземаш направлението? За да получиш заплащане от пациента и от касата! Естествено, взех си направлението и си тръгнах. Отказвам да участвам в измамнически схеми на алчни доктори!

# 298
  • Пловдив
Мнението ми е от преди 2 години и е на 2 страница, но си го цитирам, защото става въпрос за същото

Доктор Токмакова - ортопед - отидохме с направление, видя ни за 2 минути и ни взе и 20 лв.

# 299
  • До хладилника, който обичам
Искам да сложа в черния списък д-р Кети Токмакова - ортопед. Взе направлението ни от джи-пито на бебо и каза, че трябва да си заплатим 20 лв за ехографски преглед, защото "касата и била лимитирала прегледите с ехограф"??? Е, защо, аджеба, вземаш направлението? За да получиш заплащане от пациента и от касата! Естествено, взех си направлението и си тръгнах. Отказвам да участвам в измамнически схеми на алчни доктори!
Това мирише на измама, наистина. Подай оплакване.

Общи условия

Активация на акаунт