Любители на котки - Тема 181

• 35 509
  • 771
  •   1
Отговори
# 540
# 541
Направо като прахосмукачка ги гълта. Съвсем до скоро го чувах как хруска, от известно време направо лапа и гълта...
Да не са по-малки и заради това?
Уши така прави когато са по-малки.
Той и парче месо не го дъвка , а направо го гълта.

# 542
Няма промяна, той е на медицинска храна, защото ако хапне различно, много бързо се запушва. Откакто го оперираха преди 7 години с много малко изключения си е на същата марка. Даже не ми капризничи като други котета се назландисват, според мен защото е много качествена с истинско месо. Друг бонус на гранулките е, че са профилактика на зъбен камък. Обаче има напоследък промени в поведението около хранене. Сега му свършва този пакет храна, ще питам евентуално дали да сменя и с какво (преди например за теглото сме обсъждали, но док не смее да му отнеме киселината за бъбречни камъчета, заложена в тази храна)

# 543
Моето момиче /8м/ от скоро е кастрирана и когато си привърши бебешката храна на Аплауз съм планирала смяна с по-подходяща.
Аплауз не предлагат за кастрирани. Може ли да ми препоръчате?

# 544
# 545
Позьорка.

Днес докато се усетя отмъкна едно парче баница сутринта. Не мога да оставя нищо открито, защото веднага се опитва. Голям интерес към падащите цветове на дърветата. Ако има как ще скочи да ги хваща. Вече е много смела и на входната врата, не знам кога ще я изпуснем и ще се наложи да я годним из входа.

# 546
Пътувахме днес до Брюксел с Ади и Бени. Специални благодарности на AnMary за споделеното инфо за габагамма.
Лаловска ми препоръча същото и ми даде едни като лакомство в което се мушва хапчето, а с кремчето, което излиза се запушва от двете страни. Та изядоха си успокоителното с кеф и добре пътувахме, много малко за мяукали и най-вече, и в новия апартамент хич не са стресирани. Беля след беля е, а сме от три часа вкъщи. Разузнават, играят, биха се , сто пъти ядоха, изобщо страхотно се получи, чак не ми се вярва. От пет месеца се притеснявам как ще ги пренеса, половината полет ревах и хълцах какво им причинявам, а сега като ги гледам - хич не им е зле Grinning

# 547
Поздравления, Норигами! Усещаше се напрежението ти! Да сте спокойни в новото място и вие да се адаптирате еднакво успешно като котетата!

# 548
Само да кажа, че габагамата никак не е безобидно лекарство, по-добре пробвайте с капки на Бах.

# 549
Вчета имах помощничка в градинарската работа.
Мен ме боли всичко днес, но надали нея…

# 550
Преди време пих аз самата Габагама,много кофти ми действаше с времето и го спрях.

# 551
  • София
На моите Габагама беше предписана еднократно, притеснявах се как ще бъдат покрай новогодишните фойерверки. Така и не го купих.
При нас с Норагами става дума за еднократен, а не продължителен прием.
От едно хапче нищо няма да им стане.

Извеждахме Аш вчера и яде трева. Тази сутрин повърна. Леко се беше стресирал. Познавам действието по звуците. Дейзи и тя тича да види какво става.

# 552
  • София
Есента намерих в хладилника едни забравени и покарали репички. Зарових ги в една саксия, в която преди това имаше котешка трева. Сега саксията е пълна с нови зелени листенца. Така и не знам какви са, но най-вероятно са репички. Вчера Наско излезе на балкона и за нула време опаса колкото може повече листенца. След 5 минути вече ги беше повърнал. Simple Smile

Радвам се за Ади и Бени! Много да им хареса новия дом!

Последна редакция: пн, 20 мар 2023, 09:57 от Тaня67

# 553
Аз давам на Тути само хапките от дм,които са с котешка трева и и садим котешка трева.
Скоро не е повръщала.
Днес ще й поръчвам лекарството,от 15.01.23 чак сега вече намалява.
Пак добре,издържа доста.

# 554
Миналата седмица купих на Оли котешка трева в саксия от зоомагазин. Нахвърли се лакомо, но колкото пъти пасе, после повръща несдъвкана трева. Сега я вдигнах,а иначе напира за зелено.
Моят мъж е рожденик,направихме му мъжки букет, тя опасе чесъна от него.

Общи условия

Активация на акаунт