Любители на котки - Тема 181

• 35 509
  • 771
  •   1
Отговори
# 525
Забравих да напиша,  че при нас раната беше от лявата страна до бутчето. Малко преди него. На средата на тялото.
Не знам дали е това при Сина, но ако е,  може би го хващате в началото. Той ви е всеки ден пред очите.  И докторът не беше сигурен за какво време се получава рана от близане.  Опитах се да върна времето назад даже, да разбера какво я е провокирало. А може и да няма причина. Всичко им е в главите...
Дано  при Сина нещата скоро са наред и да не се притеснявате !

# 526
Мария, много сладък този Харко.
Днес видях коте, много приличащо на него, е не толкова бяло и чистичко, но бягаше бързо и не успях много да го хвана.

# 527
  • Бургас
Благодаря.
Много е сладък, от сърце му се радвам на глупостите.

А този котак е все едно моят.
В кой град е?

Последна редакция: сб, 18 мар 2023, 17:18 от mariqivanova799

# 528
В София. Някой далечен роднина ще е.
То и на нашата все виждаме клонинги. Но тя е типична улична, а Харко е много специален като украса.

# 529
# 530
# 531
Как е Сина?

# 532
# 533
Супер е !  Хапна и се настани да подремне. В събота има час при вет за ...много неща. Ваксина, кръвни изследвания и да му види козинката. Но той си е екстра!

# 534
Браво, радвам се.
И Ушатото е на ваксина, ще ги издере пак....

# 535
Сина е добричък и кротък. Но този път ще му вземат кръв, та ще го видим как ще се държи.

# 536
Ушатото не, мине ли само прага на клиниката и започва да реве, все едно го колят. Като го изкарат от клетката е голям панаир, той дере и хапе, не дава да го пипат, мъжът ми влиза с него, аз чакам отвън и чувам само писъците. Ние сме само за ваксина, но ще искам да му прегледат устичката, страх лозе пази....

# 537
Моят е много добричък писан, колкото и с размерите си да респектира, ако има нова асистентка в кабинета да не го е виждала - седи търпеливо да го огледат, да го боцкат милото, само ако го пуснем за малко, търси да се прибере в кучешката чанта или да опре главица в мен да го скрия... май скоро ще го водя да му погледнат зъбки, защо не хруска гранулките, и защо мяка след хапване.

# 538
Цели ли ги гълта?
Нашето ги чупи на две.
Научи се само на месо и консерви и вече гранулата не я близва, много рядко, но затова е виновен мъжът ми.

# 539
Направо като прахосмукачка ги гълта. Съвсем до скоро го чувах как хруска, от известно време направо лапа и гълта...

Общи условия

Активация на акаунт