Любители на котки - Тема 181

• 34 464
  • 771
  •   1
Отговори
# 675
Горкият Сина. Дано бързо оздравее в клиниката, но може би трябва да се направят изследвания и да се види каква е причината. Може и специална храна да се наложи. Надявам се, че клиниката е добра.
Koynov, горкият котак. Голям красавец е бил. Но за съжаление приятелчета та ни живеят много по-малко и рано или късно ги губим. Сега той тича щастлив във вечните ловни полета, не страда и нищо не го боли.
Знам колко боли, защото и аз като повечето в темата съм губила животинки.

# 676
  • Крайбрежен район
koynov, много съжалявам за загубата ти! Плача заедно с теб. Sob Много е красив Анди. Със сигурност е на едно по-добро място където няма мъка и страдание.
Страданието остава за нас след като ги загубим, защото за съжаление животът им е много кратък. Но пък много смислен, изпълнен с любов и топлина, която ни дават. Relieved Прегръщам те и нека хубавите спомени със Анди да излекуват бързо болката ти. Heart

# 677
koynov, съжалявам за загубата! Желая ти сили, за да се справиш с болката.

# 678
Болката е сломяваща, но винаги си казвам по-добре те преди нас отколкото ние преди тях - едва ли някой би ги обичал повече от себе си Heart Decoration

Днес и при нас е тъмно и мрачно, но с Пухалина се любуваме на зомбюления аромат след дъжд примесен с морски бриз.

Уличното коте зад блока Пършулката освен , че е женска тия дни е родила. Не смея много да я притеснявам , само оставяме храна до хралупата където са бебетата. Тя е две годишна , та след като отхвръкнат ще се пробваме да я кастрираме. Нямам търпение да снимам малките, сега само ги чувам като писукат. Майка й винаги раждаше по 3 котета в котило, да видим при нея как ще е.

Последна редакция: вт, 28 мар 2023, 14:24 от donatellla

# 679
  • Бургас
Мъчно ми стана за горкия Анди, милото котаче.

За Сина се моля да се оправи без последствия, толкова е обичлив, толкова хубав... Дано бързо се намери решение.

# 680
Детето го е гушнало. Добре е. Правили са изследвания и утре като го прибирам, ще кажат всичко.

# 681
След кастрация ли се появяват тези цистити и запушвания?

Съжалявам за котето. Невинни душички са те, не заслужават болка и страдание.

# 682
Нашия мискин не е кастриран. Но абисинците са доста податливи като цяло на уринарни проблеми.

# 683
Кардинал, извинявай, забравих да пиша. Бързо оздравяване на Сина.

# 684
Много жалко за хубавото коте! Поплачете си koynov.
Радваме де с бандата, че Сина е по-добре.
Джуджката ми мила така е отмаляла, че не може да скочи на пералнята, а там е нейната трапезария Simple Smile вдигам я на ръце. Вчера е спала от 21 ч предната вечер, до 13.30 на следващия ден!

# 685
  • Варна
Жалко за коте Анди!
Сетих се за дните след смъртта на Грей.
Тежки дни, сълзи на макс, подути очи от плач.
Всички болни котета да се оправят
Сина, гушки
Цяла нощ имах кошмари как се местим в къщата и някоя котка изчезва. Те сигурно ще свикнат, аз какво ще правя от тревоги по тях.

# 686
Преди да го оставим в клиниката

# 687
Наистина Сина изглежда зле и страда на снимката. Дано разберат какъв е проблема и бързо да оздравее.

# 688
  • Варна
Миличкият Сина, да си го приберете скоро, да е сред вас.
Женя например, бих я оставила в клиника наистина в краен случай. Пълна драма-не яде, не пие вода, не спи. Някога като отидохме да я вземем, след като я бяхме оставили за изследвания заради продължително разстройство, ми това ми ти коте живна, като ни чу, изправи се. Ветеринарят тогава каза да я вземаме веднага, много зле ѝ се отразявало в клиниката.

# 689
Утре си го прибираме. Добре е. Всичко си е свършил днес  там, а утре вече ще си го гушкаме у дома.

Общи условия

Активация на акаунт