Пъзели 52

• 24 734
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Ако искаш мога да се пробвам и ще ти го върна нареден Simple Smile
О, да, това е супер сделка. Пиши ми да се разберем как да си го прехвърлим.
Писах ти. Дано да се справя с това предизвикателство Simple Smile

# 331
Тази лисичка и аз много пъти и се чудих, много е красива, но понеже е на D toys, благоразумно се възпирах. Успех.

Суши 500 Clementoni

С благодарност на Мимок

Bern 1000 Ravensburger

С благодарност към anp
Този не се даде много лесно.

# 332
  • Русе
Днес от мен нещо малко,което редихме с малкия.Нано пъзел,не беше толкова лесно, колкото детето очакваше.

Има интересни части
И крайния резултат
Vox, над леглото на големия ми син стои този плакат. Това са обложки на албуми на Пинк Флойд, естествено има и твоята кравичка Blush

# 333
  • София
Отчитам приключен и този. Заедно с компания ще пътува към Кремчето Simple Smile

# 334
  • Варна
Един забавен Шмид. Запазен за Зори Simple Smile

Прекрасна сглобка, чудни парченца, голям кеф беше.

# 335
Зори, синът ти фен ли е на Пинк Флойд? Ако кажеш, като наредя кравата и ви я пращам Simple Smile

Днес пихме кафе с NalSi, много приятно и неочаквано изненада дъщеря ми. Ще ви покажа с какво скоро. Simple Smile Наистина мога да кажа, че темата ме събра къде реално, къде виртуално със страхотни хора. Heart Eyes
Цветен поздрав от днес, за всички вас!

Последна редакция: нд, 05 мар 2023, 19:39 от vox

# 336
  • София
Аз приключих Шерлок (пъзела, де) Simple Smile

Помислете за някаква среща, дори и набързо, като пътува отбора за световното. Колко му е пловдивчанки да  наминат за един ден насам? Хем ще изпратим отбора, хем ще се запознаем Wink

# 337
Вече са в продажба билетите за соло пъзелманията през април - https://www.ozone.bg/product/puzzlemaniasolo/

# 338
  • Русе
Зори, синът ти фен ли е на Пинк Флойд? Ако кажеш, като наредя кравата и ви я пращам Simple Smile

Vox,тийнът е истински меломан.Слуша музика непрекъснато във всякакви стилове.Знам,че е заклет фен на Еминем,но във вкъщи има книги за Майкъл Джексън,Пинк Флойд,Бийтълс.....Винаги едното му ухо е запушено със слушалка Smile
Нещо набързо наредено от мен

# 339
Очаквам сега всички, които искаха да се състезават на нови пъзели да се включат Smile
Пъзелите са нови и казаха, че най-вероятно няма да ги пускат в продажба до състезанието.

На мен от друга страна ми е все тая, защото съм живото доказателство, че когато редиш пъзел за втори или трети път можеш да го направиш и по-бавно от първия Joy

Иии, принцеските със замъците са намалени в италианския амазон на 12 евро - https://www.amazon.it/Ravensburger-Puzzle-Cenerentola-Disney-Cas … Caps%2C271&sr=8-4
Само от там не бях пазарувала Joy Но го разцъках и май излиза малко по-евтино до Германия с превозвач. За всичките 10 бр. ми искаше 12 евро доставка и после до България трябва да е около 30 лв. Иначе директно до БГ беше към 36 евро май.

# 340
Здравейте, какви хубави пъзели сте показали в последните страници, като някои от тях ми се видяха много трудни Hands Clap

Аз редих Flower Market Stall, 1000, Bluebird и мисля, че този ми беше най-труден досега.

Както предполагах, цветята не бяха толкова трудни - хубави и приятни за гледане, особено сините, лилавите и белите се редяха лесно. Най-трудни от цветята бяха, очаквано, смесените букети Grinning Обаче трийсетте нюанса на кафяво по краищата най не ги бях преценила, че ще са тегави.
Стигна се и до следната забавна ситуация - тази секция очевидно трябва да се съедини със съседната вдясно, но ги разделя една позиция, а всичко друго ми се вижда наред (ако ви се гледа, кажете на вас как ви изглежда, макар че от снимка може би е по-трудно):
Скрит текст:

Скрит текст:
Добре, че заподозрях почти веднага рамката, та ги наместих:

Този Bluebird също беше полски, но за разлика от предишните два почти нямаше прах при парченцата.

# 341
Вече са в продажба билетите за соло пъзелманията през април - https://www.ozone.bg/product/puzzlemaniasolo/

Това изглежда интересно, но сигурно нищо няма да направя - както съм свикнала бавно и славно да правя някакви огромни и/или трудни... Wink  За единственият 500 вкъщи естествено не измерих време...

Между другото шансът е нищожен, но да си кажа.
Пъзелът ни с Тайланд на Castorland се оказа с едно повтарящи се парченце и без липси. Ако някой случайно го има и му липсва част нека каже! Simple Smile

https://www.ozone.bg/product/pazel-1500-el-c-151936-2-beautiful-bay-in-thailand/

# 342
Очаквам сега всички, които искаха да се състезават на нови пъзели да се включат Smile
Аз не съм се отказала Blush Даже се записах за някой от състезателните пъзели, да тренирам Joy

# 343
И аз може да се включа, ако не пуснат пъзелите предварително в продажба. Въпреки, че не редя много бързо, но ми е мерак да се пробвам. Само не знам какво да правя с децата, къде да ги пратя, че да ме оставят на спокойствие да редя.

# 344
Бях до магазина да взема на chelyadinka пъзела и си взех за мен жесток Елтън Джон. Явно периoдично вадят нови.

Общи условия

Активация на акаунт