Пъзели 52

• 24 741
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
Vese.Vese, ще напиша тук това, което ти казах и на лс. Така хубаво се чувствам, когато успея да зарадвам някой истински. Heart

И аз смятам да наредя Кравата, че е отворен, макар да ме плаши малко тази трева и небе. Simple Smile

# 316
  • Русе
Vox,ти си страхотен човек Blue Heart и толкова талантлива...
Весе,супер е пъзела.И аз много харесвам тези восъчни части на Джъмбо и Фалкон.Всъщност пише ли къде са произведен тези фенски пъзели?
От мен един Гибсън-1000ч.,ако някой си го хареса свободен е

# 317
Зори, Английски са. Явно с Фалкон работят тези zeeproductions От 2021 година е пъзела, аз мислех, че е нещо супер изостанало, а то Sunglasses
Кутиите са квадратни и доста плитки, досущ грамофони плочи.

За жалост вече приключили дейността.
Произвеждали са рок пъзели и пъзели с военни самолети и кораби. Имат страхотни неща. Като цената е била 17.99 паунда за един от 500 части. Flushed

Последна редакция: сб, 04 мар 2023, 12:45 от Vese.Vese

# 318
Супер е пъзела, Vese, я какъв е младичък симпатяга дядо Ози.

# 319
Eurographics 1000
Има една липса, но ако още някой би искал са го нареди, нека пише, подарък е Blush

# 320
  • София
И за мен не са;) Тони ми го прати като подарък, а на нея е подарък от други другарче в темата;)
От Евето тръгна! Аз утре ще завърша Шерлок, останаха ми само завесите.

# 321
  • София
И за мен не са;) Тони ми го прати като подарък, а на нея е подарък от други другарче в темата;)
От Евето тръгна! Аз утре ще завърша Шерлок, останаха ми само завесите.
Е, не! Чак сега включих, че това е пъзелът, който евето ми даде чистак нов за да го предам на Тони. Излиза, че се е разходил до Варна, после се е върнал в София и пристигна обратно до мен от  Еleyn, но вече вече като пътуващ. Голяма работа сме Grinning

# 322
Хихи😁

И от мен още един пътуващ, благодарности на Бухтичка🎉
🍄

Очаквах да е много по-лесен:) но е много красив!

# 323
Пъзел SunsOut от 1000 нестандартни части - Вълци

# 324
Fox & Flowers
500 части
Good Puzzle co.

Времето ми беше 1:05. Откровено казано никак не ми е удобно да ги редя тези огромни парчета за време, а и видеото не се получи, защото чак след осъзнах, че пъзелът не влиза в кадър изцяло Satisfied Но по някаква странна причина продължавам да ги редя за време, сакън да не изпусна Joy
Мисля, че беше на Тони този пъзел, благодаря, иначе е много красив и приятен Hug

# 325
В петък беше ден за пъзели:

Довършихме  Castorland 1500, A beautiful bay in Thailand

Втори Castorland, вярно пак пейзаж, но ми допада. Клоните малко ни поизмъчиха, но освен тях всичко друго на практика се нареди само.

След това един бърз 500 части - Black Sea, о. Св. Анастасия

Сега почнахме един Bluebird, досега не сме пробвали марката...

# 326
Някой да иска предизвикателство? Мога да го пусна и пътуващ, ако кажете.

Наредих рамката, изкарах всичко червено-оранжево-кафяво и ... дотам. Нещо тъмните пъзели не са моето, иначе картината ми е една от любимите и много го исках, но няма да мога да го наредя и се предавам.

# 327
Пъзел SunsOut от 1000 части - Синя пеперуда.
Напрежение до последното парченце! Крайният резултат ти спира дъха. Красив!

# 328
  • София
Някой да иска предизвикателство?
Наредих рамката, изкарах всичко червено-оранжево-кафяво и ... дотам. Нещо тъмните пъзели не са моето, иначе картината ми е една от любимите и много го исках, но няма да мога да го наредя и се предавам.
Ако искаш мога да се пробвам и ще ти го върна нареден Simple Smile

# 329
Ако искаш мога да се пробвам и ще ти го върна нареден Simple Smile
О, да, това е супер сделка. Пиши ми да се разберем как да си го прехвърлим.

Общи условия

Активация на акаунт