"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 60

• 47 001
  • 777
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Аз не виждам кой знае какво на тази лента, но от опит ще ти кажа, че не са достоверни! На мен на два дни закъснение едва се загатваше втора черта, а се оказах 100% бременна на кръвния тест на другия ден.
Според мен не пий антибиотик.

# 466
И аз направих ранен тест на Престо вчера - отрицателен Sad

# 467
4 дни преди МЦ, може би кръвен тест да покаже. Аз най-рано съм правила такъв 3дни преди МЦ.

Според мен е рано за тест. Изчакай закъснение.
Налага ми се да пия антибиотик,затова го направих тази сутрин,4 дни преди М..

# 468

Мами,според вас дали е положителен,не знам дали да се зарадвам,на живо е доста по розова ,за първи път този месец пробвахме. С нередовен цикъл съм ,и никога не мога да изчисля закъснение и овулация. А жестоко ме болят гърдите вече около 7 дни

# 469
Тихичко "честито". Положителен е.

Мами,според вас дали е положителен,не знам дали да се зарадвам,на живо е доста по розова ,за първи път този месец пробвахме. С нередовен цикъл съм ,и никога не мога да изчисля закъснение и овулация. А жестоко ме болят гърдите вече около 7 дни

# 470
  • София
Както споделих, и много бледа втора черта на тия лентички е сигнал за радост! Най-вероятно ДА!

# 471
  • София
В повечето случай антибиотиците не са противопоказни при бременност, но е задължително да се пият при някои заболявания. Така че не виждам какъв е проблемът да се пие АБ и то при хипотетична бременност. Една нелекувана инфекция може да е доста опасна за плода.

# 472
  • София
Зависи кои антибиотици. Има подходящи, както и абсолютно противопоказни за бременни. Най-добре е да се съобщи предполагаема бременност, за да си прецени лекарят.

# 473

Момичета това е отрицателен резултат нали? (7ми ден закъснение)

# 474
  • София
Да, отрицателен е.

# 475
Здравейте момичета искам да ви попитам за вашето мнение имам 3 дни закъснение на редовен цикъл днес правих тест и имаше тази хоризонтална черта още преди да го направя смятате ли че е невалиден прикачвам снимка благодаря предварително

# 476
Валиден е, разместила се е тест лентата.
Здравейте момичета искам да ви попитам за вашето мнение имам 3 дни закъснение на редовен цикъл днес правих тест и имаше тази хоризонтална черта още преди да го направя смятате ли че е невалиден прикачвам снимка благодаря предварително

Последна редакция: сб, 27 май 2023, 10:23 от bubanka

# 477
Значи е възможно да е положителен или

Последна редакция: сб, 27 май 2023, 10:23 от bubanka

# 478
Няма втора черта, отрицателен е.
Значи е възможно да е положителен или

# 479
Здравейте! Вече 4 дни ми закъснява а днес е 5-ти ден в който ми се появи леко розово течение. От около 7-10 дни корема ми е подут и имам газове. Въпроса ми е след като днес ден 5-ти имам зацапване дали все пак ще ми дойде МЦ или е възможно да съм бременна!? 🤔 Попринцип на 6+тия ден вече ми е приключило почти МЦ... Мн странно

Общи условия

Активация на акаунт