"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 60

• 47 002
  • 777
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Няма защо да се притесняваш, естрадиола не пада за ден-два. Виж, високият прогестерон показва евентуална имплантация. От двата Ф, ха дано едното ти се е хванало, както при мен!

# 451
Благодаря ти! Дано 🤍❤🤍

# 452
Зравейте, дами след ден закъснени си направих тестове, и на двата теста вторите чертички са бледи, положителни ли са?

# 453
Положителни са. Честито!

# 454
  • София
Положителни са. И при мен имаше съвсем бледа втора черта.

# 455
Положителни са. И при мен имаше съвсем бледа втора черта.

Благодаря ви за отговора.❤

След колко време вие посетих АГ, преди да посетите пуснахте ли си кръвни изследвания?

# 456
  • София
Посетих АГ 10 дни след положителния тест. По-рано не може да се визуализира плоден сак. После АГ-то ще прецени дали и какви изследвания да ти пусне.

# 457
Здравейте, момичета! Днес ми е 5ти ден от закъснението на цикъла( Първи ден на последна менструация 21.04), който последната 1 година е точно 28 дни идва ми дори сутрин между 9:00-10:00ч. На първия ден от закъснението направих тест шуърчек, който беше отрицателен на 3тия ден от закъснението направих още два на Престо, отново отрицателни. Правим опити от Януари месец, досега закъснение не съм имала. Имам изключително болезнени зърна(които са настръхнали постоянно, а не е обичайно за мен), странно придърпване на яйчниците(различно от това на ПМС) и кървящи венци каквито никога не съм имала. Преди ПМС цялото ми лице се избринва с пъпки и качвам 2кг, а сега нищо. Този месец може би беше първият в който не бях пренавита още преди закъснението, че съм бременна.Притеснена съм дали всичко е наред. Бихте ли ми дали съвет?

# 458
Пусни си кръвен тест за бременност, поне аз така бих направила. Успех, стискам палци!🍀

# 459
Момичета,5 дни преди М съм,налага ми се да пия антибиотик,за това реших да си направя тест,понеже много ме боли кръста и имах някакви пробождания в стомаха..Привижда ли ми се ?

# 460
Момичета,5 дни преди М съм,налага ми се да пия антибиотик,за това реших да си направя тест,понеже много ме боли кръста и имах някакви пробождания в стомаха..Привижда ли ми се ?

Аз не виждам втора черта.

# 461
На негатив  не се вижда нищо..
Направи утре пак.

# 462
# 463
Според мен е рано за тест. Изчакай закъснение.

# 464
Според мен е рано за тест. Изчакай закъснение.
Налага ми се да пия антибиотик,затова го направих тази сутрин,4 дни преди М..

Общи условия

Активация на акаунт