Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 136 062
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 810

Като видя “дама” с подобни нокти освен евтино ми изглежда и пошло!

За гюбеците не ми се говори!

Явно е тръгнала по стъпките на една румънска известна кючекиня Кристина Пуцеан, ама в Румъния 80 % от народа са … как да кажа по меко… от махалата, богати Версачета!

# 811
Надявам се гримьорът на шоуто да не получи роза следващия епизод, че много зле са навапцани всички.
Да, а една(не мога да си спомня името) лъщеше ужасно на личната среща с Евгени.

# 812
Жени, ужасна е.Ако не я бъркам и аз.

# 813
Надявам се гримьорът на шоуто да не получи роза следващия епизод, че много зле са навапцани всички.

Тя направо се беше разтекла.... Grinning

# 814

Тя направо се беше разтекла.... Grinning

А според мен тая е чисто зори джи

# 815
  • София
Тя затова си вееше с ветрило, но и роклята й беше с дълъг ръкав. Вероятно и от притеснение още повече се е загряла. Иначе не ми изглежда и на мен наред с главата.

# 816
  • Вестерос
Аз имам вътрешна информация от човек познаващ Валерия, че изобщо не е така невинно и мило момиче, както изглежда до момента, а била неприятна. Ще видим по-натам. Не вярвам да ме е подвел, доста се разочаровах обаче.
от промото тя се кара с Елена, мисля

# 817
Дададад, подкрепям, че Евгения ми е малко като Зори Джи, Айлин ми е малко в стил Блага, а оная русата с късата коса ми е баш Венета.
Отсега го виждам така - Меган ще му стане фаворитка, а другите ще я хейтят.

# 818
Сега изгледах с превъртане (Мари Мар 🌹). Ергенът ми харесва, особено усмивката. За интелект не мога да преценя, доста беше притеснен, като се разчупи, ще видим. Дамите... не запомних имена, някои са направо страшни, други смешни, но има и хубави момичета. Поздравления за Пам - в свят, дето може да си тъп и грозен, важното е да си с манекенски размери, за да имаш високо самочувствие, да се изправи там е смелост.

# 819
Горкото момче....90 % минд„и.

# 820
Някой знае ли кога е финала на сезона?Знам, че тъкмо започна но съвсем сериозно питам,кога свършва.
Иначе по темата леле колко бяха прости на представянето с тези нелепи подаръци. И как може да се загрозяват така с тези устни.

# 821
300 часа по-късно прочетох всички 30 страници, които сте изписали и  преминах през ергена с превъртане.

Айлинчето, толкова засмяно, мило, добричко, НО имаше моменти, в които се виждаше една физиономия и нагърчено носле, така че съм съгласна, че е топ фалшименто

Молдовката, много просташко натъртване за секса, супер простотия за това да говориш 5 мин

Г-цата с оранжевата коса много странно говореше и ще ме извинявате, но не съм фен на мястото между предните зъби, колкото и да е божа работа

Стихосбирката - много драма или много алкохол - не мога да преценя

2та еърбага какво да ги коментирам - поне доколкото видях тази мони не говореше много, а онова чудо Габи е най-страшния враг на човечеството - тъпо и арогантно с нереална представа за себе си.

За 19годишната с очна линия до ушите - ако не е по сценарии, много грозно поведение (не разбрах с какво тази, по която плюеше, я нападна, че да се получи такава ответна реакция???)

# 822
Моите 5 стотинки относно спора хубава ли е Мони - била е някога. Има прекрасни очи! Как е могла така да се загрози, не ми го побира умът... Мекицата вместо уста и тези грозни вежди, нарисувани и изтеглени назад до космоса, са просто ад. Вулгарните изкуствени бомби - също... А толкова красиво момиче можеше да бъде... Ако беше останала в естествения си вид, нямаше да има равна по красота там.
Относно Пам - много хубаво, че са вкарали и такова момиче, но защо само 1? Да бяха още поне 1-2 с неперфектни мерки, за да не се чувства сама. Сега пак ще има изобилие от булинг, те още в първата минута започнаха да я ядат супер просташки. И като че ли продукцията точно това иска, имам чувството, че някакви садисти са се събрали и са потрили доволно ръце при идеята за тормоз. По същия начин изгонваха една по една всяка приятелка на Александра, докато не остана съвсем сама срещу глутницата и последната я смля. Аман, явно следват стара си линия.
И онази сериозно ли каза "дюнер", така че и самата Пам да чуе? Стори ми се, че го чу и остана потресена, направо не знаеше как да реагира, защото сигурно не го е очаквала, поне не и първата вечер. Дано се окопити и ги сложи по местата, ама... няма да й е лесно.

# 823
Този Евгени не е ли обратен?

# 824
Може ли да ми изЯсните, защо и как, тези красиви, образовани, тунинговани и с добро самочувствие дами, се скитат из реалитита непожелани?  Една от друга по-прекрасни,
"широко скроени", разкрепостени...и самотни.
Или поне твърдят, че са сами, за да ни дадат възможност да се възхитим и да завидим за дипломите и силиконите...
Мистерия...

Общи условия

Активация на акаунт