Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 539
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 2 085
Стилистите като че ли най-много обичат Айлин. С косата вчера нещо не я докараха, но гримът ѝ е най-нежният от всички момичета.
Те заедно с Кристина са най-красиви. Кристина излъчва по-студена красота, докато Айлин е по-свежа и усмихната.
Сори, ама и двете са почти нищо пред красотата на Валерия Георгиева. Джия също има красиви черти, макар че не е изкарала голям късмет с кожата...

# 2 086
Чак красота на Валерия…На мен ми е едно обикновено симпатично момиче.Да не забравяме, обаче, че за красотата трябва и душевност, иначе всеки ще те отблъсне.Валерия засега не я намирам за симпатична душевно.

# 2 087
И аз мисля, че Валерия е не-грозна, леко чалната по не-симпатичен начин.  Чаках да е симпатяга, но не е.

# 2 088
  • Sunshine state
И на мен Валерия ми е безлична. Не мога да приема Евгени като ерген и туй то - тая коса, брада.. Абе много космат и мургав ми е. Сори за негативното мнение, ама това мисля. На срещите щях да ровя в храната за паднал косъм.. 🙄
Екземплярите с джуките са един път, още не съм им запомнила имената. Детегледачката циганка ли е? Не мога да изчета всичко.

# 2 089
Детегледачката била на Светлето Гущерова служителка. Joy

# 2 090
  • Sunshine state
Да не е ходила при на Благо зъболекаря? 😂
А тази нимфоманката никак не ме учудва - Молдова е последна дупка на кавалЯ, та е драпала като луда да дойде на по-цивилизованко, да я черпят едни "вкусни коктейли", пък че ще се наложи да поспи с някой грозен като маймуна, това е цената явно. 😆

# 2 091
За Габи няма какво да коментираме.
Ценоразписа се върти из целия нет. Навсякъде са качили и смимките и от ало.бг.
Тя няма да спечели формата, но пък ще събере платежоспособни клиенти.

# 2 092
Александра ( от Ергенът 1 )  е миньонче ,  според мен си подхождат с Евгенчо, и е в трийсетака май, не помня възрастта й.   Той явно харесва тъмнокоси, тя ще то анализира, той ще й свири, и така.

# 2 093
Къде беше Ирина тази вечер, нямаше я на церемонията на розата?

# 2 094
  • Варна
]
Александра ( от Ергенът 1 )  е миньонче ,  според мен си подхождат с Евгенчо, и е в трийсетака май, не помня възрастта й.   Той явно харесва тъмнокоси, тя ще то анализира, той ще й свири, и така.
Тц, не го давам.Trollface Много е пресметлива за него.
Къде беше Ирина тази вечер, нямаше я на церемонията на розата?
Съвсем централно.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 06:01 от Хексе

# 2 095
Александра пак неадекватна. При „очевиден” конфликт между 2 кокошки, тя защитава ЕРгени. Дрънка им глупости, колко го наранявали, а той бил златен. Ми не трябва да й дават на тая да практикува.

# 2 096

П.П. Елисавета ми прилича на някаква гувернантка, която придружава подопечните си и им дава съвети. Тя никакво отношение към ЕРгени няма.

Ама какво отношение да има, тя изглежда като баба му. Всяка е даден тип, избран с цел, на коня Ел каква е не знам - груба, мъжкарана, висока, немлада, никакъв шанс, даже Пам ми излиза напред до нея

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 08:57 от araselia

# 2 097
Двете харпии на диванчето, Мони и Теодора като че ли на едно място са си правили джуките, доста подобни.

# 2 098
Меган е пренавити и с доста груповати черти всъщност.
Милица според мен си има ментални проблеми , просто не е много на център.
Валерия- красива и нежна на пръв поглед , но с елементарно и злобно излъчване . При Айлин е същата работа, явно неслучайно ще се сдушат.
Елена ми е фаворит , защото лъха сериозност и дълбочина в нея. Определено се отличава.
Симпатични са  ми е учителката по рисуване, Поли, Виктория, но едва ли ще стигнат много напред .
Недоразуменията на природата и скалпела , както и останалите, на които дори не знам имената, няма да коментирам-и без за това са за сеир и пълнеж.

# 2 099
Образът на Пам ме разочарова, грозни рокли, грозни прически, не е на ниво, не е отракана, не е чаровница, не им натрива носа.

Общи условия

Активация на акаунт