Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 412
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 2 475
Не помня никнейма, но тук някой писа уточнение, Теодора не е бавачка, а дъщеря на чистачката на гущерови.

# 2 476
На мен госпожа Елена редакторката ми е неприятна. Начинът и на говорене ми напомня претенциозна баба аристократка, фалшивее ми. Кой нормален човек използва в разговор думата “натюрел” 🤪

# 2 477
  • София
Не беше уточнение, а предположение, за дъщерята на чистачката.

# 2 478
Те пък Гушерови са един хайлайф.
В очите на такива момичета за съжаление са

# 2 479
Не беше уточнение, а предположение, за дъщерята на чистачката.

Приела съм го за чиста монета, сори.

# 2 480
Предполагам, че това за дъщерята на чистачката е било в кръга на шегата, макар че този образ на Теодора повече би ѝ прилягал.
Истината вероятно е някъде по средата, има някаква връзка с гущерите и са ѝ разрешили да ги ползва за трамплин и малко да се поошуми за тях. А и дрешките трябва да си продава Светлето. Лоша реклама няма.

Аз не бих ѝ поверила и кучетата да ми разхожда, пък какво остава деца да ѝ повери човек. То и кучетата ще уплаши. За детегледачка се искат доста качества, каквито при Теодора видно няма. Не е толкова важно, какво казва (аз съм бяла и добра), а какво показва. Много грозно впечатление ми направи как се подхилкваше на Пам, когато момичето отиваше да си вземе розата. Дори не е нужно и да говори, то се вижда всичко.

А в статията Елена следва общата тенденция - много думи, а нищо не казва всъщност. Опитва се да го играе интелектуалка, но някак не се получава.

Последна редакция: сб, 25 фев 2023, 15:08 от mariposa_viv

# 2 481
Ако може повечето от девойките да пропуснат гостуването по предаванията, би било добре.
За образованието на Мони, от Колежа по туризъм излизат проф. бакалаври, имам спомени, че са приравнени с бакалаврите от ИУ. Иначе тя може да учи паралелно и 2 висши, в 2 различни университета, имах такава колежка.
Освен Теодора, която рекламира Гущерова, с нейната марка дрехи е била и Валерия, при срещата си с Евгени. Може би е съвпадение Grinning

# 2 482
Елена наистина има много претенциозен и превзет изказ, а същността ми бяха нещо. И постовете й в инстаграм са така , даже се чудех с какво точно се издържа Simple Smile най-голямото й предимство е, че все пак с отличава с индивидуалност.
А Евгени къде се подвизава сега и изобщо..не се ли е установил трайно в Щатите ?

# 2 483
Професионален бакалавър по нетехнически науки се взима за 2 години. То е по-ниска образователно-кваливикационна степен от "бакалавър", но пак е висше образование.

# 2 484
Защо пък в Щатите да се е установил трайно?

Все пак е странно защо Евгени няма никакви изяви по телевизията. Виктор миналата година при започване на излъчването имаше поне няколко - сутрешен блок (дори от апартамента му), Цитиридис, някоя от платформите на бтв, не помня точно коя. Останала съм с впечатление, че имат задължителни по договор интервюта в поне няколко от предаванията или платформи на телевизията.

# 2 485
Защо пък в Щатите да се е установил трайно?

Все пак е странно защо Евгени няма никакви изяви по телевизията. Виктор миналата година при започване на излъчването имаше поне няколко - сутрешен блок (дори от апартамента му), Цитиридис, някоя от платформите на бтв, не помня точно коя. Останала съм с впечатление, че имат задължителни по договор интервюта в поне няколко от предаванията или платформи на телевизията.
Човекът сигурно си има професионални ангажименти, включително и за месеци напред. Би Тв явно ще трябва да се задоволи с участия от негова страна според графика му 🙂

# 2 486
Интервюта могат да се дават и дистанционно от всяка точка на света.

# 2 487
Интервюта могат да се дават и дистанционно от всяка точка на света.
Така е, да.

# 2 488
За Милица - това момиче има много сериозни, натрупани във времето проблеми. Търси спасение в мъж, който да е мил, да я подкрепя и разбира, за да й помогне да ги преодолее, обаче не мисля, че ще успее. Направи ми впечатление, че тръгва с драмите напред. Както се казва, само да й каже някой мъж "здравей" и тя започва да се оплаква, да разказва за проблемите си и да обяснява, че търси сериозни отношения. А това до никъде няма да я доведе. Според мен е добре да се обърне към специалист, да започне терапия и, когато успее да се справи с проблемите си, вече ще бъде готова да създава връзки. Защото не мисля, че има мъж, който е готов от ден 1 да започне да поема проблемите на жена, която тепърва опознава.

Относно Теодора и Гущерови - те, че не са хайлайф е ясно, но в очите на такива, като Теодора са. А пък такива, като Светла са идоли за тях - жени, "постигнали" всичко в живота.

# 2 489
Предполагам, че това е Айлин като малка с баща си:

Общи условия

Активация на акаунт