След този момент, всичко сочеше Ф2 да са Джо и Ник и те просто да доминират, което щеше да е леко скучно. Това още повече се затвърди, в момента в който вместо да играят с Дейвид, предателите тръгнаха срещу него, което подпечата съдбата на Кат. След това бях убеден, че Алан и Дейвид ще бъдат махнати, независимо в какъв ред и прогнозата ми ще се сбъдне.
В последния момент, Ник, който иначе игра доста адекватно, необяснимо се обърна срещу Джо, с което подари победата на Алан. Двамата играеха заедно от няколко епизода, говореха как ще целят Алан и Кат и накрая довода, че понеже си бил сменил гласа към нея, явно е предател, беше доста странен.
Все пак, доволен съм че предател спечели, като и тримата се пазеха и на практика не се целеха един в друг цял сезон, което е за пример как трябва да се играе в ролята. Накрая направиха стратегически грешки, но лошите решения на праведните, помогнаха на Алан да победи.
Давам 8.5/10 на сезона и определено надмина очакванията ми, предвид че не знаех повечето хора кои са, а и бях скептичен, доколко ще играят сериозно известните личности.