🌴 Survivor US/UK/AU 🌴

• 40 333
  • 706
  •   1
Отговори
# 705
Celebrity Traitors UK финал:

Скрит текст:
Като цяло се получи последен епизод, изпълнен с драма и някои много странни решения на част от играчите. Според мен, предателите направиха груба грешка, махайки Кейт на миналата кръгла маса. Тя щеше да е щит за Кат, понеже тя нямаше да е последната останала жена, а освен това Алан имаше близки отношения с нея и можеше тримата да стигнат финал. Вместо това, оставиха Дейвид, което супер много подпомогна праведните.

След този момент, всичко сочеше Ф2 да са Джо и Ник и те просто да доминират, което щеше да е леко скучно. Това още повече се затвърди, в момента в който вместо да играят с Дейвид, предателите тръгнаха срещу него, което подпечата съдбата на Кат. След това бях убеден, че Алан и Дейвид ще бъдат махнати, независимо в какъв ред и прогнозата ми ще се сбъдне.

В последния момент, Ник, който иначе игра доста адекватно, необяснимо се обърна срещу Джо, с което подари победата на Алан. Двамата играеха заедно от няколко епизода, говореха как ще целят Алан и Кат и накрая довода, че понеже си бил сменил гласа към нея, явно е предател, беше доста странен.

Все пак, доволен съм че предател спечели, като и тримата се пазеха и на практика не се целеха един в друг цял сезон, което е за пример как трябва да се играе в ролята. Накрая направиха стратегически грешки, но лошите решения на праведните, помогнаха на Алан да победи.

Давам 8.5/10 на сезона и определено надмина очакванията ми, предвид че не знаех повечето хора кои са, а и бях скептичен, доколко ще играят сериозно известните личности.

# 706
Сезонът на мен страшно много ми хареса. Радвах се да видя Джонатан Рос и Алън Кар в каста, защото са адски забавни и работят от много години в телевизията. Бях сигурна, че ще предложат страхотно съдържание. Зарадвах се и на Стивън Фрай и може би очаквах малко повече от него, защото е невероятно умен и интелигентен човек.
Том Дейли винаги ми е бил много симпатичен и миловиден, но тук малко ме поуплаши колко нахъсано, последователно и методично се хвърли да търси предатели.
Искаше ми се да видя малко повече от Палома Фейт и Шарлот Чърч.
Половината участници не ги бях чувала, но всички играха на макс, без да мислят за имидж и последователи.
Браво на британската продукция. Чудесен каст събраха и се получи разкошен сезон с неочакван, но пък много интересен финал.
Любим забавен момент от сезона: Силия освобождава напрежението, докато Клаудия неистово се бори да остане в образ. От сърце съм се смяла.

Общи условия

Активация на акаунт