Бъдете един от 100 късметлии, които ще тестват Body Superfood Какаово масло + Cерамиди на Garnier

• 15 926
  • 659
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Кожата ми определено е суха,като минах 35 без лосион или масло за тяло,направо е бяла.С удоволствие бих тествала Гарниер.

# 16
Неяинаги кожата ми в добре хидратирана. Старая се да използвам продукти за тяло с естествени масла, душ крем и да пия достатъчно вода

# 17
Използвам хидратиращ душ гел и хидратиращо мляко.

# 18
Кожата ми е суха, не съм намерила продукт, който да я хидратира достатъчно.

# 19
Напоследък, особено около корема и краката много се засушава. Гледам да я мажа 2 пъти дневно, за да е сравнително хидратирана .

# 20
Кпжата ми, особено на краката е изключително суха. Опитвам да я хидратирам с различни продукти, но за сега без особено дълготраен ефект.

# 21
Кожата ми е суха, особено под очите. Стремя се да мажа с по-мазни кремове, но често забравям.

# 22
Не, не е достатъчно хидратирана. Ако не сложа лосион след баня, винаги ме сърби тялото. Обикновени лосиони не помагат. Ползвала съм Суперфууд на Гарниер, но не точно този вид. С радост ще го пробвам и дам мнение.

# 23
Чувствам кожата си много суха и раздразнена особено зимата. Опитвам се да я хидратирам с различни продукти, но за съжаление ефекта е краткотраен.

# 24
Зимата никога не е достатъчно хидратирана кожата ми. Всеки ден ползвам дълбоко хидратиращи лосиони и масла за тяло за по-хидратирана и защитена от студеното време кожа.

# 25
Кожата ми  е суха, има нужда от хидратация, както зимните месеци така и лятото. Използвам различни хидратиращи продукти и спрейове. Тези, които имат масла в тях са по-благоприятни за кожата ми.

# 26
Всеки ден след душ се мажа с хидратиращи масла. Кожата ми е ужасно суха и ако пропусна да се намажа ( понякога много ме мързи Simple Smile ), не се чувствам на себе си.

# 27
  • София
За кожата на тялото се грижа по следният начин : нанасям масло за тяло още на влажна кожа веднага след душ. Ръцете мажа с крем за ръце възможно най-често.

# 28
  • софия
Кожата ми е суха и се нуждае от всекидневна хидратация!
Моите стъпки са използване на дълбокоовлажняващи продукти.

# 29
Хидратирам кожата си отвътре с много пиене на вода. Тялото си мажа с лосион след всяка баня.

Общи условия

Активация на акаунт