Моята надежда е едничка - скоро да видя втората чертичка. ~бебеправене 412~

• 37 189
  • 804
  •   1
Отговори
# 180
Смешно е,защото е вярно..и тъжно..🤔🤣 Ама все продължаваме напред. Вторият ход ми е фаворит.

# 181
Ахахаха

Аз пък дойдох да ви оставя тази статия: https://www.mama24.bg/article/13284245

# 182
Момичета имам назначена терапия от доц. Михайлова малко ми е объркано. Беше казала за инжекции поради липса на цитокин а не пише?

# 183
Минзухар, пиши на доц. Михайлова на мейл каквито въпроси имаш по терапията, отгоре като заглавие за доц. Михайлова и прати на мейла на МЦ. Ще ти отговори подробно. Няма как който и да е от нас да знае какво тя е измислила като схема за теб.

# 184
Първоначално ще пробваме с тези лекарства тоест леката терапия, защото няма как да се повлияят отклоненията само със Зарзио. Ще опитваме 3 4 месеца и ако не стане ще правим по тежка терапия.

# 185
Момичета, за съжаление се връщам при вас с мисед в 11гс.
Излишно е да описвам ситуацията.
Тъжно ми е как нещо толкова естествено трябва да става с 300 зора. Уж е най-прекрасното нещо, а всъщност е кошмар.
Със сигурност няма да се зарадвам много на следващият положителен тест. Всеки преживял мисед, знае за какво говоря.
И така, започваме от нулата скоро. 🙄

# 186
Много си права. Съжалявам за развоя 🥺 Дано скоро се случи и този път да е до финал.

# 187
Прегръдки Лъки.
Няма значение мисед, кухо яйце, биохимична ли е...Когато го искаш от всеки един лош развой боли.И аз до 12-14 г.с ще съм на тръни, но освен да се моля, друг вариант нямам.И каквото е писано 🙂
Но колкото и трудно да е, ние сме силни и продължаваме напред!
Колкото и да е..времето лекува.
Кураж и успех до финал следващия път!🍀🤞

# 188
Lucky, бъди силна. За съжаление всеки от нас намира неговия си начин да мине през това. Няма универсална рецепта. И умишлено написах всеки. Тук включвам и половинките ни.
Кураж и сила ти пожелавам.

# 189
Здравейте момичета. Теста ми за овулация от днес дали е положителен според вас?

# 190
Lucky, съжалявам за развоя!... Прегръщам те! Дано следващия път всичко да е наред и до финал!

# 191
Здравейте, момичета!
Лъки, съжалявам за загубата ти! Sad

Megi22, трябва му още малко на теста ти.

Моето лапаро мина..
Скрит текст:
Оказа се, че тръбите ми не са запушени, но за сметка на това имам ендометриоза. Докторът е отстранил множество огнища и сраствания по тръбите, пикочния мехур, матката и дебелото черво.
Предстои ми лечение със 3оладekс от следващия месец с продължителност 6 месеца, през които ще съм в изкуствена менопауза. Това значи, че отлагаме бебето с още половин година, което безкрайно ме разочарова. На кой ден от лапаро можем да правим опити, понеже това ни е последната възможност преди 6-месечната почивка? Sad

Имам и още един въпрос към тези от вас, които са минали през лапароскопия - Понеже клиниката ми е далеч от моя град, докторът ми каза на 5-6 ден да намеря някой, който да ми свали конците. Да, но аз намерих чак за 7мия ден - късно ли ще е за махането им? Освен това ми казаха до махането на конците в никакъв случай да не отлепям лепенките - ако, обаче, махането стане чак на седмия ден (днес е четвъртия) няма ли прекалено дълго да са стояли тези ранички затворени и без да “дишат”?

Последна редакция: нд, 05 мар 2023, 23:56 от GabrielaM

# 192
Благодаря ви, момичета. Наистина САМО ВИЕ можете да ме разберете и да усетя истинска подкрепа! Всеки друг около мен или е мъж и не може да си представи за какво наистина става въпрос, или жена, на която не й се е случвало и общо взето "подкрепата" се обобщава до "еее, какво толкова, пак ще пробвате, случва се". Толкова съм им бясна, че почти не ми остава време да съм тъжна.
Моля се за себе си и за всички вас всеки ден! 🙏

# 193
  • София
Lucky16, много съжалявам за развитието на нещата, надявам се бързо да намериш сили да се събереш емоционално, защото това е най-трудното.... много често и аз си задавам въпросът защо трябва да е толкова трудно? и защо не е трудно на малцинствата, на алкохолно зависимите, на онези дето не им дреме.... нямам отговор, но знам, че всеки един месец в очакване на чудото ме е направил по-силна по някакъв начин, но не мога д акажа, че загубата ме направи по-силна... напротив - когато правя тест силно се надявам да две чертички, но вътрешно усещам страхът да не се повтори ИБ и като, че ли част от мен изпитва облекчение като дойде Ц - много е странно чувството .....

GabrielaM, съжалявам и за твойте резултати, но все пак гледай от добрата страна на нещата - ще има лечение и след това сте по-близко до успеха!

Аз си имам някакви вътршни терзания дали да тормозя клиниката за по-ранен час при докторката или просто да не караме по реда от 9ти ден през ден, пък ако стане.... Нещо се ядосах на ММ снощи - уж вече мина достатъчно време от както пи всякакви лекарства за грипа и трябваше да си направи спермограма тази седмица... снощи пили бири с приятел... Забравил бил.... а тамън беше идеално днес да ходи да даде материал....

# 194
  • София
Лъки много съжалявам! Ако имаш нужда от съвети, подкрепа, заповядай в тази темичка  https://www.bg-mamma.com/?topic=1523646.new#new

Общи условия

Активация на акаунт