Моята надежда е едничка - скоро да видя втората чертичка. ~бебеправене 412~

• 37 294
  • 804
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, днес направих тест Експрес, но това е изпарителна линия, нали?
Овулацията е била може би на 2-3.3.
Денят на цикъла е след два дни, кръвен не съм пускала.
Нямам никакви симптоми, освен резки болки в яйчниците и до там..:.::
Вчера направих клиър тест и линията беше по видима, за сравнение в петък също направих и тогава нямаше абсолютна никаква.

Вчера се бях обнадеждила, уви днес вече не Cry
Скрит текст:

Вчера[

Стискам палци на всички останали и само добри новини, най-хубавото тепърва предстои Heart

# 481
Аз днес съм с видима втора чертичка. В петък ми е кръвния - ще изчакам, няма да пускам преди това. До тогава - тихичко се радвам и се надявам всичко да е наред. На моменти имам мрачни мисли, и се боря със себе си да запазя хладнокръвие и надежда! 🙏

Трансфер ли имахте вие или се бъркам

# 482
Според мен е рано за тест. По- добре изчакай ден закъснение на М
Момичета, днес направих тест Експрес, но това е изпарителна линия, нали?
Овулацията е била може би на 2-3.3.
Денят на цикъла е след два дни, кръвен не съм пускала.
Нямам никакви симптоми, освен резки болки в яйчниците и до там..:.::
Вчера направих клиър тест и линията беше по видима, за сравнение в петък също направих и тогава нямаше абсолютна никаква.

Вчера се бях обнадеждила, уви днес вече не Cry
Скрит текст:

Вчера[

Стискам палци на всички останали и само добри новини, най-хубавото тепърва предстои Heart

# 483
Благодаря, така ще направя.
Явно сама си вредя с това нетърпение Cry

# 484

Аз мисля, че има чертичка и днес. Дано съм права 🤞🏼

# 485
Аз днес съм с видима втора чертичка. В петък ми е кръвния - ще изчакам, няма да пускам преди това. До тогава - тихичко се радвам и се надявам всичко да е наред. На моменти имам мрачни мисли, и се боря със себе си да запазя хладнокръвие и надежда! 🙏

Имах на 07.03

# 486

Имах на 07.03

И аз. Какъв уринарен направихте?

# 487

Имах на 07.03

И аз. Какъв уринарен направихте?
Преди два дни - шурчек - бледа черта, днес-Folium - изразена втора черта

# 488
  • София
Ти как си? Как са другите момичета с положителните тестове от последните страници?
Добре съм аз 🙂
Записах час за кардиолог,че кръвното ми е някакво гранично и ме тревожи,на хематолог предстои да отида зареди тромбофилията и разбира се за установяване ,но ще е другата седмица в началото.Мнооого е рано още.
Бия Фраксипарин,но на мен са ми казали от + тест да слагам и аз слушам ... на всичкото отгоре ме гложди,че не съм си пила Аспирина,който ми беше назначен от овулация до положителен тест 😣 Тоя месец го бях отписала,а нали и в болница бяхме с хлапето,та съвсем другаде ми беше акъла.

# 489
  • Замък сред облаците
Бъбъл, щом се е имплантирало без АП значи всичко е 6, няма какво да го мислиш. Той се изписва за подпомагане на имплантацията. Щом вече си на фракси, нещата са точни. Остава да видиш кръвното. На хематолог иди с готови изследвания - коагулация (аптт, д-димер, протромбиново време, фибриноген), вит Д,  Б12, фолат, желязо, пкк. Да знаете от къде тръгвате и какво ще се гони.

# 490
Момичета, според вас положителен ли е? Снимкат е направена точно 10мин след теста. Очаквана дата на М 17.02

# 491
За мен тестът е положителен!

# 492

Аз мисля, че има чертичка и днес. Дано съм права 🤞🏼

Не издържах и тази сутрин пак направих….
Скрит текст:

Следващите дни ще трепна с нетърпение дали ще има менструация или не..

Роси, според мен също е положителен.Heart

# 493
Много ми харесва как се раздвижи темата от уикенда насам ☺ пожелавам на всички момичета с положителни тестове всичко да е наред до края!

# 494
Момичета, според вас положителен ли е? Снимкат е направена точно 10мин след теста. Очаквана дата на М 17.02
Според мен е положителен! Успех!
Аз днес 3 дни преди очаквана менструация правих пак тест и е отрицателен. Защо си го причинявам , иде ми да си бия шамари Joy
Та може да се каже, че съм почти 100% сигурна , че ще си ми дойде. Знам, че три месеца след спиране на противозачатъчни мога да си пусна хормони да видя какво се случва с тях и си бях казала , че ще изчакам 3 месеца и ако не съм бременна ще ги проверя. Не обичам да съм в невидение и малко се притеснявам какво се случва с тях, защото все пак не е малко времето, в което съм пила ОК ( не е и страшно много де 4 год.) А преди да започна да ги пия никога не съм изследвала, цикъла ми беше редовен, кисти не съм имала  и като цяло не ме е вълнувало това особено. На 3ти ден от менструацията се пускат FSH, LH, естрадиол и пролактин, нали така? Прогестерон има ли смисъл тогава? Ще си пусна и ПКК профилактика и мисля и хормони на щитовидна. Миналата година по това време тя беше ок. Мисля да ги пусна в Бодимед. Благодаря отново, ако сте ме изчели! Blush

Общи условия

Активация на акаунт