Моята надежда е едничка - скоро да видя втората чертичка. ~бебеправене 412~

• 37 289
  • 804
  •   1
Отговори
# 495
Прогестерон няма много смисъл по време на цикъл, препоръчвам и витамини да провериш (особено вит. Д).
Влизам да се оплача..преди седмица си бях поръчала от Ремедиум термометър за базална температура, току що пристига поръчката и съм супер щастлива, че от утре почвам с новия да меря БТ..и тя каква стана! Кутията с термометъра беше залепена с тиксо (иначе кутията е с голям магнит), при отварянето, кутията абсолютно се разпадна и вътре няма помен от термометър! Само една листовчица се мандахерца. Не съм го очаквала от Ремедиум..
Обадих им се и едва ли не ме питат: Ама сигурна ли сте, че няма термометър вътре, все едно съм полу-идиот и не виждам разпадналата се, празна кутия.
Сега ме връщат две стъпки назад, защото пак ще мине седмица докато ми изпратят нов.. и пак ще трябва да разчитам само на лентички...и каквото ще да става.

Събота ще пробвам на сляпо да отида за вливка на Интралипид (10 ден) във Вита , защото миналия месец изтървах вливката, заради ранна овулация ..и каквото ще да става.

# 496
Прогестерон няма много смисъл по време на цикъл, препоръчвам и витамини да провериш (особено вит. Д).
Влизам да се оплача..преди седмица си бях поръчала от Ремедиум термометър за базална температура, току що пристига поръчката и съм супер щастлива, че от утре почвам с новия да меря БТ..и тя каква стана! Кутията с термометъра беше залепена с тиксо (иначе кутията е с голям магнит), при отварянето, кутията абсолютно се разпадна и вътре няма помен от термометър! Само една листовчица се мандахерца. Не съм го очаквала от Ремедиум..
Обадих им се и едва ли не ме питат: Ама сигурна ли сте, че няма термометър вътре, все едно съм полу-идиот и не виждам разпадналата се, празна кутия.
Сега ме връщат две стъпки назад, защото пак ще мине седмица докато ми изпратят нов.. и пак ще трябва да разчитам само на лентички...и каквото ще да става.

Събота ще пробвам на сляпо да отида за вливка на Интралипид (10 ден) във Вита , защото миналия месец изтървах вливката, заради ранна овулация ..и каквото ще да става.
Това е нелепо с липсващия термометър... Лошото е , че не можеш да докажеш , че кутията е била празна Anguished Дано поне не е бил много скъп .

# 497
  • София
и аз мога да измрънкам.... любезна дама от ЦАР ми звънна да ми каже, че ще останем за априлското заседания и искат да им занеса разчета на цветната снимка заверена от Щерев - с печат! Направо ....

# 498
Sunday, Не, не е скъп изобщо. Аз се надявам, че няма да ми се правят на интересни и да ме изкарват лъжкиня, за едни 25 лв, защото е просто наистина нелепо. Бях пуснала поръчка за над 100 лв, само защото исках конкретния термометър (мери до стотната и има гъвкав връх) и съответно накупих и други неща..иначе нямаше изобщо да си поръчам от тях.

Шантал, съжалявам..бюрокрацията е връх на глупостта в тази държава.

# 499
Валери, явно искаш да е дигитален и с мек връх, но да кажа за другите. Аз след като 3 години мерих с такъв и все се чудех дали батериите са ок и дали е точен, накрая минах на галиев, който наподобява живачните, но е безвреден. В медея струва около7-8 лв. След като счупих вече 2 се отказах да меря 😄. Като ми мине последния трансфер може да се върна към това занимание.

# 500
Преди малко се връщам от АГ по принцип имам ендометриум, който открихме миналата есен беше 9мм през януари сега е 12мм. Така като останалите неща при мен и ММ са ок се хвана за него и ме праща на хистероскопия. Преди да предприема каквито и да е мерки ми се иска мнение от втори доктор. Замислям пътуване до София, но не знам на къде да се насоча и съвсем се обърках вече

# 501
  • София
Sunday1 прогестерон се пуска 7 дни след доказана овулация. Пролактин се пуска на чист ден (30мин покой преди взимане на кръв и 2 дни преди това без секс и масаж на гърдите).

За термометрите - аз ползвам обикновен дигитален по случайност е с мек връх, отчита до 10сек. Забелязва се, че не е от най-точните, примерно 36.5 и 36.6 ги менка при последователно мерене, но след овулация отчетливо си качва на 36.9 - 37.0-1-2.

И аз ще мрънкам.. шегувахме се със заглавието на темата и сецването, но ММ наистина се сецна Sweat Smile и се отчетохме само на деня на + теста за овулация, а на следващите не сме и много ме е яд Pensive

# 502
Преди малко се връщам от АГ по принцип имам ендометриум, който открихме миналата есен беше 9мм през януари сега е 12мм. Така като останалите неща при мен и ММ са ок се хвана за него и ме праща на хистероскопия. Преди да предприема каквито и да е мерки ми се иска мнение от втори доктор. Замислям пътуване до София, но не знам на къде да се насоча и съвсем се обърках вече

Гери, то всички имаме ендометриум, това е лигавицата на матката. В различните дни на цикъла е с различна дебелина. И хубаво че имаме, че иначе бебета йок.
Сигурно за друго става дума.

Кукличка, ММ не се сецна, ма му се схвана мускул по време на щрак Grinning

# 503
Ххаха оф шашнах се вече с тая термилогия... Миомнно възелче е ама ми го написа със специфичното име при останалите неща от ехографа и съм объркала термините сега забелязах Grinning

# 504
  • София
Мда, ако вижда миомен възел, хистеро.

# 505
На този етап ще помисля още и ще видим второ мнение, не мисля че точно той ни е проблема,но какво си мисля какво е реално...... Май няма нищо общо

# 506
  • София
Аз знам, че миомните възли пречат на забременяването.

Мойте тестове за О се насищат - трябва да дебна ММ днес-утре-вдугиден... Ужас ми е това с този кекс по график... Направо се чувствам като по задължение.

# 507
Аз все повече не разбирам тези които не искат имат по 5 аборта без да следят нищо, а ние следене ходене тичане прегледи.... И не става и не става
А този графики тестове.... Направо извън нерви ме изкарва. Чувствам се като първи клас прибирам се и домашното чака, защото е за днес Grinning, но вместо учител имам една мини хартиика, която казва какво да се прави и кога

# 508
На този етап ще помисля още и ще видим второ мнение, не мисля че точно той ни е проблема,но какво си мисля какво е реално...... Май няма нищо общо

Много зависи къде е разположен, може да пречи, може не, добре си решила за второ мнение.

# 509
Шанталче ние вече спряхме да правим кекс по график. Просто си правим когато усетя О малко да успокоя нервите 😂 наслаждаваме се на момента. Вече свикнах и да ми идва. Другата седмица ще пусна теста за туберкулоза, вторник съм при Чучумишев да се успокоя и аз че всичко ми е наред.
Не пиша много напоследък, случват се някакви неща бягаме по болници то веднъж като тръгне няма спирка... 😢
С ММ заминаваме и на почивка след няколко седмици. Той се шегува, че когато съм в М съм с лошите хормони, а когато съм в О с добрите. 😂😂😂Последният цикъл беше ад, болки, страаашно изнервена бях... 😰

Общи условия

Активация на акаунт