Моята надежда е едничка - скоро да видя втората чертичка. ~бебеправене 412~

• 37 285
  • 804
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Минзухарче опитах се да не следя не става... трябва да се съобразявам с точният ден все пак съм с 50% по-малък шанс.

# 511
Аз днес ходих пак да се боцкам, но този път до съседния град, където уж има лаборатория и си работят пробите, не пътуват по някъде си. И вече съжалявам.
11.03. (Софийска лаборатория, на която имам 100% доверие) ЧХГ 131.5 прогестерон 34.82
13.03. (пункт в провинцията) ЧХГ 375.83 прогестерон 25.6
15.03. (провинциална лаборатория) ЧХГ 1254, прогестерон 35.66 Flushed
Дори не знам какво да мисля вече и спирам да се бода тук на локално ниво. Като ида в понеделник на преглед ще се бодна преди това и каквото е писано.

Иначе аз никога не съм правила тестове за овулация (и при предишните две бременности), горе-долу усещам кога съм ову, и ако имам настроение, прикотквам мъжО (той общо взето е винаги готов 😄) и така - ако стане - стане, но следене толкова по график ми е малко не-секси. По принуда. Но разбирам защо много момичета действат така и подкрепям всяка една - важна е целта ☺

# 512
  • София
the doors., аз отдавна ти казах моето мнение за резултатите ти, безсмислено ми се струва упражнението ти вече.

Колкото до тестовете - понякога няма как. Аз например не всеки месец усещам О, пък и все пак това са най-благоприятните дни. С чаша вино винаги се намира настроение... в нашия случай само детето трябва да е заспало преди нас 😄

# 513
Абсолютно съм съгласна, че понякога се налага. Имам и приятелка, която имаше проблеми с цикъла и нямаше как по друг начин да стане. Съвсем си е в реда на нещата. Две деца така направиха с нейния мъж, да са им живи и здрави. Както казах - целта е важна 😊

# 514
  • София/Севлиево
Вземаш ли нещо за този прогестерон?Нещо много играе,ЧХГ е идеално...

# 515
Вчера започнах утрогестан, 2х100 през устата. Не знам дали е възможно от 1 прием 12 часа по-късно да даде 10ng/ml разлика, но е и различна лаборатория… та съвсем не знам колко мога да разчитам на тези резултати.

# 516
  • София/Севлиево
Мисля,че е малко това и то през устата,ама лекар трябва да каже...

# 517
  • София
Дорсче, давай 2*2 вагинално и карай спокойно, но шпа за да дръжи матката спокойна, 3*2 също. ЧХГ е супер, бомба си, не се шашкай, някое здраво юначе се е захванало!

# 518
Честито на всички с плюсчетя от последните страници! Леко бременеене и до финал! Flowers Four Leaf Clover

the doors , аз също смятам, че няма нищо притеснително в стойностите ти. Пожелавам ти на прегледа в понеделник да ти се разсеят всякакви съмнения за проблеми.

Моят трансфер мина днес. След не знам колко разговора, че ще връщаме един ембрион ми върнаха два. Обяснението беше, че единия не изглежда да има добър потенциал, затова е само с подпомагаща цел. Ще видим какво ще стане. Гледам да нямам големи очаквания, ама пък се старая и да не съм съвсем песимистично настроена. Според ендокринолога TSH ми е идеално, а мъжа ми ми забрани да чета по темата и да си самоназначавам изследвания, защото смята че се стресирам излишно, така че се доверявам на лекарите.

# 519
  • София
2402, стискам палци след 10тина дена да ни зарадваш с двойно чхг!

Няколко муцуни мисля, че е време да се изнасят към отчетната... стига сте дремали тук вече!

# 520
the doors, супер са ти стойностите, +1 за съвета от Мацето!

2402, стискаме палчета да му помогне второто ембрионче и след 10-тина дена да ни се похвалиш с високо ЧХГ! Nature Star2

# 521
  • София
2042 знам ти пристесненията за двечките и силно стискам палци! Чакаме те да се похвалиш след две седмици 🥰

# 522
2042 Чакаме те с положителен тест скоро! 😊

Geri93 Аз съм с миомен възел, преди 2 години беше 1см, преди 2 месеца беше нарастнал на почти 2см. Гинеколожката ми каза, че има три варианта на разположение на възела върху матката, моят е средно лошият вариант и засега не създавал проблеми. “Ако тръгне да расте много ще го мислим” ѝ бяха точните думи. Дори като гледа фоликулите пак го видя и каза просто, тук си е, не е казала, че той е причината да не мога да забременея. Затова питай за твоя случай, може също да не е проблем.

На мен си ми дойде вчера, с 6 дни закъснение, но си дойде 😤. Записах си час за ЦС, този месец ще го пропуснем, доколкото знам.
Ще стискам палчета за всички вас, нека това е вашият месец, а моят да е следващият, евентуално😁😊

# 523
2042, стискам ти палци.
The doors, и според мен всичко е ОК, но защо наистина не слагаш утрогестана вагинално. При кървене май не е ОК, но твоят случай не е такъв. Ако пък недай се Боже се наложи, може и Кринон гел вместо утрогестан. Надявам се да се успокоиш и спокойно да си изкараш бременността.
На всички други стискам яко палци. Аз се опитвам да изпадна в някаква "дупка", ама все още се държа. Няма да ви оттекчавам, че е сложно и дълго за обяснение.
Надявам се все пак и на нас да ни е писано да имаме още една рожба.

Последна редакция: ср, 15 мар 2023, 21:14 от m-angel

# 524
Ооо я не ме забравяйте😁 и аз се лутам тук🥰  време ни е да се изнасяме вече🙂

Общи условия

Активация на акаунт