Моята надежда е едничка - скоро да видя втората чертичка. ~бебеправене 412~

• 37 248
  • 804
  •   1
Отговори
# 195
Габи, може да започнете с опитите 2 седмици след операцията, но все пак внимателно. Иначе още от изписването може да махнеш лепенките. Моите конци май на 10ти ден ми махнаха и двата пъти. Дори още в болницата ми махнаха лепенките и ме напръскаха с невидим пластир, с който можех да се къпя. Аз взех от най-малкия размер водоустойчиви лепенки и слагах само на пъпчето при къпане. Иначе и дишаща слагах след това на пъпа, за да не ми закачат конците. Те уж бяха от тези, които се резорбират, но пак трябва да се махат след седмица, иначе цял месец поне ще мине до пълно резорбиране. Бързо възстановяване ти пожелавам, както и да ни изненадаш преди Золадекса. 😁❤️
Лъки, много съжалявам 😔❤️ Момичетата са ти дали добри съвети. Аз ти пожелавам сили, кураж и търпение. Сигурна съм, че след като се възстановиш, следващия положителен резултат ще е до финал! 🍀💗☀️

# 196
lucky, много съжалявам! Пожелавам ти бързо физическо възстановяване, а за емоционалното си дай колкото време ти е нужно! Надявам се следващия път като видиш двете чертички да е до финал!

GabrielaM, неприятно е и това, което са открили при теб, но все пак намерен проблем - разрешен проблем. Важното е че са изчистили каквото са могли и има план занапред.

kactus, и ти бързо да се оправяш!

Сигурно пропускам някого, извинявайте. Прекарах почивните дни в леглото и още не съм напълно здрава. Мисля, че вируса и хормоналните препарати се оказаха много лоша комбинация, ама продължавам да си пия каквото ми е изписано, докато не се свържа с доктора си.

# 197
Лъки, кактус, кураж и търпение момичета! 🤞
Аз снощи имах спор с ММ. След бх и аборта си бях наумила да пускам изследвания, а мм ме спря. И може би е прав. От втория месец опити забременях и искам чудо. Все съм си търсила болести и причини.
Ще видим какво ще стане, така или иначе за повечето изследвания трябва да минат поне 6 седмици... Ще се учим на търпение.. 🤐

# 198
  • София
Тути, изследвания след аборт не е задължително да се пуснат, но първо ще успокоят твоята психика, че си направила нещо за да си дадеш смисъл защо се е случило така този път, и второ ако откриете нещо ще имаш поне нещо което можеш да направиш за да предотвратиш бъдещо повтаряне на събитията. Много е трудно да си бременна след загуба, и наистина ще е по-добре за теб ако направиш някакви основни изследвания. Аз мъжа ми не съм го питала дали да правя изследвания да бъда честна, моето тяло си е мое, какво ще си изследвам си е моя работа.

# 199
Сили и кураж на всички момичета
Извинявам се,че не ви споменавам поименно, но прегръдка на всяка която води своята емоционална и/или физическа битка в това !
Аз прекарах уикенада лежейки, вчера бях мн зле,принудих се да звънна на неврохирурга за обезболяващи,исках да ги избягвам заради и без това разбития ми стомах от стрес ,но беше нетърпимо.
Не знам дали ставам по силна, но усещам,че прекаленото много мисли и емоции допълнително влошават състоянието ки. Не знам при вас как е
Вчера моя Мм готви,чисти, абе всичко. За пръв път се почувствах егати безполезната. Понякога си мисля,ами ако имах дете о бях толкова безполезна ,как щях да се справя...луда работа, сиг съм че в някакъв момент всяка от нас минава през тези фази. В тоя ред на мисли,минали са около 14 дни след като свърши цикъла,от ден първи чист правя тестове за О и досега всеки е отрицателен ,дали изобщо ще имам О,знам,че няма как да знае никоя от Вас,само си мрънкам тука
Знам,че стреса е в основата при мен ама пусто като не може да спре да мисли
Днес е толкова слънчево време аз вкъщи вътре..
Кураж момичета , кураж

# 200
  • София
Reginasr, аз категорично не мога да хвана О с лентички - ето миналият месец правих правих - тестовата така и нестана по-видима от контролната - пък докторката каза, че е минала О като ходих на 14ден.

# 201
Reginasr, аз категорично не мога да хвана О с лентички - ето миналият месец правих правих - тестовата така и нестана по-видима от контролната - пък докторката каза, че е минала О като ходих на 14ден.
.
Шантал и при мен се е случвало като съм била на фоликометрия, но винаги като отивам съм имала някакви наченки я настроение ,я болка в слабини, пък сега ни симптом и категорично не се появява втора лента дори и бледа
Преди ми се е случвало да има две ленти съответно не с еднакъв интензитет но все пак съм хващала
Обаче сега с тоя кръст дори нямам желание да ходя на фоликометрия, пък и за секс
Едва ставам,и моя  се шегува,че може да изпълнявам ролята на Дърво 🤣🤣🤣

# 202
Здравейте момичета 😊 аз си ви чета постоянно, но не пиша..
the doors, много ми е познат ника ти. Случайно да си била част от темата през 2017-2019?

Аз също чета, но не се влючвам (правим ремонт и сме при свекър ми, та дори и опити не правим).
И аз се питам защо за някои Б идва след една вечер секс на пияна глава, а за други години опити и торба с пари.

# 203
Здравейте,момичета .Какво мислите за трансфер на трети ден?

# 204
Като цяло зависи, ако всичко е наред и при двама ви, може и на втори ден да направите трансфер. В моя случай доктор Калчев, Станулов и в Турция са на мнение, че няма никакъв смисъл от трансфер на 3ти ден, задължително трансфер на 5ти ден. Чак на 5ти ден може да се определи качеството на ембриончето. Успех ти пожелавам, но аз бих настоявала за трансфер на 5ти ден. 🍀😊

# 205
Като цяло зависи, ако всичко е наред и при двама ви, може и на втори ден да направите трансфер. В моя случай доктор Калчев, Станулов и в Турция са на мнение, че няма никакъв смисъл от трансфер на 3ти ден, задължително трансфер на 5ти ден. Чак на 5ти ден може да се определи качеството на ембриончето. Успех ти пожелавам, но аз бих настоявала за трансфер на 5ти ден. 🍀😊

Имам доверие на докторката, но напоследък не съм много спокойна. От 12 яйцеклетки само три са се оплодили и тя иска да направим трансфер на трети ден. Първи опит ни е неизяснен стерилитет уж.

# 206
Първият опит е познавателен, искат да направите трансфер по-рано, защото се съмняват, че ембриончетата ще оцелеят до 5ти ден. Ако имахте повече оплодени, щяха част от тях да чакат до 5ти ден. Стискам палци 🍀

# 207
Първият опит е познавателен, искат да направите трансфер по-рано, защото се съмняват, че ембриончетата ще оцелеят до 5ти ден. Стискам палци 🍀

Благодаря, дай Боже успех на всички

# 208
При нашият опит, доктора ни посъветва да изчакаме до 5 ден. За да видим дали ембриончето ще се развие. Ние имахме само един ембрион и го по слушахме.

# 209
Здравейте момичета 😊 аз си ви чета постоянно, но не пиша..
the doors, много ми е познат ника ти. Случайно да си била част от темата през 2017-2019?

Аз също чета, но не се влючвам (правим ремонт и сме при свекър ми, та дори и опити не правим).
И аз се питам защо за някои Б идва след една вечер секс на пияна глава, а за други години опити и торба с пари.
Бях, бях ☺ после бях в бременните теми. Сега мъжът ми ме нави на второ, но… каквото е рекъл Господ както се казва.

Иначе и аз не знам къде е “справедливостта” на алкохолички, наркоманки, малцинства, все още деца на по 14-5 да забременяват от добър ден и да карат безпроблемни бременности, да не изсипват куп пари за лекарства и изследвания, и да раждат по не знам колко дечица (да са им живи и здрави!). Но живот…

Общи условия

Активация на акаунт