Моята надежда е едничка - скоро да видя втората чертичка. ~бебеправене 412~

• 37 272
  • 804
  •   1
Отговори
# 525
Момичета. Пак съм аз.
Моля за съвет!
Направих този тест за бременност, който е в комплект към лентички за О В
Резултата излезе на 5тата минута.
Скрит текст:
Днес е денят за М,  да отида ли на кръвен?

# 526
  • София
Баш положителен си е. Отивай за кръвен да го потвърдиш. Тихичко честито 🥰

# 527
  • София/Севлиево
Да,толкова хубав тест ❤️ Чакаме и хубаво ЧХГ ❤️

# 528
Благодаря момичета!
Отивам за кръвен!!!
Стискайте палци Heart

# 529
Alethea, за мен също е + ❤

# 530
Вики благодаря за информацията, ноо при мен просто няма проблем нито при ММ и за това каза "отивай го махай, ние търсим под вола теле"
А действително не пречи наблюдаваме го вече близо година
А тези две чертички в темата ме радват много Heart надявам се в най скоро време всички да се преместим в нова група и да спрем да гледаме само на тестове за О двете чертички

# 531
И при нас няма установен проблем, вече година и половина неуспешни опити. Просто не става.
И доколкото знам, ако е много малка, първо няма смисъл, второ е по-трудно да се махне. Ама потърси второ мнение най-добре 🙂

Вики благодаря за информацията, ноо при мен просто няма проблем нито при ММ и за това каза "отивай го махай, ние търсим под вола теле"
А действително не пречи наблюдаваме го вече близо година
А тези две чертички в темата ме радват много Heart надявам се в най скоро време всички да се преместим в нова група и да спрем да гледаме само на тестове за О двете чертички

# 532
За жалост тук няма от кой да искам второ мнение, преди година друга АГ беше сигурна че възела е бебе в 3 или 4 гс... Така че сега разучавам Афродита и Надежда, за да ходя при малко по надеждни лекари

# 533
  • София
Гери а как сте сигурни че не пречи?Хистероскопията е лека и почти безболезнена процедура, моята беше без упойка, само с обезболяващо, махна лекаря много сраствания.

# 534
По думите на АГ, още като го видяхме миналата година каза че няма проблем всяка втора жена има, ноо тогава беше 3мм вчера пак ме гледа и каза че е 12мм за това ме праща на хистероскопия, но ако искам така като не пречи, но за всеки случай да го махна.... Точно заради това се обърках и ще ходя на второ мнение преди да тръгна да ги махам

# 535
  • София
Мен лично би ме побъркало да знам че имам миома и че може и не може да се махне. Пак казвам, самата процедура е много лека, аз лично бих избрала да я махна и да не я мисля повече, но все пак ти решаваш с твоите лекари. Имай предвид ако втория лекар каже че не трябва да я махаш, ще е добре и трето мнение да потърсиш.

# 536
Точно това ме притеснява, че един и същ лекар е на 2 мнения... А ако отида при втори и ми каже различно започва се обикаляне. Самата процедура не ме плаши толкова, колкото кое ще е най доброто решение

# 537
  • София
Аз не искам да ти давам уклон, ама моя съвет би бил, махай я да не я мислиш. Каквото и да решиш надявам се да е правилното решение 🤗

# 538
Аз дори не съм проучвала какви са вариантите да се махне. Каза ми само, че ако раждам със секцио, може да се махне тогава.
Маце, благодаря за информацията! Следващия път ще разпитам моята АГ за вариантите.

# 539
Момичета,следя ви ,стискам палци и чакам старите пушки да се изнесат от тук. А новите момичета да не се задържат дълго.
Само да кажа за миомите ,имам 4ри субсерозни.6 мнения от доктори да не се пипат.Включително 2 хистероскопии,едната при Др Калчев. Заключенията бяха ,че кухината на матката не е засегната.Аз бях съгласна да се махнат,но при положение ,че всички казваха не ,реших да се доверя.Но спрях да го мисля след задоволителен брой прегледи!
Да ви ръсна с 35 седмичен розов прашец,докато има  Hug

Общи условия

Активация на акаунт