Моята надежда е едничка - скоро да видя втората чертичка. ~бебеправене 412~

• 36 735
  • 804
  •   1
Отговори
# 735
Благодаря 😊
Пия Неофолик мета
За мамите от Бургас къде ходите на гинеколог?
[/quote]

Преди и по време на Бременността при Д-р Мануелян, после при Д-р Кироваков съм ходила.

# 736
Аз ходя при др Козовски

Sisi_cat, добре дошла и не се задържай дълго. Ако не се случат скоро нещата, е хубаво да пуснеш някои изследвания - витамини д и б12, хормони, тромбофилия, хламидия. Мъжът пуска спермограма в репродуктивна клиника. Пожелавам ви чудото да се случи. И по-добре пий метилирана фолиева киселина. Ако имаш тромбофилия, само нея усвояваш.

Благодаря 😊
Пия Неофолик мета
За мамите от Бургас къде ходите на гинеколог?

# 737
Здравейте, момичета, извинявам се за може би глупавия въпрос:
с една проходима тръба можем ли да направим инсеминация, или сме си за ин витро?

# 738
Здравейте, момичета, извинявам се за може би глупавия въпрос:
с една проходима тръба можем ли да направим инсеминация, или сме си за ин витро?

Според мен може. Но трябва да се следи месеца в който овулация има яйчника където е тръбата

# 739
Момичета трябва ли да има отстояване за прием между л тироксин и Дуфастон? Забравих да питам Чучумишев вчера.

# 740
На някой да му се е случвало МЦ да закъснява след ЦС? По принцип моят МЦ е на 28-31 дни. Днес ми е 31-и ден, но нещо не усещам така силно изразени обичайните наченки на идване. Може би е нормално, аз имах малко повече кървене първия ден след снимката...знам ли. Не е бременност,защото нарочно пропуснахме месеца заради изследванията с ЦС и ЯМР.

# 741
Hope, същата история и при мен...
Закъснява ми 5-ти ден и засега няма наченки да идва.
Ние с теб бяхме в един ден на ЦС нали, на 1-ви Март?

На някой да му се е случвало МЦ да закъснява след ЦС? По принцип моят МЦ е на 28-31 дни. Днес ми е 31-и ден, но нещо не усещам така силно изразени обичайните наченки на идване. Може би е нормално, аз имах малко повече кървене първия ден след снимката...знам ли. Не е бременност,защото нарочно пропуснахме месеца заради изследванията с ЦС и ЯМР.

# 742
  • София
При мен беше малко по-обилно и продължително след ЦС, не е имало закъснение

# 743
Monita576, да, точно така беше! Може би е нормално и при всеки е различно. Ще изчакам да видим какво ще стане.

# 744
И аз чакам, ама започвам да се изнервям...

Monita576, да, точно така беше! Може би е нормално и при всеки е различно. Ще изчакам да видим какво ще стане.

# 745
Минзухар След прием на L-тироксин може да пиеш само вода в рамките на 1 час след приема. Нито сок, нито чай, нито витамини, нищо друго. Така ми е казвал Начев. Иначе има шанс да не се усвои.

# 746
Момичета, в последните няколко теми ни е самотно на нас с rave в списъчето за скорошно забременяване. Независимо дали сте на процедури, следите О с прегледи, домашно или само с календарче, ще се радваме да се запишете в списъчето, така че да можем дружно да си изпращаме положителна енергия около дните за тест! Flowers Four Leaf Clover Nature Sparkles

Записването е лесно - просто пращате съобщение до rave с датите ви на последна менструация, засечена или очаквана овулация и кога трябва да се прави тест.

Нека щъркелчето мине през всяка от вас и сбъдне най-съкровената ви мечта!  Nature Star2 People Baby

# 747
Момичета, в последните няколко теми ни е самотно на нас с rave в списъчето за скорошно забременяване. Независимо дали сте на процедури, следите О с прегледи, домашно или само с календарче, ще се радваме да се запишете в списъчето, така че да можем дружно да си изпращаме положителна енергия около дните за тест! Flowers Four Leaf Clover Nature Sparkles

Записването е лесно - просто пращате съобщение до rave с датите ви на последна менструация, засечена или очаквана овулация и кога трябва да се прави тест.

Нека щъркелчето мине през всяка от вас и сбъдне най-съкровената ви мечта!  Nature Star2 People Baby

Нещо май не разбрах, че няколко дни чета ама акъла ми е другаде
Тоест вие ще следите кога може би е моята ову така ли да разбирам

# 748
  • София
Добре, че подсети за списъчето... писах на rave Simple Smile

# 749
Тоест вие ще следите кога може би е моята ову така ли да разбирам

Не, ти си подаваш датите на rave, за пример ще дам моите:
M - 11.03; O - 27.03; T - 10.04
27-ми очевидно още не е минал, това е датата, която ми отчита приложението, което използвам, като очаквана дата за О. Датата за тест е обикновено 14 дена след това.

Никой няма да ти следи кога ти е О, но аз лично, а предполагам и част от другите, мятаме по един поглед на списъчето от време на време и се подсещаме една друга да направи тест или си стискаме палци. Може да ти се стори странно, но доста помага в сплотяването на групата, все пак не сме тук само за да задаваме въпроси, но и да се подкрепяме. Heart

Общи условия

Активация на акаунт