Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 132 - март 2023)

• 118 454
  • 1 520
  •   1
Отговори
# 1 395
  • Пловдив
Много ми харесват наградите ви от инстаргам, но според дъщеря ми това били пълни измислици, но все пак ще пробвам Simple Smile
Виждате ,че доста хора и почти всеки ден се споделя,за спечелени награди от Инстаграм.Половината ми уреди са от там -ледогенератор,кафемашина,уред за маникюр и педикюр,спечелих и за ММ машинка за подстригване.Отделно колко кошници с продукти за консумиране и ваучери за дрехи,обувки и т.т. съм печелила..Така че,няма как това да е "пълни измислици". Simple Smile
Потвърждавам! Току-що са ме изтеглили от Виденов в ИГ, за стенен часовник Simple Smile
Печеля грубо около 1 награда на месец от ИГ, като се включвам само за желани подаръци.

# 1 396
Къде са обявили печелившите от играта на Виденов? Аз нещо не ги виждам..
Аз съм пълен карък в игрите във Фб и Инстаграм, 10 награди да има и общо 11 участника, аз ще съм 11тия. Никога нищо не съм печелила там. Това, което все пак ме мотивира да участвам сте вие и вашите страхотни награди. Heart Eyes Продължавайте да ги споделяте, поне за вас да се радвам

# 1 397
Играя от време на време в ИГ, направих си нов профил, след като си присвоиха предишния. Може би не правя нещо както трябва, но не съм спечелила дори един бонбон. Честито на спечелилите.

# 1 398
Аз също макар и рядко печеля от инстаграм,но за съжаление имам и награди,които не получих.

# 1 399
Аз много се радвам като видя тук някой да се хвали с награда от ИГ,за която съм играла и аз. Е,малко завиждам,особено за някои желани награди,но поне е успокоение,че някой от тук е спечелил,а не някоя инфлуенсърка. 😃
Чакам само раница от 7 дейс аз.
Някой ходи ли да пазарува с купоните от играта на шоколадите в Лидл?

# 1 400
  • Пловдив
Къде са обявили печелившите от играта на Виденов? Аз нещо не ги виждам..
Аз съм пълен карък в игрите във Фб и Инстаграм, 10 награди да има и общо 11 участника, аз ще съм 11тия. Никога нищо не съм печелила там. Това, което все пак ме мотивира да участвам сте вие и вашите страхотни награди. Heart Eyes Продължавайте да ги споделяте, поне за вас да се радвам
Като коментар на играта.
Скрит текст:

# 1 401
Я някой в инстаграм да е получил такова съобщение? Съмнявам се дали не е измама....
Аз. Веднага блокирах абоната. Такива не ми минават.

# 1 402
Този месец стриктно следя тегленията в ИГ и въпреки всичко имам няколко поста, които съм записала, но нито съм видяла стори, нито обявен печеливш в коментар. Ето една дама, която не видях да изтегли, тагнала съм я в коментар с въпрос кой печели, но отговор все още нямам. Първите един два дни като не обявиха си викам :хайде, явно проверяват дали са спазени правилата, ама колко пък да ги проверяват тези правила 🙄. Вие видяхте ли печеливш тук?

# 1 403
Имам смс, че печеля ваучер 50 евро за Steam от Орео. Някой може ли да ми разясни за какво мога да го използвам(нямам дете-геймър и съм пълен лаик). Тези от вас, които го спечелиха предишните седмици използваха ли го?

# 1 404
От последното теглене на Кока Кола - Кауфланд свързаха ли се с някои, има подобен на моя имейл за калъф за лаптоп, но не съм информирана.

# 1 405

Потвърждавам! Току-що са ме изтеглили от Виденов в ИГ, за стенен часовник Simple Smile
Печеля грубо около 1 награда на месец от ИГ, като се включвам само за желани подаръци.
О, и аз участвах там, но не съм в печелившите, както виждам Simple Smile Честито на вас!
Трябва да въведа някаква организация и аз, да следя кога, къде, какво Simple Smile

# 1 406
  • София
Аз пък си виждам телефонния номер в играта на Чисто още от първата седмица, обаче никой не ми е изпратил смс.
Някой да знае телефон за контакт, за да ги попитам.
Аз не можах да открия такъв.

# 1 407
Много вероятно е дублиране на номера, имах такъв случай с кроасаните. Числата на оператора и първите 3 бяха като мойте, но не бях аз, за първи път ми се случва, а играя активно от 2 години вече. 0888422894 е номера за заявяване на награда от Чисто

# 1 408
  • при късмета
Имам смс, че печеля ваучер 50 евро за Steam от Орео. Някой може ли да ми разясни за какво мога да го използвам(нямам дете-геймър и съм пълен лаик). Тези от вас, които го спечелиха предишните седмици използваха ли го?
Аз спечелих, но имаме проблем с регистрацията в сайта. Попълваш всичко и те връща на капча картинката и така до безкрай. Хубавото е, че на самия ваучер с кода пише, че е безсрочен. Няма за какво друго да го използваш, освен за сайта, сумата се зарежда в профила и е валидна докато се изхарчи

# 1 409
Тези раници се продават и в групата за размяна за скромната сума от 20 лева Simple Smile Още там ми беше смешна високата цена, но 40 лв изби рибата Simple Smile
На Милка тази седмица май дават по 3 дневни награди и ако е така за днес са дали всички бройки, мнооого ранобудни бре Simple Smile
Вчера бях в Лидъл, ама в този нищо няма бе, много му се дразня - китките едни умрели, никой ли не им сипва вода не знам. Но взех шоколоди, оказаха се вкусни и на достъпна цена.
Може ли да споделите коя е групата за размяна?

Общи условия

Активация на акаунт