Д-р Здравко Минев АГ гр. Пловдив

• 33 906
  • 277
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте момичета, води ли ЖК по ЗК някой в центъра му, предполагам че д-р Минев не се занимава с това?
Да - д-р Гогова и д-р Петров.
Благодаря! Ако някой има опит с тях, ще се радвам да сподели 🍀

Доктор Петров е невероятен човек и специалист! Благодарение на него сбъднахме мечтата си ,имах много леко раждане и всичко мина перфектно! Препоръчвам го!

# 271
Доктор Петров беше на моето секцио, заедно с Д-р Минев, много внимателен лекар и обяснява доста.

# 272
Здравейте някой правил ли е инвитро при д-р Минев?

# 273
Здравейте някой правил ли е инвитро при д-р Минев?

Аз, но не останах доволна от цялостния подход и методите му на работа. Ако имате въпроси, може да ми пишете.

# 274
Аз също съм правила, от 2рия опит имам момченце. След 1вия щях да се откажа, но мъжа ми ме накара да направим 2ри опит. Не обяснява почти нищо и това неведение ти вкарва излишно напрежение. Наистина е доста добър лекар, но от много пациенти, понякога става недоглеждане. Аз няма как да кажа, че не съм доволна, понеже и доста бързо се случиха нещата при нас и имаме успешен финал. За 1г и половина. Ако имате някакви въпроси и мога да помогна също съм насреща.

# 275
Здравейте, д-р Минев къде изражда Пълмед или Селена? Аз се следя при  лекар в друг град, но искам да родя при Минев. И се чудих при все, че не ми е проследяващ в кой период от бременността да го посетя?

# 276
Здравейте, д-р Минев къде изражда Пълмед или Селена? Аз се следя при  лекар в друг град, но искам да родя при Минев. И се чудих при все, че не ми е проследяващ в кой период от бременността да го посетя?
Изражда в Селена. Аз се следя при него. Ами не мога да кажа кога да си запишете час за него, идете. Той ще ви вика за прегледи  и за тонове след това.

# 277
Да, благодаря Ви. Надявах се, да оперира и в Пълмед, не искам да раждам в Селената за жалост.

Изражда в Селена. Аз се следя при него. Ами не мога да кажа кога да си запишете час за него, идете. Той ще ви вика за прегледи  и за тонове след това.

Общи условия

Активация на акаунт