Д-р Здравко Минев АГ гр. Пловдив

• 36 350
  • 305
  •   1
Отговори
# 285
Честно казано аз не намирам добри репродуктивни специалисти в Пловдив. Все имат добри препоръки и накрая се разочаровам.
Последно бях при д-р Гогова лятото и платих 70лв. за преглед. Обърна ми достатъчно внимание и останах доволна. Ако това са новите цени и аз ще спра да ходя. Имам огромни разходи по всякакви лекари, добавки.... т.н.
П.с. Тъй като още ivf процедури не мисля да си причинявам, се насочих към нутриционист. Засега съм с отлични впечатления и очаквам първите резултати.
Много добре ви разбирам и съм напълно съгласна. Просто прехвалени са всички специалисти тук. А Гогова беше нов лекар и е изключително внимателна наистина. И аз съм доволна от нея и беше единствениял лекар, който избирам да посещавам тук в Пловдив.
Работила е в Неовитро в София и затова се насочих и аз там.
За съжаление, тя е под шапката на Минев и няма избор , това са цените на прегледите там. За справка, 70 лв е само консултация, може би не са ви преглеждали.
Аз започнах с 120 лв за преглед, а след това за следене на фоликули вземаха по 80 лв, което беше приемливо. Но вече не. Новите цени при нея можете да видите в супердок, но там и аз се подведох, защото си мислех, че само прегледа трябва да платя, а то се оказа че ти включват и консултация.

# 286
Всъщност имах обстоен преглед и изследвания, и консултация. Бях с направление, затова заплатих само консултацията.

# 287
От около година и половина не съм ходила при д-р Минев. Още тогава ми се видя доста скъпо, когато ми поискаха 310лв за преглед + няколко изследвания. Родих при него и си ходих при него с години , но това наистина е прекалено. Обаче като гледам пациенти си има, въпреки цените и докато е така, ще продължава да ги вдига.

# 288
От около година и половина не съм ходила при д-р Минев. Още тогава ми се видя доста скъпо, когато ми поискаха 310лв за преглед + няколко изследвания. Родих при него и си ходих при него с години , но това наистина е прекалено. Обаче като гледам пациенти си има, въпреки цените и докато е така, ще продължава да ги вдига.
Ужас е това.
Въпреки, че аз и сама си давам по 200 лв за изследвания, просто не ги правя там.
И все пак сега с 180 лв за преглед мисля, че доста ще им намалеят пациентите.

# 289
Това е навсякъде така, особено при репродуктивните специалисти. Аз последно платих в Селена 450 лв. за преглед и изследвания, никой не ми каза кое колко струва и защо ми го пускат, а съм бременна. Плащахме по 120 лв. за репродуктивен, сега се следя в София и там  плащам по толкова, даже в началото през две седмици отново в репродуктивна клиника. За фетална морфология платихме 300 лв. преглед.
Най-добре е да си закупите някакъв пакет посещения, който се  предлага от повечето клиники. Особено когато Ви се налага често посещение.

# 290
Това е навсякъде така, особено при репродуктивните специалисти. Аз последно платих в Селена 450 лв. за преглед и изследвания, никой не ми каза кое колко струва и защо ми го пускат, а съм бременна. Плащахме по 120 лв. за репродуктивен, сега се следя в София и там  плащам по толкова, даже в началото през две седмици отново в репродуктивна клиника. За фетална морфология платихме 300 лв. преглед.
Най-добре е да си закупите някакъв пакет посещения, който се  предлага от повечето клиники. Особено когато Ви се налага често посещение.
Феталната е ясно, че си струва около 300-350 лв, но за преглед с ехограф е доста. В случая Селена, щом има и изследвания е нормално да е по-висока цената. Аз си проверявам цените на повечето изследвания и като нищо да сте платили 300 лв само за стандартни такива.
Не са ми предлагали такива пакети, но ще питам на новото място, когато отида.
Иначе 120 лв за платен преглед вече ми звучи напълно нормално на мен.

# 291
Според обявените цени УЗД е 101 лв, гинекологичен преглед е 88 лв, а двата прегледа заедно 139 лв. Да, има увеличение (както навсякъде, впрочем; което не прави цялостното поскъпване на живота ни приятно и приемливо). Но аз съм почти убедена, че консултацията Ви е била по-подробна, за да Ви начислят отделна такса. Усещането за 15-20 минути в кабинета може да бъде много субективно и неточно.

# 292
Според обявените цени УЗД е 101 лв, гинекологичен преглед е 88 лв, а двата прегледа заедно 139 лв. Да, има увеличение (както навсякъде, впрочем; което не прави цялостното поскъпване на живота ни приятно и приемливо). Но аз съм почти убедена, че консултацията Ви е била по-подробна, за да Ви начислят отделна такса. Усещането за 15-20 минути в кабинета може да бъде много субективно и неточно.
Приемам мнението ви, но тъй като посещавам въпросния кабинет всеки месец и прегледа продължава едно и също време, разговора включва моите симптоми и съответно отговора на лекаря, какво да изпишем и кога пак да посетя за преглед. В този случай имаше и сестра там, досега беше само лекарката.
Това е единствената разлика, която отичитам.
Бях в кабинета на 29.09. прегледа ме д-р Петров, който заместваше този, който посещавам по принцип и премина по същия начин (дори и по-дълго) тъй като той се запозна със моята карта досега и какво е правено до този момент.
Заплатих, 120 лв тогава.
Трябваше да отида веднага след цикъла отново.
Вчера си бях на проверка, отново при моя лекар и не се е случило нищо по-различно, просто заплатих и аз и жената преди мен по 177 лв, 101 лв УЗД преглед и 76 лв за консултация. Някяк смятам, че е логично да ме предупредят че ми включват допълнителна услуга и може би щях да попитам директно лекаря, какво точно вкл, тази консултация. Даде ми се от готовите рецепти, както и друг път , като ми добавиха едно допълнително лекарство, предвид състоянието ми.

Не мисля да се оправдавам повече, предупреждавам другите пациенти, да се подготвят да плащат. За мен лично качеството на услугите вече не покрива тези суми и ще се ориентирам на друго място.
Преглед при репродуктивен лекар в София, в специализирана клиника, вкл. УЗД и консултация струва 150-180 лв.

# 293
Е, разбира се, че не е нужно да се оправдавате. Мнението Ви не е агресивно и нападателно, дискутираме.

# 294
И аз смятам, че са неоправдани такива цени. Благодаря за споделеното. Нямам намерение повече да го посетя, освен при нужда от сериозна манипулация като операция или подобно.

# 295
И аз смятам, че са неоправдани такива цени. Благодаря за споделеното. Нямам намерение повече да го посетя, освен при нужда от сериозна манипулация като операция или подобно.
Вие можете да се обадите и да си питате предварително колко ще ви струва прегледа, там има различни лекари, конкретно на моя цените са обявени в супердок, но видях вчера, че са променени. Преди цената си беше за преглед само (първичен и вторичен), а сега е разбита на преглед с УЗ и консултация.
Разбира се нямаше как да се досетя, че ще ми включат и допълнително консултация или каквото му казват (иначе си има цена и за нея).
В сайта им не намерих цени.

# 296
На мен пък ми се случи по повод усложнения от секцио извършено от него да посещавам кабинета му милион пъти и той да настоява плащането да се извърши още в кабинета, а не на регистратурата.
Също не бих посетила отново

# 297
На мен пък ми се случи по повод усложнения от секцио извършено от него да посещавам кабинета му милион пъти и той да настоява плащането да се извърши още в кабинета, а не на регистратурата.
Също не бих посетила отново
Съжалявам за притесненията, които сте имала!
Така и не разбирам логиката, но е възможно за да няма инфо, за посещенията, един вид се застрахова.
Надявам се да ви е правил отстъпки поне.
.

# 298
Да, от разговор между него и сестрата, разбрах че не желе да ме регистрира на регистратурата, като осъществен преглед.
Не ползвах никакви отстъпки, таксуваше си ме редовно.
 В епикризата ми от извършеното секцио не присъства неговото име, като извършил операцията, а на друг лекар, който дори не е присъствал.
Може това да е нормална практика, идея си нямам, но ми направи впечатление.
Секциото беше спешно, след като 9 месеца не установи, че не мога да родя по нормален начин, поради анатомична моя особеност.
10 часа ме остави с родилни контракции и не се отзова за мен, въпреки че го информирах и проведох два разговора с него.
Накара ме да чакам за преглед, когато му започваше работното време в медицинския му център, но въпреки това си прибра 200 лв, които бяха, че се е отзовал по всяко време на денонощието....

# 299
Да, от разговор между него и сестрата, разбрах че не желе да ме регистрира на регистратурата, като осъществен преглед.
Не ползвах никакви отстъпки, таксуваше си ме редовно.
 В епикризата ми от извършеното секцио не присъства неговото име, като извършил операцията, а на друг лекар, който дори не е присъствал.
Може това да е нормална практика, идея си нямам, но ми направи впечатление.
Секциото беше спешно, след като 9 месеца не установи, че не мога да родя по нормален начин, поради анатомична моя особеност.
10 часа ме остави с родилни контракции и не се отзова за мен, въпреки че го информирах и проведох два разговора с него.
Накара ме да чакам за преглед, когато му започваше работното време в медицинския му център, но въпреки това си прибра 200 лв, които бяха, че се е отзовал по всяко време на денонощието....
Не знам какво да кажа... Потресена съм! Съжалявам, че сте минала през този ужас. Ако не можеш да разчиташ на екипа, който си избрал в този момент, не знам просто...
Но не за пръв път чувам подобни неща за този лекар и аз лично не желая да го посещавам, избрах моя само защото е работил в София в репродуктивна клиника. За съжаление практикува именно там.
Ако стигна до раждане някой ден, 100% няма да е в Пловдив, просто тук няма такива специалисти, на които да се довериш.
Точно онзи ден си говорих с моя близка, с проблемни бременности и двете и деца, и е супер доволна от Токуда и екипа, както и от св. Лазар, където роди естествено, въпреки че имаше секциио преди това.
Тя много държеше на естествено раждане и по-късна конизация(не знам правилно ли го казвам), но екипа, отношението, апаратурата, вниманието е на светлинни години от Селена, Пловдив, например.

Общи условия

Активация на акаунт