🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 3 (02.03 - 10.03) 🌴

• 24 360
  • 475
  •   1
Отговори
# 435
Не успях да гледам епизода онази вечер, но се радвам, че имам още един градски във формата - Данаил. Даже се оказахме съседи, живеят съвсем близо до нас, но не си го спомням, явно отдавна е отишъл да учи в София. Но пък моят мъж каза, че го е засичал навън да тренира. Майка му преподава по БЕЛ на малкия ми син, и вчера им е разказвала интересни неща за него, едно от които е, че е обиколил 26 държави на колело. Ще му стискам палци, дано се представи добре.

Започва да става все по-интересно.

# 436
  • София
Аз новите нещо не ги харесах особено за сега. Тази Станилия ми е на дъното, Тино малко по-нагоре. Другите двама са по-симпатични, като на Александра симпатизирам една идея повече. Но пък тя ми изглежда много добродушна и наивна, та не я виждам как ще направи нещо интересно. Стратегическа игра очаквам от двамата нови мъже, особено от Тино след театрото, което изигра.
Играта с думите беше забавна, но всички без изключение бяха много зле. Благо с неговия "правобългарски" речник, Геновева изобщо не знаеше значението на две от думите, абе... Но пък се надявам, че ще им дават от време на време и такива игри за мислене, не може само целене Simple Smile

# 437
Понеже съм за войните уж и искам те да побеждават да гледам "сеир" при известните, а и винаги съм на по-слабите и т.н. онеправдани.
Та...много ме е яд, че хич мисъл и тактика не влагат, сега се видя и при избора. Вместо Данаил, който е точно за тях и ще ги бутне напред в битките, те избраха "напудрения Тино" (а на него му прилоша само при мисълта да попадне при войните)
На мен гребкинята ми харесва-бойна и точна, няма това-онова, мъжко момиче, играе за победа, силова и няма да се даде на мяу, мяу. Благо също може да е детрониран си мисля скоро от нея.
Александра не е толкова бяла и добра, но някак ми отстъпва откъм стратегия, игра на гребкинята. По-скоро ще плете и тя схеми и интриги, ще видим.

# 438
  • Мюнхен
Гледала cъм Тино в Глаcът на България. Той имаше много фенове и не cлучайно беше на финал. Така че миcля, че  ще cтигне далеч в играта.

# 439
  • София
Най-култовия момент в сезона:
Георги намери място във фолклора на Сървайвър, а там има място за малцина избрани титани! За справка, от миналия сезон имаме една подобна легенда, всенародния любимец Ванко или добрия войник Ванко (не Швейк).
Обявявам Георги за шак-шак на Сървайвър!
А реакцията му с т-т-т-т-т-т-т бе един път, ахахаха -)))

# 440
Обяснете за негледалите: Значи сестрата на точката е многоточие?
А какви са тогава децата на точката питам аз?

Гениално е било, че е успял да го познае!

# 441
Гледала cъм Тино в Глаcът на България. Той имаше много фенове и не cлучайно беше на финал. Така че миcля, че  ще cтигне далеч в играта.
Точно. И аз съм го гледала там, не всичко, но го помня. Тино има първо фенове и трудно ще го изгонят в едно племе, където няма известни, нямат фенска маса, нямат и мисъл за стратегия много, докато той си е хитрец.
Напълно подхождаше за известните, отделно и че е доста "чуплив" ми изглежда. Данаил в пъти повече ми харесва, а е и умно момчето. Трудно ще е за него, защото пък той не е известен, няма фенове, не е и с много приятели щом е бил в чужбина дълго време. Отделно е надъхан, добре подготвен за игрите, харесва ми много това момче.

# 442

Тази логиката на Маргото според мен сочи издължени тийнове - въпросителна и удивителна JoyJoyJoy

# 443

Тази логиката на Маргото според мен сочи издължени тийнове - въпросителна и удивителна JoyJoyJoy
Не, не...май точката е мъничка и само приятелчета има. Въпросителната и удивителния ми приличат да са и родители май-май)))

# 444
  • Мюнхен
Най-големият фаворит cпоред мен беше Филип. Cилен в игрите, умен и много хареcван. Беше и моят любимец. Вcички оcтанали cпечелиха от неговото излизане. Cега ми е трудно да реша на кого да cтиcкам най-cилно палци.

# 445
  • Sunshine state
Това е най-хубавата публикация,която някога си писала Пупитка
Ами не съм на твоите години и не ги знам, сори. 🤷🏼♀

На мен Тино ми е много смешен. Новите жени дори изглеждат по-здрави от него. Всъщност май двете нямат много конкуренция при участничките.

# 446
  • Sofia
...
Какво беше това безумие да се играе до първа точка? Трябваше да има минимум 5 минути на двойка и да се играе до колкото точки могат да натрупат!
...
Soney,не са играли само до първа точка.Просто противниците им бяха с 0 и 1 им беше достатъчна за победа.
Иначе,наистина,като че ли минута и половина беше малко време.Може би трябваше поне 3.

# 447

Не сестрата, а приятелката на точката Grinning

Ето Жорката ментално напрегнат:
Скрит текст:

# 448
Най-култовия момент в сезона:
Георги намери място във фолклора на Сървайвър, а там има място за малцина избрани титани! За справка, от миналия сезон имаме една подобна легенда, всенародния любимец Ванко или добрия войник Ванко (не Швейк).
Обявявам Георги за шак-шак на Сървайвър!
А реакцията му с т-т-т-т-т-т-т бе един път, ахахаха -)))

Хахаха не могат да детронират Бърканичков  и неговото и така нататък, но залепиха  веднага след него. Satisfied
Марго оправда участието си с това изригване. Nerd  Най-култовата двойка на Сървайвър, остават в аналите категорично.
Със сълзи съм се смяла.Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 449
  • Другата България

Не сестрата, а приятелката на точката Grinning

Ето Жорката ментално напрегнат:
Скрит текст:

Точно ментално напрегнат! Joy
И аз много се смях снощи, до късничко, но го догледах, много забавна игра, но с тези думи надцениха капацитетът /ментален/ на някои от участниците. И понеже гледам да съм коректна и да не смесвам “лично и служебно“, за мен най-адекватно обясняваше Божана. Личи си, че на етаж 2 не е като да няма някой, други са дефицитите там.
От новите категорично съм за момчето от Враца, още ми бяга името. Не само защото е от Враца, а защото е много /или поне дава вид/ умно момче, изглежда скромно и възпитано, кротко дете. Другият ми любимец по същата причина е Цеци от воините.

Общи условия

Активация на акаунт