Лидл - 173 Мартенско пролетна

• 91 046
  • 1 425
  •   1
Отговори
# 825
  • София
От сутрешния пазар в Лидл купих много хубава мелничка с хималайски сол от серията Deluxe. И цената много ми хареса.

# 826
  • shumen
Козунаците са от витрината.Вземала съм и от опакованите,но те не се харесват толкова много вкъщи.

# 827
В Кауфланд съм виждала такива ножчета, на Факелман май бяха. Разпръснати са продуктите им из целия магазин; при нас ножчетата са някъде около първите редици с брашно, зърнени (но преди кафетата и сладките).🙂

Олеее, супер. Скоро ли си ги виждала? На Пещерско ли е вашия? Направо там ще отида да потърся. Много ти благодаря, Долче.
Да, на Пещерско шосе. Тази вечер имаше 5 броя, в синьо и в червено има.
Скрит текст:
Точно в близост до кафетата са /сякаш преди бяха 1-2 редици по-близо до входа/.

Днес не стигнах до Лидъл, че валеше...

# 828
Долче, златна си! Благодаря ти от сърце!

От тези обсъжданите чайове имаше по Коледа няколко вида и в пакетчета, и насипни. Взех от всичките модели, много бяха сполучливи, но някак твърде ароматизирани. За съжаление докато разбера за новите модели и те свършиха. Нищо, може скоро пак да пуснат. Имам чувството, че Делукс серията им стана част от ПА.

Последна редакция: вт, 21 мар 2023, 22:03 от Хоп-Троп!

# 829
  • Sofia
Долче, златна си! Благодаря ти от сърце!

От тези обсъжданите чайове имаше по Коледа няколко вида и в пакетчета, и насипни. Взех от всичките модели, много бяха сполучливи, но някак твърде ароматизирани. За съжаление докато разбера за новите модели и те свършиха. Нищо, може скоро пак да пуснат. Имам чувството, че Делукс серията им стана част от ПА.
Щото скоро беше Коледа, ама от Великден до Коледа си е доста, та ще залипсва...

# 830
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Делукс серията ни е много любима на нас.
Нямам да имам нещо против да стане ПА. Имат много хубави неща.

# 831
Постоянно ли има козунаци във витрината,че ми идва далеч и не ми се разкарва с детето

# 832
Дори и да няма, помолете да ви извадят замразен. За час, два е готов за ядене ✌️

# 833
Цитрусовите "корички" за сладкиши, които преди пускаха само около Великден и Коледа, вече са в ПА.🙂
При нас забелязах, че вече няма био щанд (или както се водеше) с био оцет, зехтин, пакетирани продукти. Сега са "разхвърляли" тези био продукти из целия магазин, а на мястото има някакви други неща, май и алкохол видях...Един био ябълков оцет търсех и чак след три посещения в магазина разбрах защо не ми се е набил в очите, той просто не е бил на предишното си място.
Мнения за био ябълковия оцет Кания? Гледам, че производител е Веда и се чудя защо пък да не си купя на право био оцет на Веда?🤔🤔

Последна редакция: ср, 22 мар 2023, 00:36 от dolce miele

# 834
  • Буркина Фасо
Мнения за био ябълкивия оцет Кения?
ехааа, оцет чак от Кения са докарали Smiley
ще се дегустира

# 835
Дори и да няма, помолете да ви извадят замразен. За час, два е готов за ядене ✌️

Не трябва ли да се изпече? В Кауфланд ги пекат, Лидълските по друг начин ли са?

# 836
В Лидл мисля че не ги пекат на място, замразени са но готови изпечени козунаците.

# 837
  • София
В Лидл мисля че не ги пекат на място, замразени са но готови изпечени козунаците.
Да, вадят ги от кашони и ги редят на витрината. Виждала съм ги миналата година.

# 838
  • София
...
Лидл-ски козунак ми се яде, лидлско вино (вода  с аромат) ми се пие и това е! Поне виното винаги го има, че и без това никой не го купува.
....
Кое е това вино? Пояснението 'вода с аромат' ми подразни любопитството Simple Smile

# 839
  • Велико Търново
Conde noble бяло в бутилки по 3лв и нещо. Много леко, слабо и колкото да се каже, че е вино. Вечер мога и половин бутилка само аз да изпия, а не ме потапя грам. Като пийна две глътки хубаво вино и съм потънала направо. Затова така го наричам "вода с аромат на вино".

Общи условия

Активация на акаунт