Работа, CV-та, HR-и, съвети - 84

• 51 472
  • 1 195
  •   1
Отговори
# 120
И аз стискам палци 🙂

# 121
  • в сърцата на децата <3
Не мога да не споделя това, особено анкетата отдолу е топа
https://www.nenovinite.com/ne/politika/bebe-progovori-na-python- … i-samo-javascript

# 122
  • Бургас
?????

# 123
Стиснати палци и от мен, Сноу!

Аз проведохх разговор с мениджъра ми за преместване на друга позиция и той реагира кофти защото първо не го очакваше от мен и второ няма как да оголи моята позиция.
Разбрахме се да говорим пак.

# 124
  • в сърцата на децата <3
Бъзикат се с особено актуалното последните години проговаряне на бебетата не на майчин език, което се дължи на чуждоезичните филмчета, с които се облъчват от ранна възраст. Обвързват го с модата да се учи Пайтън, защото се води лесен език, а е търсен за работа.

simpatiuh4e, остави го да му поотлежи. Може би му е дошло твърде от нищото...

# 125
А да...по принцип съм го виждала в много критични ситуации как хладнокръвно действа, но сега беше точно като ударен с мокър парцал защото си беше помислил, че по друг въпрос го викам на Уан он Уан.

# 126
  • София
На допълнителното само се обаждаш и си казваш оплакванията, опраторката те насочва към специалист, понякога директно отиваш, без да плащаш, няма нужда да даваш претенция за възстановяване.

Успех, Сноу! Дано всичко се получи.

Мен пък моят шеф пак ме метна под влака. Болничен съм и предадох най- големия процес, преди да се изключа, останаха 2 малки за тази седмица. За които имаме записи и стъпка по стъпка упътвания. Моят мързелив и некаъдрен колега не е могъл да го направи и на хората, искащи си данните, шефът  отговорил, че трейнингът не бил стигнал до там и аз съм болна и че като се върна, ще трейнвам и общо взето всичко заради мен...
Според вас уместно ли е да напиша към всички (вкл клиента вътре), че съм споделила трейнинги и записи и си имаме всички материали. Това ще е директна плювка по скапания ми мениджър,но си е вярно, как така ще ми руши репутацията. 
Писна ми по дяволите все с мен да си измиват ръцете. Може би ще си подам предизвестието още в понеделник, като се върна. Не разбирам смелостта да защитаваш всеки тъпак, а да мяташ на свестните и работливите при положение, че ще си хванат шапката и ще си останеш с тъпака.

# 127
Чудел се е как да се измъкне, не му се занимава грам на мениджъра ти. Чака да си дойдеш, за да оправиш всичко. Не бих си мръднала пръста, ако бях на твое място. Пък като се върна, има видео, тоя да си го гледа и да си оправя сам бъкиите. Абсурд да вървя след него. Лошо си ги научила.

# 128
Честит празник, амбициозни дами! Желая ви да сте здрави и успешни, все така да се вдъхновяваме и подкрепяме взаимно! Flowers Tulip

# 129
  • София
Не, те казаха, че няма да събмитват изобщо.
Когато си много прост, можеш да откажеш цели екипи Laughing

Просто сега ще ме яхнат да го водя за носа и ще ме гони постоянно да го дундуркам.

# 130
Кечър, ти всъщност си си намерила друга работа и ще напускаш ли? Извинявай, ако си го коментирала, но не помня.

# 131
  • София
Не съм, но ми писна тотално.

# 132
С такъв мениджър е нормално да ти писне. И мен яко ме дразнят такива хора.

# 133
Може и днес да си пуснеш предизвестието по имейл, защо ще чакаш. Аз така пропуснах няколко дни и ме е яд, че ги пропилях.

# 134
Кетчър, а защо още не?

Общи условия

Активация на акаунт