Студенти в Нидерландия - 16

• 67 238
  • 718
  •   1
Отговори
# 150
Само идея - поискайте просто да ви обезщетят с безплатна следваща доставка?
Може да го предпочетат пред КЗП и други проверки и мъки

@chervenokoska_2, Много е ценна информацията за алтернативния телефон на Спиди, дали може да се сложи в първия пост?

# 151
Здравей spolina,
И аз търся в Бреда. Попаднах на възможности с оглед от познат или въобще без оглед. Пиша ти на ЛС Simple Smile.

Здравейте, племенникът ми също е приет в Бреда. Можете ли да ме информирате (може и на лично съобщение) как точно се търси квартира, може ли да я наемем без да отидем и дали са "смесени", т.е. момчето/момичета или стриктно мъжки/стриктно женски? Ако имате познати момчета, които си търсят съквартирант, много ще оценя ако ни кажете. Направо се чувстваме изгубени в превода буквално и преносно.

# 152
Здравей spolina,
И аз търся в Бреда. Попаднах на възможности с оглед от познат или въобще без оглед. Пиша ти на ЛС Simple Smile.

Поправка - не питах spolina, а Съни Бъни Simple Smile

# 153
Момичета , аз съм в няколко групи във фейса за квартири в Бреда. Само за седмица излязоха няколко предложения , а имаше и такива с приоритет към международни.  Действайте през фейсбук групите .

# 154
Момичета , аз съм в няколко групи във фейса за квартири в Бреда. Само за седмица излязоха няколко предложения , а имаше и такива с приоритет към международни.  Действайте през фейсбук групите .

Ауу, аз съм join-aла една, но още не са ме одобрили. има ли възможност да ми изпратите (може и на лично) групите. Много много много ще оценя и много ви благодаря. Просто аз съм "много боса" в тая материя, от старото поколение съм и буквално имам нужда от помощ Weary

Последна редакция: пт, 24 мар 2023, 13:40 от emailisita

# 155
Здравейте на всички участници в темата! Аз съм нов потребител и моля всички Ви за помощ - търся квартира за дъщеря ми, за предстоящата академична 2023/24 г. Тя ще бъде студентка 2-ри курс в Тилбург, Нидерландия /не е пушач и няма домашни любимци/. Вече се сблъскахме със задълбочаващия се  проблем с намирането на квартира и затова ми се иска тази година да започнем търсенето възможно най-рано. Договорът й е до м. Август и се надявам, че някой ще може да ми помогне. Благодаря Ви предварително за отделеното време!

# 156

Ауу, аз съм join-aла една, но още не са ме одобрили. има ли възможност да ми изпратите (може и на лично) групите. Много много много ще оценя и много ви благодаря. Просто аз съм "много боса" в тая материя, от старото поколение съм и буквално имам нужда от помощ Weary

Българи-студенти в BUas и Avans Breda
BREDA ROOMS
Breda (NLD) Appartement/Huis te huur/Apartment/House/Room/Home For Rent
Kamers (Rooms) & Woningen (Housing) Nederland
Student rooms Breda
Bulgarians in Breda
Българи в Бреда
Breda Housing, Rooms, Apartments
Find a room(mate) or house in Breda - Kamer(s) in Breda
Find room / roommate in Breda
Find a room in Breda ( International students friendly )
Rooms in Breda City
Living Arrangements Breda
БЪЛГАРСКИТЕ СТУДЕНТИ В ХОЛАНДИЯ!
Zoekt kamer in Breda Community
House on Board Breda

И за по късно;
Student furniture Breda
Get rid of it in Breda!

# 157
Мноооооого благодаря. Това всичкото са групи във ФБ, нали? Не са сайтове?

# 158
Мноооооого благодаря. Това всичкото са групи във ФБ, нали? Не са сайтове?

да, всичко са групи във фейса. Копваш името и го пействаш на лупичката, после цъкаш за присъединяване и воала.
Успех!

# 159
Само идея - поискайте просто да ви обезщетят с безплатна следваща доставка?
Може да го предпочетат пред КЗП и други проверки и мъки

@chervenokoska_2, Много е ценна информацията за алтернативния телефон на Спиди, дали може да се сложи в първия пост?

За следващата тема ще го добавя.

# 160
  • София
Скрит текст:
Здравей spolina,

Поправка - не питах spolina, а Съни Бъни Simple Smile
Здравей,
Забранени са ти личните съобщения и не можах да ти пиша.
То и аз нямам успех до момента. Просто да споделя с кои фирми съм вече обменила кореспонденция и на кои сайтове следя. Защото във фейса - вече са ти писали, че има няколко групи - все не можем да сме с първи коментар, сигурно отпуска ще трябва да си взема...

Последна редакция: пт, 24 мар 2023, 23:05 от Sunny bunny

# 161

Здравей,
Забранени са ти личните съобщения и не можах да ти пиша.
То и аз нямам успех до момента. Просто да споделя с кои фирми съм вече обменила кореспонденция и на кои сайтове следя. Защото във фейса - вече са ти писали, че има няколко групи - все не можем да сме с първи коментар, сигурно отпуска ще трябва да си взема...
[/quote]

Oo, мерси. Не знаех, че са ми забранени личните съобщения. "Отбраних ги" Smile Явно коментарите също са скоростни, щом не можете да сколасате. Иначе отпуската е ясна. Просто се надявах да не е много дълга Sad Че то не само отпуск, ми и финанси Sad

# 162
  • Варна
Здравейте на всички участници в темата! Аз съм нов потребител и моля всички Ви за помощ - търся квартира за дъщеря ми, за предстоящата академична 2023/24 г. Тя ще бъде студентка 2-ри курс в Тилбург, Нидерландия /не е пушач и няма домашни любимци/. Вече се сблъскахме със задълбочаващия се  проблем с намирането на квартира и затова ми се иска тази година да започнем търсенето възможно най-рано. Договорът й е до м. Август и се надявам, че някой ще може да ми помогне. Благодаря Ви предварително за отделеното време!
Здравейте, и аз търся в Тилбург за сина ми, но той ще е първи курс. А дъщеря ви няма ли възможност да си продължи договора или да търси на място след като е там вече?

# 163
  • София
Не знаех, че са ми забранени личните съобщения. "Отбраних ги" Smile

Отново пробвах - пак са забранени.

# 164
  • София
Аз съм във  Fb групите за Амстердам, но не оставам с впечатление да е важно кой е реагирал пръв на дадена обява. Аз не реагирам на тях, защото излизат предложения за края на март/началото на април и не бих казала, че е ок да плащам 5 месеца наем преди началото на учебната година. Още повече, че и самите обяви са малко....хм. Регистрирах в kamernet, там е същото. Пишеш, не отговарят. Или отговарят кога искате оглед и после пак не отговарят. Попаднах на едни измамници дори, но не им се вързах слава Богу. Дъщеря ми е малко скептична към делене на баня с някого, камо ли микс от полове и възрасти. А това стеснява доста кръга.

Общи условия

Активация на акаунт