WIZZAIR - 44

• 47 979
  • 767
  •   1
Отговори
# 135
Бавно се отразява не се притеснявайте.

# 136
  • Луната
Да. В основание за плащане писах кода, а в допълнение към основанието имената на първия човек от резервацията.
Тогава всичко ще е ОК! Изчакайте няколко дни. Ако до понеделник не е отразено в профила Ви тогава може да реагирате с обаждане.

# 137
По повод настъпилия месец Рамадан, Уизеър предлага 20% намаление за полетите до/от ОАЕ. Важи за пътувания до края на юни. Билетите до Абу Даби са скъпи, така че 20% са си оферта.

# 138
Може ли да ми кажете при анулиране на един полет и предложение за избор на друг,  какво писмо изпращат?
А случвало ли се е слез като се съгласите да смените полета, след няколко дни отново да обявят първият ви полет?

# 139
  • Луната
Може ли да ми кажете при анулиране на един полет и предложение за избор на друг,  какво писмо изпращат?
А случвало ли се е слез като се съгласите да смените полета, след няколко дни отново да обявят първият ви полет?
Получавам писмо с линк да влезна в профила си и да се съглася с промените или да ги откажа с възстановяване на сумата.
Да случвало ми се е директно да махнат дори дестинацията и да анулират полетите, а след това отново да я възстановят.
В случаи на промени  /например в часовете на излитане/ дори да ме устройва, не бързам да се съгласявам с тях, защото ако по някакви причини се наложи да не летя мога без проблем да си възстановя средствата. Така направих наскоро до Катаня - бяха ми променили часовете някъде месец преди полета и чак като тръгнах да правя чекин се съгласих с  промяната.

# 140
Много благодаря.
Ако веднъж се съгласим на промяна, а после върнат този полет, не можем повече да правим смени нали така?

# 141
Ако изчакаш билета ти остава гъвкав и можеш да правиш промени без такса. Щом се съгласиш вече става фиксиран все едно в нямало промени.

# 142
  • Луната
Много благодаря.
Ако веднъж се съгласим на промяна, а после върнат този полет, не можем повече да правим смени нали така?
Да, не можете.
neuromancer е допълнил моя пост Simple Smile
Аз затова не бързам да се съгласявам, защото може дори да падне цената и тогава да анулирам променената резервация и да направя нова на по-изгодна цена.

# 143
Здравейте,
Не съм пътувала скоро и имам няколко въпроса.Ще съм много благодарна за отговорите:
Случва ли се цените на билетите да падат вместо да се качват с времето?
Или ако видя сравнително добра цена за дата, която ме устройва да правя резервация веднага?
Колко време след резервацията трябва да платя?
Ще летим аз и дъщеря ми (на 13г) чудя се дали да закупувам избор на места- Какво ще ме посъветвате?

# 144
случва се, но не разчитайте да се случи точно на вас
Или ако видя сравнително добра цена за дата, която ме устройва да правя резервация веднага?
да, ако ви устройва взимайте. Ако ви е по-важно да спестите 20лв, отколкото да летите на тези дати за тази дестинация - може да изчакате
ако е с карта се плаща веднага, ако е по банков път може на следващия работен ден
Ще летим аз и дъщеря ми (на 13г) чудя се дали да закупувам избор на места- Какво ще ме посъветвате?
13г по време на полета е с детски билет и ще ви сложат заедно и без да плащате места

# 145
  • Луната
Здравейте,
Не съм пътувала скоро и имам няколко въпроса.Ще съм много благодарна за отговорите:
Цените на билетите са много динамични... някой път падат, а друг път се покачват.
Зависи и от периода - дали има официални празници, ваканции, летни отпуски и много други неща.
Моят съвет е, че види ли се цена, която Ви устройва /за период който искате/ веднага се купува.
Можете да платите поо 2 начина веднага с карта или до 24 часа след резервацията по банков път.
Няма нужда да купувате места, защото според wizz тя е дете и ще се падне до Вас когато правите чекин. Безплатниият чекин е 48 часа преди полет при уиз.

# 146
Много благодаря за бързите отговори! Виждам, че съм объркала нещо много важно - натиснала съм 3 вместо 5 - на 15 години е.(много се извиневам за грешката)  Даже сега видях, че системата я брои за голям човек май. Т.е. май е по-добре да купя места?

# 147
Много благодаря за бързите отговори! Виждам, че съм объркала нещо много важно - натиснала съм 3 вместо 5 - на 15 години е.(много се извиневам за грешката)  Даже сега видях, че системата я брои за голям човек май. Т.е. май е по-добре да купя места?

Случва се да падат да, за определени дати.
От половин година следя билети за Мюнхен и в момента р който от 170лв станаха на 40лв в посока ги взех.
Пускат такива цени за максимум два дни и трябва да се влиза всяка седмица, че и по често и да се следи.
Това при положение че нямате ограничение в дати.
После пак ги вдигат до първоначалната цена.

Аз така ще летя другата седмица, после билетите отново станаха и по скъпи даже

# 148
  • Луната
Да можете още при резервацията да купите места, може и на по-късен етап, но можете когато чекирате и Ви разпредели да купите само 1 от местата, а другото да е разпределеното./но това е възможно едва 48 часа преди полета при безплатния чекин. Иначе и в самолета стават размествания...

# 149
Благодаря много! А кога най-късно мога да добавя багаж - приорити и чекиран? Отначало само basic варианта мага ли да направя и после след резаервацията да се добавят багажите?

Общи условия

Активация на акаунт