WIZZAIR - 44

• 48 106
  • 767
  •   1
Отговори
# 315
Интересно защо са те подхвърлили на Уиз, като тази услуга не се извършва от Уиз. Уиз сега трябва да се обядят на тях да дадат твоите данни. Нещо, което можеш и ти да направиш. На тях им трябва само име на пътника и час на полета и ти трябва да си на летището 2 часа преди полета и те вече те поемат за бързо предвижване. Не чакаш контроли даже, има си коридори за специална помощ. Стигаш супер бързо до другия край на летището, например.

# 316
Благодаря на всички за включването по моите въпроси!

Четох в първия пост, че могат да се купят и съседни места по някое време. Може би това ще е най-евтиният вариант за групиране по двойки дете с родител.

# 317
Дете на 15 години без възрастен в резервацията ще може ли да се чекира? Не помня тук или в Р. съм чела за възрастови ограничения.

# 318
над 14 е с билет за възрастен и може да лети сам
не може да отговаря за друго дете, но това вероятно не ви касае

# 319
Много благодаря!

# 320
За чекирането може, но на всяко летище при бординг гледаха и питаха за родител дъщеря ми, която е на 15г.
Прочетете си правилата за пътуване на деца, които не са пълнолетни.
Същата работа беше и при паспортен контрол.

# 321
Благодаря, ще има декларация от родителите си, че може да пътува сам.

# 322
Благодаря, ще има декларация от родителите си, че може да пътува сам.
Задължително да има и копие, защото синът ми, на 17г.,така си изпусна полета преди няколко месеца.
Служителката изиска копие, а ние не бяхме направили. При предишното му пътуване не му бяха търсили копие. Докато тя отиде и  го копира, затвориха гейта. И младежът се прибра безславно вкъщи.

# 323
Здравейте, на 07.05 летя с Wizz air,  купила съм онлайн билетите, за отиване и връщане, със запазени места, но не съм въвела багаж. Имам няколко въпроса и ще съм много благодарна на отзовалите се.

1. Колко време преди полета най-късно мога да се чекирам онлайн?
2. След като съм се чекирала мога ли допълнително да добавя пак онлайн багаж- било то приорити или чекиран (все още не съм изяснила с колко багаж ще пътуваме)?
3. След като съм се чекирала онлайн трябва ли за разпечатвам бордни карти или трябва да се отиде до гишето отворено за полета на летището?
4. Ако ще имам багаж за чекиране, трябва ли да се чекирам онлайн или мога да го направя при даване на багажа на гишето?
5. Мога ли в приорити багаж ( кабинен) да имам храни ( смятам са купя разни неща на връщане)? ( За течности над 100мл знам, че не може, ако не са в чекиран багаж. )
6. Течности (алкохол) купени от DUTY free допускат в самолета, нали?

Благодаря предварително!

# 324
Наистина ли влизате в една информативна тема и не прочитате нищо?!?! Толкова хора са ди направили труда да обясняват.

# 325
Здравейте, на 07.05 летя с Wizz air,  купила съм онлайн билетите, за отиване и връщане, със запазени места, но не съм въвела багаж. Имам няколко въпроса и ще съм много благодарна на отзовалите се.

1. Колко време преди полета най-късно мога да се чекирам онлайн? - по спомен - 3 чАса преди полета.
2. След като съм се чекирала мога ли допълнително да добавя пак онлайн багаж- било то приорити или чекиран (все още не съм изяснила с колко багаж ще пътуваме)? - Може. След това трябва отново да се чекирате, за да отразява бордната карта новия багаж.
3. След като съм се чекирала онлайн трябва ли за разпечатвам бордни карти или трябва да се отиде до гишето отворено за полета на летището? - На повечето летища се минава с електронна бордна карта от телефона. Доста удобно е приложението им. Зависи от кои летища излитате.
4. Ако ще имам багаж за чекиране, трябва ли да се чекирам онлайн или мога да го направя при даване на багажа на гишето? - Чекирането онлайн е безплатно. Чекирането на гише струва пари. Така че, чекирайте се онлайн, но все пак трябва да си оставите багажа на гишето.
5. Мога ли в приорити багаж ( кабинен) да имам храни ( смятам са купя разни неща на връщане)? ( За течности над 100мл знам, че не може, ако не са в чекиран багаж. ) - Може, но не трябва да са течни/кремообразни/гелообразни, защото ако решат на проверката за сигурност, просто ще ги конфискуват.
6. Течности (алкохол) купени от DUTY free допускат в самолета, нали? - Да.

Благодаря предварително!

# 326
  • София
На всички въпроси има отговор в първия пост на темата

# 327

1. Колко време преди полета най-късно мога да се чекирам онлайн?
2. След като съм се чекирала мога ли допълнително да добавя пак онлайн багаж- било то приорити или чекиран (все още не съм изяснила с колко багаж ще пътуваме)?
3. След като съм се чекирала онлайн трябва ли за разпечатвам бордни карти или трябва да се отиде до гишето отворено за полета на летището?
4. Ако ще имам багаж за чекиране, трябва ли да се чекирам онлайн или мога да го направя при даване на багажа на гишето?
5. Мога ли в приорити багаж ( кабинен) да имам храни ( смятам са купя разни неща на връщане)? ( За течности над 100мл знам, че не може, ако не са в чекиран багаж. )
6. Течности (алкохол) купени от DUTY free допускат в самолета, нали?

Благодаря предварително!

1. До 3ч преди полета
2. Да
3. Бордните карти ги използвате на дигитален носител или ги принтирате сами, чекиран пътник, който има бордна карта, но не я носи трябва да заплати да му бъде издадена хартиена бордна карта от гишетата. На гишетата се издават хартиени бордни карти само за пътници, които са с документ извън ЕС, на които им трябва виза и т.н. и трябва да минат през гишетата за проверка на документи.
4. Чекирането на пътник и чекирането на багаж са отделни неща. Без значение от багажа, трябва да се чекирате онлайн, за да не плащате глоба на летището.
5. Да
6. Да

# 328
Здравейте, искам да попитам купих ме два билета от wizz air, но като изпращаме парите забравих ме да напишем кода на билетите и сега не ни излизат никакви билети, а ни взеха парите, някой ако може да ми помогне. Как мога да си върна парите?

# 329
  • Луната
Здравейте, искам да попитам купих ме два билета от wizz air, но като изпращаме парите забравих ме да напишем кода на билетите и сега не ни излизат никакви билети, а ни взеха парите, някой ако може да ми помогне. Как мога да си върна парите?
Свържете се с оператор. Те ще възстановят сумата Ви - по профил или по сметка.

Скрит текст:
Можете да се обадите на стационарния телефон в началото на темата е!

Общи условия

Активация на акаунт