WIZZAIR - 44

• 47 990
  • 767
  •   1
Отговори
# 660
Днес има някакви мижави 10% на полети до 30 септ.

Ходене по мъките с уиз кредитите. Преди седмица прехвърлени точки от Wizz DSK не се активират в wizz профилите.
ДСК твърдят, че от тяхна страна захранването на файловете е коректно и общо взето не се ангажират кога Wizz ще ги отрази. На Wizz хич не им дреме за бъга, казват пишете Оплакване от формата за оплакване.

Не приемам за нормално това, на тази кредитна карта това й е основното предимство, иначе 99% от клиентите нямаше да си я вземат. От ДСК казаха, че не предвиждат никаква компенсация и не се ангажират със срок за оправяне на бъга/очевидно не могат да накарат уиз да се задействат.
Дали да занимая КЗП или няма смисъл по подобна тема?

# 661
  • Хасково
Здравейте, за първи път ще купувам билети.  Ще пътувам в края на октомври, как ще ме посъветвате дали сега да ги купувам или в края на август,  септември?
Благодаря предварително за съвета !

# 662
сподели детгинация и настоящи цени, и пътуващите ще те ориентират

# 663
Ако цените в момента са ниски, може да купиш. Иначе може и да изчакаш, октомври не е толкова натоварен. Все пак зависи и колко ви е важно пътуването, тоест ако стане 500лв билета ще купите ли или не...

# 664
Наистина ли се чака по 1 месец, за да прехвърлят парите от Уиз кредит по банкова сметка? Заявката ми е от 14/06, имам и кредитно известие, но пари още няма.

# 665
Зависи, ако няма проблем може да стигнат същия ден, ако има - месеци

# 666
  • Милано
Ако са хомеопатични наркотици, със сигурност ще имате проблеми, ако в разтвора е сол или захар, не Blush
Боаронските шишенца за различни проблеми и болежки ползваме, но са доста.
Аз преди 10 дни пътувах София Бергамо със същите в речния багаж без проблем.

# 667
Моите точки се прехвърлиха за 2 дни, но това беше преди месец и нещо. Не знам защо сега има проблеми, но не ми харесва. Ако оттук нататък има затруднения, каква е ползата от тая карта? Погодят ли ми номер, я закривам.

# 668
и аз миналия месец на няколко пъти си прехвърлях разни малки суми..., влизаха на следващия ден, сега последно имам едни от 3-4 дни, за които няма вест..., доста тъпо..., в случая не ми е чак такъв  проблем(малко евро), но е принципен въпроса...

# 669
  • Хасково
Ще пътувам за Барселона,  цената е 175.99 без чекиран багаж., искам двупосочен билет.

# 670
  • София
Ако съм букнала билети с плащане банков превод, няма възможност да се използват наличните уиз кредити, нали така?

# 671
Ще пътувам за Барселона,  цената е 175.99 без чекиран багаж., искам двупосочен билет.
Края на октомври 2022, летяхме до Барселона за 100 лв двупосочен. Края на юли, началото на август купихме билетите. Средата на август се вдигнаха цените.

# 672
Ние за 170лв летяхме за Барселона средата на май месец тази година, но купих билетите февруари.

# 673
Барселона е доста туристическа дестинация и разни турагенции може да предизвикат вдигане на цените при големи и бързи покупки. Пътувал съм за там през август за 110 евро и на връщане за ... 20 евро. Едната посока може да е с Wizz, а другата с Ryan.

# 674
  • Хасково
Сърдечно ви благодаря, за насоките/съветите. Ще изчакам края на юли , но всеки ден ще ги следя !
Приятна вечер!

Общи условия

Активация на акаунт