ДЕВЕТИ клас 2022/2023 - Тема 3

• 44 687
  • 731
  •   1
Отговори
# 510
  • Перник
След като през учебната година нямах много време да се включвам и направо бях изпуснала темата, се явявам за финален отчет: схемата "ти мен кога си ме виждала да уча?" доведе до годишен успех 5,80. С баща му се чудехме има ли правило за определяне на годишната оценка, защото всеки учител си ги определя както му харесва: по математика при 6 първи срок и 5 втори има 6 за годината, по биология обаче годишната оценка е 5, но по български при 5 първи срок и 6 втори - 5 за годината Thinking

Благодаря на zaek за списъка с книги. Препратих го на младежа, че на тях не им били дали...

Освен, че ще ходи редовно на тренировки, други планове за лятото засега няма.

Весела ваканция на всички! Nature Sun With Face

# 511
  • София
Бърз отчет и от мен... 5,25 годишен успех... и съм недоволна и не мога да съм чак толкова недоволна.
И при нас две оценки от 6 първи срок, 5 втори срок станаха 5  за годината... Но по химия ме ядоса обратния вариант 5 първия срок ( като петицата е заради тройка при друг учител, който напусна, при тази има една петица и четири шестици) и 6 втори срок (6 5 6 6) е оставена петица за срока... ама това е...

# 512
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
преди малко дочух разговор от съседна маса:
детето иска математическата - има 53 точки по математика и 83 по БЕЛ.
някакви по-различни спомени имах

# 513
  • Някъде на край света
Dobri, на моята вълна са явно. Аз се мъча да убедя младежа, че има живот и то хубав и извън неговото старо училище.  Sad

# 514
  • Пловдив
И аз не виждам логика в оформянето на набора. При еднакви текущи по два предмета, различна оценка за срока.
Много драпа да мине 5,50 за годината, за да взима стипендия. Моли се да го изпитват...пазари се "...пък аз, ако ви попълня това, ще ми пишете ли еди-колко си, ако ви представя онова, ако ви науча еди-какво си... .не че съм им умрял за 20те лева..." 🤣Нищо не харчи от преводите по сметката. Чичо Скрудж.
От утре 10 дни е на ЛФК и физиотерапия за сколиозата. Продължава плуването...
Всички сме много доволни от морето ММ(майки с момчета).
Разхождаме тен из Пловдив.

# 515
Честито на всички завършили!

Завършихме и ние  ... моичкият е доволен. Ние като родители  нямаме какво повече да желаем - сбОри се с достойнство с всички проблем; осъзна че това че някой учител не го харесва не е негов проблем, прие че в този аспект има възрастни, чието мнение няма да промени нито ще спечели ( пък ако ще да се обърне с вътрешностите навън)  , извоюва си  и нови съюзници.

За края на учебната година получи книгата "Силоз" след като изгледа с вдъхновение сериала и ни проглуши ушите колко е готин. Сега чете, твори, почива. Оставила съм го да разпуска на макс. Годината му беше много трудна, не знам как устоя. От една страна много ми беше болно за него. От друга страна приятелка психоложка  ме успокои че е по-добре тези неща да се случват сега, докато сме с него да го подкрепим, а не като стане студент. Той трябва да осъзнае че греши ако си мисли, че с труд и само труд може да постигне всичко, защото всеки бива оценяван не само според труда си, а и според лични предпочитания  на оценяващия. Нелек житейски урок...

# 516
  • Пловдив
Мдааа...
_re_ge
Hug

# 517
  • Някъде на край света
_re_ge Heart
За мен най- важното в този етап в живота им са точно тези уроци. Животът не е "цветя и рози". Sad

# 518
ЧЕСТИТА ВАКАНЦИЯ!!!
доволно пълно 6 при нас и чакаме море Simple Smile при нас също има житейски уроци с учители, нехаресванки, борене с намаляване на мотивацията поради лошо отношение т.н. / няма как наистина са уроци, които човек учи цял живот.

тютюн я четох аз преди няколко години и ми хареса, тийнка засега мисли да я почва, да видим докъде ще я докара, наистина се надявам да е докрай, поне на мен искрено ми хареса книгата. филмът ще е за награда след прочитането Simple Smile

# 519
  • Варна
Arino, браво на набора: пълно 6!
Dive, бях обещала да пиша след изпита: 10/10 на теоретичния и 280/300 на задачите по алгоритми със C#. На едната задача някои гранични зони вероятно не ги е дефинилал с още 1 ред и няма 100 точки. Иначе за час и нещо се е бил справил от възможни 4 часа. Първа задача 5 минути с рекурсия нелека, но подобна на друга, която е решавал и бъро си я написа. С племенника тръгвахме за плаж и поле синковецът сподели, че втората и третата ги е написал, работил кода, но в джъдж не получавал 100т и пробвал различни варианти за разписване. Между другото после деверът ги беше пробвал, стигнал до решенията на сина, като втората час и половина я мъчил, а третата и той я докарал до същото положение. Нещо им е убягнало и на двамата.
Честита ваканция и от нас. Да заредят батериите младжите, а и ние да отдъхнем.🥰

# 520
  • В светлината на слънцето
Момичета, пиша с молба. Обръщам се с огромна молба към всички, които биха могли да ми помогнат. Ужасно ме е срам и все отлагах тази молба, но за съжаление нещата се развиха в последната седмица много бързо и в много лоша посока. Отчаяна съм и ми се реве (то това и правя от два дни насам).
Момичета, имам спешна нужда от финансова помощ. Проблемът е наистина сериозен и просто не знам вече към кого да се обърна. Трябва до понеделник да събера една наистина сериозна сума. Моля ви от сърце за съдействие. Всеки лев би ми бил от помощ в този момент. Знам, че точно сега всеки има ангажименти, но ще ви бъда безкрайно благодарна, ако може да откликнете. Ще дам на лични сметка и тел, на който реши да ми пише. Не искам да описвам тук точните причини. Ще имам възможност да върна всичко след една година чак, тоест през пролетта. Вече две добри души ми помогнаха. Много се надявам и вярвам на вас, наистина имам отчайваща нужда.
Помолих за същото и в наборната тема на дъщеря ми, пак потъвайки в земята от срам, но просто съм отчаяна и на ръба. И не, не ми е хакнат профила, уви.Cry
Пиша от тел и не мога да сложа това в скрит текст. Извинявам се предварително за вгорчаването на хубавите емоции от лятната ваканция. И благодаря от сърце на всеки, който би се отзовал! Heart
Все още ме е срам да помоля админ за тема със зов за помощ. Просто моля само тук и в наборната на дъщеря ми, защото ви познавам.

# 521
  • Пловдив
lulumba
HugHugHug
кураж, момиче!
Не пратих много, но от сърце!

# 522
  • В светлината на слънцето
lulumba
HugHugHug
кураж, момиче!
Не пратих много, но от сърце!

Благодаряяяя! Heart

# 523
  • Пловдив
lulumba, писах ти на лични.
Моля се Бог да ти помогне и да намериш решение на проблема. Дано не е здравословен, всичко друго минава.

Всеки има в живота трудни мигове, за това сме хора - да се подкрепяме и да си помагаме. Няма от какво да те е срам, пиши на админ и си пусни тема. Бг мама е институция.

# 524
пусни си тем и дай линк тук, лулу Heart Exl

Общи условия

Активация на акаунт