ДЕВЕТИ клас 2022/2023 - Тема 3

• 44 669
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Дайв, и аз се интересувам от този курс към ВУ.

# 586
# 587
Ооо, супер!Много ти благодаря!

# 588
  • София
Много полезно, благодаря, Дайв. Имам въпрос, предполагам дъщеря ти ще каже - каква е възрастта на повечето от децата?

# 589
  • София
Браво на новоприетите малдежи. Да намерят много добри хора в новите училища им пожелавам Simple Smile
И аз с молба с подробности, но от Кали, че ме интересуват испанските лагери Simple Smile

# 590
  • Варна
Маслинке, ще питам утре, но доколкото разбрах, около нея всички са по-големи (05/06 набор). Може да се е движила с такива и респективно да има и доста по-малки дечица, но за момента съм с впечатление, че са по-скоро 14-17г.
Извинявам се, че превзех темата с тоз лагер. Ако някой има въпроси, с удоволствие ще отговарям, но предлагам на лично да минем, да не спамя тук повече Flushed

# 591
Мацки , може би някои знаят за това приложение, ако не може да съм полезна за не- желаещите да четат деца -каквито са моите Simple Smile
Voicelip App store.-  произведенията се слушат на запис .

# 592
  • София
Кали, аз също искам да те помоля за инфо за лагер с испански Hug

# 593
  • София
За езиков лагер на испански - от Испанската организирано ще ходят тук
https://www.colegiodelibes.com/
Но може и свободно да се ходи. Впечатления ще споделя след 15 август.

# 594
Много фенове на Imagine Dragons в нашата групичка - ще споделяме отзиви после.
Информацията за лагерите ми се струва полезна и бих се радвала да продължите да споделяте тук, за да трупаме база данни за догодина, за което благодаря предварително! Hug

# 595
Сигурно сте ме забравили, но аз вас не.
Хвърлям по едно око, нали съм студентка и няма време от четене и изпити да пиша редовно.
Набора завърши успешно, не учи много много,  но положението е прилично. Зарадва ме, че иска да почва уроци по рисуване, за да се готви за УАСГ.
В нашия град много хвалят школата на Чаушев,  та там ще е. Трябвало и по математика обаче сериозно да решава задачи. Да видим.
Седмокласниците за голямо учудване на майка си се представиха много добре на НВО без уроци.
Дъщеря ми кандидатства с едно единствено желание в системата и септември ще е във ветеринарния техникум в Стара Загора. Дано се справи. Много и хареса, очарована е. Базата на Зелени балкани е в двора на училището.  Скъса се да пищи от радост пред животните там /оформено е като зоопарк/.
Малкият син се записа приложно програмиране в ПГЕЕ Пловдив, макар че можеше да влезе в английската или руската. Не съм доволна, дано пред екрана цял ден това програмиране му понесе.
Аз уча за фелдшер, първата година ми мина успешно. Да се похваля, че дори вече работя в спешно отделение, за съжаление за сега на компютъра. Все пак съм щастлива, има много пациенти и гледам нещата от кухнята. На дежурство имаме по 60-80 пациента и всичко минава през мен. Дано задобрея по-скоро, че още се адаптирам и ми е трудно.
Големия иска на лагер по архитектура. Записахме го. Малкия на балкан, щерката на море, но къде ще е...не зная.
Миналата година бяха тримата с Яшу в Китен, хареса им.

# 596
Ехаа, сериозна семейна динамика - поздравления за всички ви.

Последна редакция: пт, 21 юли 2023, 19:00 от anitsa

# 597
  • София
Молив, Бебчо, а и всички останали, за които ще е от полза.
Ето сайта на агенцията, която организира лагера: ЦЪК
Както ще видите, те не организират само испански лагери, а и такива във Великобритания, Германия и Франция със съответния език на говорене. При нас училището на набора има договорни отношения с Агенцията и така разбрахме за възможността. На самия сайт испанският лагер го няма като инфо, тъй като до последно не се знаеше дали ще се сформира група за провеждането му, защото от България бяха заявили желание само 4 деца, но после групата се запълни с едни италианчета и в крайна сметка нещата се получиха. Наборът е много доволен от всичко там. Беше в Барселона и регион, и въпреки че там говорят каталунски, самият курс си беше на кастилски. Организацията беше ТОП! Не мога едно негативно нещо да посоча. Детето ми се върна със завиден тен, порастнало и много, много щастливо. Отсега се замислям дали и другата година да не предприемем същото нещо.

# 598
Момичета, кои бяха добрите школи по немски? От Гьоте сега ми пратиха мейл, че не са събрали група за нашия курс.

Последна редакция: вт, 25 юли 2023, 13:13 от Дъждец

# 599
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Жулиета Темникова, но не съм сигурна до каква възраст работи.
с немския не мога да помогна.

Общи условия

Активация на акаунт