ДЕВЕТИ клас 2022/2023 - Тема 3

• 44 679
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
  • В центъра на моретата
Честито на приетите деца!
anitsa, дано синът ти вземе правилното решение за него. Ако дилемата е голяма, да прави списък с +/-.
Дано и на тези, чакащи следващи класирания,се удовлетворят желанията!
Хайде, почерпете се с по едно и запразнявайте!

Ние вече не сме в третия свят...
marini, кой трети свят визираш.., че аз тук го възприемам като трети .....

# 556
Ние вече не сме в третия свят...
marini, кой трети свят визираш.., че аз тук го възприемам като трети .....
Хихи... Има и по-зле от нас.
Скрит текст:
Бяхме в Молдова досега.
marini, добре дошли у дома Hug Успяхте ли да изберете училище за децата?

Благодаря! 😘 Рано е да се каже, beb4o - още не сме им получили документите от предното училище. Не вярвам преди началото на септември да имаме резултат, но дано не съм права.

# 557
Марини, добре сте си дошли в Бг. Аз съм на линия за среща след 16.07.
Ние сме на море на нашето южно Черноморие, чисто е,но има много хора,бих предпочела да е юнско морето,но няма как, нали са още на училище.

# 558
  • София
Честито на всички седмокласници и на техните геройски издържали майки. Време ви е вече за празнуване.
Марини, добре дошли на родна земя. Дано да успеете да намерите на децата най - добрите за тях училища.

# 559
  • Някъде на край света
Вчера официално сложих край на седмокласната сага. ТУЕС ще е отсече детето. Видимо доволен, но ще видим. Grinning
Дано наистина е това, което иска.

# 560
Аз нали се оплаквах, че има дилема с езиците - френски или немски, но по метода на изключването избра френски, като сестра си и го записах в последния ден. Оказа са верния път - за немския е нямало да му достигне съвсем малко, а аз още една седмица агония нямаше да издържа.
Сега размятат учебници и помагала - щафетата е предадена Joy

# 561
  • Русе
Наборната чете Тютюн. Много й харесва книгата. Само има едни прекалено дълги описания, които я дразнят. Госпожата им казала, че ще правят сравнение между книгата и филма. Така че, след като прочете книгата, ще гледа и филма

# 562
  • София
Варненският театър има постановка по книгата, отвреме-навреме гостуват в София и аз ще следя за билети. Да прочете цялата книга се съмнявам…
Браво на издържалите за поредна година 7-класна епопея - отдъхвайте вече спокойно!

# 563
При нас имаше първоначален ентусиазъм от "Тютюн" - идваше и ми разказваше романтичните пасажи, но явно те отминаха и четенето заби... Heart Eyes

# 564
  • В центъра на моретата
Buzzy, честито!

При наборката "Тютюн" мноооого трудно върви. Започна я, изчете 150 страници и спря - каза, че нищо не разбира и не й харесва. Е, разфучах се, че като гледам с какво темпо върви - никакъв шанс да прочете каквото и да било да началото на учебната година.  И естествено наложих  условието - да излиза навън само, ако е чела. Започна я отначало с много мрънкане.

# 565
  • София
Вашите поне четат нещо. Не пипа нищо моят - рано сутрин тренировка, връща се да спи, след 17 ч. фитнес и още една тренировка. 🙄 Горкият, брои дните до септември за море и училище. 😃

# 566
И аз щях да пиша за варненската постановка. Дано да гостуват и в София.
Моята прочете 3 книги от началото на ваканцията, но не от задължителната литература Joy
Честито на приетите седмокласници и весела ваканция!

# 567
И за нас днес лятото започна със записана седмокласничка!
Радвам се, че трети път няма да ми се наложи да преминавам през този кошмар наречен 7-ми клас...просто незнам дали ще оживея, ако трябва да го преживея още един път.
Иначе и при нас наборът е на тема "Тютюн", но все още се чуди дали първо да прочете книгата или да гледа филма Smiley Дами пишете, ако разберете кога ще гостува Варненския театърл

# 568
Варненският театър има постановка по книгата, отвреме-навреме гостуват в София и аз ще следя за билети. Да прочете цялата книга се съмнявам…
Браво на издържалите за поредна година 7-класна епопея - отдъхвайте вече спокойно!
Като се появи на сцена в София, моля дай знак, и ние бихме отишли.
Тютюн не е почнала щерката и силно се съмнявам, че ще прочете пълното издание. Поне "Под игото" е чела изцяло, че 90% от бившите й съученици караха с двете глави, изучавани в училище.
Браво на записалите се вече гимназисти и успехи в новото поприще.

# 569
Честито на записалите се осмокласници и техните родители! Време е за заслужен отдих! Nature High Brightness
Марти, MianaNia, благодаря ви! Hug
И наборчето чете "Тютюн" - още училище няма, но поне ще е прочел книгата...Satisfied След всички руски класики, които изчете предните лета, сега никак не се оплаква и казва, че му е интересно...Да видим докога. Бих отишла и аз на театрална постановка, ако дойде насам...

lulumba, как вървят нещата при теб?

Общи условия

Активация на акаунт