Защо жена над 40 е преследвана предимно от мъже на 30-35

• 7 929
  • 199
  •   1
Отговори
# 45
  • Сф
Може би си много успешна Базила. Ти трябва да намериш причините защо. Аз не съм имала по -малки и никога не са ме привличали и до днес, въпреки че вече съм 40+ и има една приказка,че по- зрели жени харесват по- млади мъже . Не ми се е случвало. Мен не ме привличат. Чисто физически, вероятно може да има някой по да ме грабне  , но за връзка- абсурд !
Значи , всеки привлича това , което търси и гради върху това. Предполагам не говорим за разлики 3,4 години,които не са забележими толкова. Аз искам да градим заедно с мъжа. Не да ми е притурка. Тия с по- възрастите жени така ги виждам. Карат по лесния вариант.

# 46
PureLove +1

Също не ме привличат младоци. Дори и на снимки.....Ама аз не си падам по плочки и прочие.
Много са ми дечковци, но няма лошо, на който му допада.

# 47
В случая странното е, че някакви хора не са привлечени от младост, а от обратното Simple Smile

# 48
Не, мъже са. Отделени са от мама. Не търсят дундуркане. Търсят женственост.
Ти си си отговорила на въпроса!

# 49
  • Тра-ла-ла
По-младите и на мен ми идват дечковци и не ми стоят мъжки като физика и мислене. Като някакви братчета са ми...самият ми брат е с 5г по-малък от мен. Обаче не ми се и лепят младоци....демек взаимно не се привличаме.

# 50
В случая странното е, че някакви хора не са привлечени от младост, а от обратното Simple Smile
Мъжете са привлечени и от гимназистки, и?

# 51
  • София
Абе, дет стане Laughing

# 52

Ахахахха. Обобщихме темата в едно изречение!

# 53
Това е отговорът на всички въпроси и според мен.

# 54
  • Сф
Мъжете са привлечени и от гимназистки, и?
Е ми те гимназистките си ги ползват тия мъже  за трамплин, ако имат желание. Плюс допълнителни екстри. Плюс това са млади и глупави все още, после като се отракат и се ориентират в правилната посока 😂.

# 55
Гимназистките са за мързеливи мъже! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Не им трябва много да ги впечатлят!

# 56
Абе...не им трябвало. Вие така си мислите.
Въпросът беше за младостта. Ама коя младост, 17 години и 11 месеца или 18 години и 1 ден?

# 57
Има ли значение защо, ако си допадате и се обичате. Важното е да гледате в една посока.
Веднага си представих как някой изтърсва нещо такова, докато са в стойка 69.

# 58
  • София
Ама верно ли чак преследвана?
Иначе е нормално. Мен чак не ме преследват, но повечето свободни над 40, които все още се държим, се радваме на внимание, защото вече нямаме намерение да раждаме деца, а често и да се обвързваме. Остава забавната част. Нищо за чудене не виждам.

# 59
При тия цени на жилищата вероятно преследват всяка кака която вече се е сдобила с такова.
Има ли значение защо, ако си допадате и се обичате. Важното е да гледате в една посока.
Веднага си представих как някой изтърсва нещо такова, докато са в стойка 69.
Ако правите 69 в стойка вероятно може и да гледате в една посока, като тия дето се кълчат в цирка.

Общи условия

Активация на акаунт