С какво ви дразнят свекървите? – 145

• 31 425
  • 752
  •   1
Отговори
# 720
Синът ми, докато беше в гимназията, си имаше приятелка и по цял ден седяха у нас. Много възпитано и сладко дете беше. Голяма любов, що сълзи и сополи имаше 🤣. Бяха като лепки. И на мен ми беше ясно какви ги вършат, докато сме на работа. Опитах се веднъж да спомена презервативи дали ползват, а той ме отряза, че няма да споделя с мен сексуалния си живот и да не се притеснявам. Тя пиеше хормонални хапчета за акне, та....
С майка и се запознахме, дойде жената на гости, те се обичаха 2 години вече. Или той у тях на вечеря, или тя у нас.
Та тя беше категорична, че каквото и да правят, дъщеря и няма да остава да преспива у нас, така си и остана. Ама тя имаше две дъщери , а аз дъщеря като нямам, и си мислех, че е по- добре да остава у нас, вместо да се изпращат по късна доба. После осъзнах, че сигурно е била права.

# 721
Динчо, крадецът вика "дръжте крадеца". Joy
А само момичета ли или и момчета не трябва да спят в чужди къщи?
Освен това то "спането" може да стане и през деня, когато си на работа, нали знаеш.
Много ми е смешно колко самоуверени са родителите, особено когато не знаят и половината от това, което правят децата им. Joy
Пак да питам, как си сигурна, че нямаш някоя Ма ко в средата си и как ще проучиш снахата къде е спала преди да се събере с твоя син?

# 722
Opossum, ти на неразбрала ли се правиш?
Непълнолетните си спят вкъщи, какво правят през.деня си е тяхна работа.

# 723
  • при късмета
И аз идвах да питам а момчето може ли да спи в момичето
Ма Ко, казах ти, не си от моята среда. Няма как да споря с човек, смятащ за редно да спи като непълнолетен в чужда къща. И да, такава снаха не искам.
Сина ти на теб ли ще избира снаха или жена за себе си? Защото именно такива синове обсъждаме тук и от тях се оплакват потребителките.  От къде си сигурна, че за избора си на жена, гадже преди това и изобщо лични връзки ще има точно твоите архаични разбирания? Пак те питам, а ако ги няма и са противоположни какво правиш? Твоята среда е минало, неговата ще е друга. Или го приемаш или губиш връзката с детето си, ако то е в крак с неговата си среда, не някоя отживяла миналия век. Това дали го проумяваш?
Всяка следваща доказва, че точно моята снаха щяли тук да я четат иначе Joy Гледам, че доста кандидатки преди мен има

# 724
Ма Ко, имам архаични разбирания, така е. И, да, не приемам за редно непнолетни момичета или момчета да спят по чужди къщи. Съжалявам, но човек хвалещ се с подобно нещо, не е съвсем читав за мен. Няма как такъв човек да възпитава добревъзпитани деца.

# 725
Аха, разбрах вече. Нямаш нищо против снахата да е миткала по хорските легла преди да стане на 18 години, стига да е тайно през деня.
Обаче наистина не знам как ще разбереш къде е спала преди 18, ако синът ти се запознае с нея след това.
Като нищо ще вземеш да харесаш някоя и ще я приемеш в средата си и после ще се окаже, че е спала по хорските къщи.
Или пък изобщо няма да разбереш и нечитав човек ще възпитава лошо внуците ти.
Я за всеки случай постави условие на сина ти да се събере само с някоя съседка, която лично си следила кога се е прибирала вкъщи.
Друг начин да се опазиш от някоя Ма ко за снаха не виждам... Scream

# 726
Това със спането на непълнолетни младежи по чуждите домове не го разбирам и не го приемам, а съм на 30 г.

# 727
  • Варна
От 16 до 26 бях във връзка, която се прекрати поради някои специфични промени, настъпили последните три години. Оставала съм да спя при гаджето ми от време на време и то преди да навърша заветните 18. Последните години живеехме заедно и вероятно щяхме да бъдем семейство с деца към настоящия момент, ако както споменах не бяха настъпили промени, които доведоха до край на отношенията ни. Това прави ли ме по-лоша от някоя Мара общата, която за 10 години не може да изброи завоеванията си на пръстите на двете си ръце, но с тази разлика, че ги е завоювала в светлата част на деня?

# 728
Аз лично съм на мнение, че след 18 г. който както иска да си играе на семейство.

# 729
Последната Нова година бяхме на вила с още две семейства и децата им. Едното момче тийнейджър беше поканило приятелката си, разбира се с договаряне между родителите. И аз се почудих как приятелката ми се е съгласила да поеме риска да приеме чуждо момиче.
Всичко се оказа съвсем безобидно. Момчето спа при брат си, момичето всички нощи спа на дивана в хола.
Нито веднъж не успяха да останат насаме, вярно че вилата беше голяма, но бяхме десет човека.
Освен държане за ръка и една две срамежливи платонични целувки, когато си мислеха, че никой не ги гледа, аз друго не забелязах. Много скромно се държа момичето.
Накрая всички я харесахме, добро и възпитано дете.
Та ето и пресен пример как момиче може да има четири нощувки в чужда къща с гаджето си и въпреки това аз си мисля, че момичето е чудесно и от нея би излязъл стойностен човек.
Разбира се, това е първата им любов, едва ли ще останат заедно и едва ли това ще бъде снахата на моята приятелка. Обаче им останаха хубави спомени и най-важното, и двете майки показаха, че имат добри отношения с децата си, основани на уважение и доверие.
Ако сте възпитали правилно децата си, най-малкият ви проблем ще е преспиване в чужда къща.

# 730
Аз съм от тези, които от 15-годишни са на квартира в друг град. Вкъщи често оставаха да спят приятели, но е било наистина само и единствено с цел преспиване след купон. Наистина много зависи от детето. Ако иска да свърши някоя глупост, ще я свърши другаде, но пак ще стане.
Ако детето ми си доведе гаджето вкъщи, няма да съм във възторг, но поне е знак, че ми има доверие. Сякаш това ми се струва по-приемливо от хотели, паркове и коли.

# 731
  • при късмета
Ма Ко, имам архаични разбирания, така е. И, да, не приемам за редно непнолетни момичета или момчета да спят по чужди къщи. Съжалявам, но човек хвалещ се с подобно нещо, не е съвсем читав за мен. Няма как такъв човек да възпитава добревъзпитани деца.
Не се повтаряш, а се потретяш, разбрахме го, натрапи го достатъчно. Но на неудобни въпроси не отговаряш. А това не те прави права, нали го разбираш. Само мелиш едно и също, без дума да се отклониш от подскачането си.
Прави те, Хай, ако не ти стана ясно не можеш добре да възпиташ дете. Да си го знаеш Joy
Аз съм от тези, които от 15-годишни са на квартира в друг град. Вкъщи често оставаха да спят приятели, но е било наистина само и единствено с цел преспиване след купон. Наистина много зависи от детето. Ако иска да свърши някоя глупост, ще я свърши другаде, но пак ще стане.
Ако детето ми си доведе гаджето вкъщи, няма да съм във възторг, но поне е знак, че ми има доверие. Сякаш това ми се струва по-приемливо от хотели, паркове и коли.
Точно това казвам и аз. По всички параграфи.
Опусум, понеже за втори път се води тази дискусия, миналия път и аз питах защо Динчо е сигурна, че всички са идвали да докладват и на нея да се обясняват какво и с кого са правили. Отговор не получих, ама тя си вярва, че е било така. Мен лично много ме съмнява. Те на майка ми в поколението никой не се женил девствен, ама никой не е давал обяснения на мммм, да кажем консревативните
Аз лично съм на мнение, че след 18 г. който както иска да си играе на семейство.
А аз такива, които си играят на семейство с първото гадже почти не познавам. Има едно, две изключения, но те си остават точно такива, изключения. И по настоящем не са семейства вече

# 732
То затова някои деца споделят повече с учителите си, отколкото с родителите. Close

# 733
Ма Ко, на кой точно въпрос не съм ти отговорила? Да, на 17 години не съм спала по чужди къщи и го намирам за правилно. Всъщност винаги съм си спала у дома. Не съм бездомна.

# 734
Непълнолетните  в друг град не са ли в общежитие, или на квартираа с  хазяи/роднини?  Не мисля, че много родители биха се съгласили  детето им учени/чка да спи с дни извън дома си просто така, за кеф, да не се прибира с месеци и да е постоянно по чуждите къщи

А историята за гледането на децата на приятелката на Ма Ко аз разбрах, че се развива в студентска възраст.

Общи условия

Активация на акаунт