Спойлери от реалити предавания - тема 10

• 152 870
  • 1 584
  •   1
Отговори
# 1 095
И аз мисля, че Валерия е победителката на "сърцето" му. Определено тя изглежда най-добре, според мен. Двамата са манекени, от едно тесто са.
Много, много исках да "спечели" Габи. Представям си как му крясва след някоя забележка и зъл поглед - абе я си гледай работата, нито си ми на красотата, нито на акъла! Няма да ми казваш, как да те мразя!

# 1 096
След дълга пауза се връщам в спойлерите и чета, че Гената до края доста части от телата на участничките ще масажира. Чудя се коя ще е тази, дето ще е доволна след като той преспал с 3-4 , да и връчи накрая пръстена? "Сексът с теб беше най-добър, затова те моля да прекараш живота си с мен!" Joy

# 1 097
  • Луната
В темата Ергенът 2 днес имаше коментар, че Елена има приятел сега и не е Евгени. Не помня на коя страница беше, не от нов потребител.

Аз го писах вчера, тук в спойлерите. Инфото е от доста сигурно място, не мога да кажа повече, за да не компрометирам човека. Другата част от спойлера е, че Джия не печели. Тоест победителката не е Елена и не е Джия.
Да допълня, че не е и...
Скрит текст:
Меган

Последна редакция: нд, 26 мар 2023, 16:08 от Woman^In^White

# 1 098
А може и да е тази, за която масово се пише - Елена.

# 1 099
  • София
Извинявайте, от къде тръгна това, че са си още заедно с победителката? Опитвам се да си спомня през предаването ли беше някак подадено. Аз се хванах с тая боза поради горното, сигурно има и други блейки като мене. А може ли избраната да не приеме пръстена?

# 1 100
Много труд си даваш, браво, но пропускаш неоспоримото. Валерия и Елена са на финал.
Само техни близки са били в Бодрум, което автоматично ги прави последните две.
Най-вероятно не е рожденият ден на Елена онова с мятането. Беше само предположение, доколкото помня. Че един вид Евгени ще направи жест към нея заради празника. Но не пречи да я покани веднъж, а после да има нещо друго за РД.

А не може ли някой от тях да са отишли да си ги вземат просто и на почивка. Все пак Турция не е Австралия,ей го на ,на 1 крачка.😂

Хора не че нещо ама това с близките на предполагаемите финалистки не е съвсем достоверна следа! 😏😏
В смисъл последната седмица остават там колко.. 6-7 момичета поне и ги гонят всеки ден по една нали така.. Имайки предвид че няма как да се знае кои точно ще са последните 3 момичета на финала близките които са в бодрум вече са определено на повече от 3 момичета, просто не ги дават по тв-то(все пак трябва време да се организира полета и отиването до там, не става за 1 ден)
От 1-ви сезон си спомням че майката на Александра беше там вече а още бяха 4 момичета! Не бяха изгонили още Деница. Гонят Деница и на следващия ден вече дават срещата на майка й с Виктор.И тя после вечерта му връша розата.. Тоест тя(майка й) е била поне ден-два по-рано в турция вече😏🤨Даже Александра казва в един подкаст, че се брибира заедно с майка й в БГ. Тоест майка й стояла там още няколко дена преди и след финала! Което означава че със сигурност и на Деница майка й или близките й са били вече там, просто след обезрозяването не се срещат следващия ден с Виктор!!
Така че не е изобщо гаранция че на някои близките са се снимали в последната седмица оттам! Ама изобщо нищо не означава това😏😏😏

# 1 101
  • София
Близките на Елена и Валерия не са просто в Бодрум, а са се снимали вътре в имението, а там нямат достъп външни хора. Със сигурност са две от финалистките.

# 1 102
  • София
На Елена кой друг има снимка освен приятелката й? Аз видях една с налепени на колаж локуми и чай на колаж, дори нямаше таг от Бодрум.

# 1 103
  • София
Майка ѝ, има снимки отвътре и дори се виждат хора от екипа. Не ми се скролва пак, че тя пуска по 10 поста на ден, а пазя само общия пост, но и от него става ясно.

# 1 104
  • София
Благодаря, Ния! Портата е същата като от снимката на Камелия.

# 1 105
Много труд си даваш, браво, но пропускаш неоспоримото. Валерия и Елена са на финал.
Само техни близки са били в Бодрум, което автоматично ги прави последните две.
Най-вероятно не е рожденият ден на Елена онова с мятането. Беше само предположение, доколкото помня. Че един вид Евгени ще направи жест към нея заради празника. Но не пречи да я покани веднъж, а после да има нещо друго за РД.

А не може ли някой от тях да са отишли да си ги вземат просто и на почивка. Все пак Турция не е Австралия,ей го на ,на 1 крачка.😂

Хора не че нещо ама това с близките на предполагаемите финалистки не е съвсем достоверна следа! 😏😏
В смисъл последната седмица остават там колко.. 6-7 момичета поне и ги гонят всеки ден по една нали така.. Имайки предвид че няма как да се знае кои точно ще са последните 3 момичета на финала близките които са в бодрум вече са определено на повече от 3 момичета, просто не ги дават по тв-то(все пак трябва време да се организира полета и отиването до там, не става за 1 ден)
От 1-ви сезон си спомням че майката на Александра беше там вече а още бяха 4 момичета! Не бяха изгонили още Деница. Гонят Деница и на следващия ден вече дават срещата на майка й с Виктор.И тя после вечерта му връша розата.. Тоест тя(майка й) е била поне ден-два по-рано в турция вече😏🤨Даже Александра казва в един подкаст, че се брибира заедно с майка й в БГ. Тоест майка й стояла там още няколко дена преди и след финала! Което означава че със сигурност и на Деница майка й или близките й са били вече там, просто след обезрозяването не се срещат следващия ден с Виктор!!
Така че не е изобщо гаранция че на някои близките са се снимали в последната седмица оттам! Ама изобщо нищо не означава това😏😏😏

Тайминтъг който виждаме в предаванията не е този, който реално се развива по време на снимките. Ясно е, че само на трите финалистки роднините са поканени там. Така че това е сигурен спойлер.

# 1 106
Моля ви, не се връзвайте на диверсии. Нагледахме се на доста от миналия сезон насам.
Елена не само е една от финалните три, а от финалните две.

Гаранция ви давам, че кипарисовите дървета са част от алеята на имението. Паветата са също част от алеята.

Валерия е в тройката.
Липсва само третата. На мен фокусът ми е третата. Тя ми е интересна.

# 1 107
Близките на Елена и Валерия не са просто в Бодрум, а са се снимали вътре в имението, а там нямат достъп външни хора. Със сигурност са две от финалистките.

А откъде да сме сигурни че не са се снимали след финала?! При все че се знае, че стоят още няколко дена там доказано вече. И после мислите ли че от продукцията няма да ги скастрят за такива спойлери и снимки😏

За Елена е ясно че е едната! То от самото промо си го намекнаха! Затова и са позволили на майка й да се снима там и да постне снимки.
 Нооо за другите не е ясно още. Още повече не мисля че Валерия печели. Евгени досега щеше да й покрие повече от 12 хил. лв борчове на два медицински ветеринарни кабинета в София за неплатени процедури на кучетата й от приюта й! Даже си търсят парите вече. При все че Евгенчо взема хонорар все щеше досега да й е платил борчовете😀😏😏
Както geri1919 пише по важното е КОЯ е третата финалистка? Там ще е изненадата според мен! Нея крият от продукцията! Значи позволяват на близките на Елена и Валерия да се тагват от там (за да се чудим коя от двете печели) а от третата ни следа, ни лек намек.... зиро! 😏🤨

Последна редакция: нд, 26 мар 2023, 18:09 от mitpro

# 1 108
Защото снимките приключват няколко дни след като са се щракнали пред портите. За мен третата на финал е Ирина.

# 1 109
Защото снимките приключват няколко дни след като са се щракнали пред портите. За мен третата на финал е Ирина.

Е то точното третата е мистерия! Защото сега всички наддаваме коя измежду Елена или Валерия е победителката, а истината е че третата финалистка може да е изненадата😀😀

Общи условия

Активация на акаунт