Спойлери от реалити предавания - тема 10

• 152 865
  • 1 584
  •   1
Отговори
# 1 125
Не знам, ако спечели Елена, феновете ѝ ще се радват ли, ще плачат ли...

# 1 126
Елена и днес е написала за голяма промяна в живота й. Дали би го заявила публично, ако беше свързано с Ергена? Аз обаче продължавам да вярвам също, че Елена е победителката.

# 1 127
Ооо, не се подвеждай, със сигурност ще се радват. И Евгени изведнъж ще се окаже не толкова лош.

# 1 128
Не съм убедена,че момичета които са отпаднали сравнително рано знаят на 100 процента коя печели. Дори да са приятелки с Елена. Също така в подкаста Иван пита Елена дали има шанс,или нещо такова,но изрично им каза да не казват нищо,за да не ги изтрият и двете се усмихнаха и изсмяха леко. За мен това беше сигурен намек,че стига до финал. Относно близкитв на финалистките,според мен всички влизат с уговорка,че трябва да посочат двама близки които да се срещнат с ергена ако стигнат до този етап. Възможно е да имат уредени билети за последните 4,но накрая да изпратят близките само на 3. Не мисля,че ако нечии родители или приятели са летяли в петък примерно,и вечерта той гони въпросното момиче, те ще отидат във вилата да се снимат на следващия ден. 
А и ако неговите решения не са баш негови решения,то продукцията си знае кои 3 ще имат среща с близките и билетите са уредени предварително. Няма да се набутат да плащат за 5-6 момичета ей така.

# 1 129
  • Монреал
След всичкото ровене, следене и прехвърляне на информация в социалните мрежи, оставам на твърдо мнение, че Елена печели. Много загадъчни случвания и недомлъвки около нея… От друга страна, Валерия и Айлин са останали доста близки след формата, а анализирайки действията и държанието на Айлин към момента, въобще не мога да си представя да е близка с Валерия, ако е загубила от нея. Там е разковничето, според мен. Динамиката и взаимовръзките на момичетата след предаването.
На мен лично ще ми е тъпо за Валерия, след всички тези любовни обяснения в писма и т.н. Честно казано, по-добре да излезе преди финала, защото според мен за нея ще е най-кофти… вижда ми се доста увлечена…

# 1 130
  • Луната
Написах текста от поста на майката на Елена  и веднага ми излезе:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0usXPpWuNvmgJbn … 45824627&sfnsn=mo

Пускам го пак, за който не вярваше. Със сигурност това е малко преди края на снимките, защото знаем, че финалът е бил 4 или 5 ноември.

И все пак аз по-скоро мисля, че Евгени е избрал друга или ако е избрал нея, вече не са заедно. Приятелките ѝ са доста крайни към Евгени, нямаше да пускат негативни коментари, ако Елена беше щастлива с него.
Хайде и аз да Ви допълня, че не Елена е победителката...
Скрит текст:
Видях, че майка й има още един профил във фейса
Там на 2-ри ноември е публикувала това /в превод: Един ден някой ще те прегърне толкова силно, че всичките ти счупени парчета ще се слепят./

# 1 131
И според ме не е Елена, защото в никакъв случай нямаше:
1. Да позволят снимката на майката да бъде публикувана
2. Да показват ръцете на Елена на финала, а на другата само роклята
3. Да напишат специално в бг мамма, че "със сигурност Елена печели" и след това да изчезнат безследно.
Аз пък се надявам да не е и Джия. Никак не ми изглежда интелигентна тази жена. Мисля, че с Евгени са от различни светове.
Между другото той е от различни светове и с Валерия. Така си мисля, гледайки постовете й от Дубай с надута чалга.

# 1 132
Аз пък се надявам да не е и Джия. Никак не ми изглежда интелигентна тази жена. Мисля, че с Евгени са от различни светове.
Между другото той е от различни светове и с Валерия. Така си мисля, гледайки постовете й от Дубай с надута чалга.

Аз пък си мисля, че надценяваме Евгени и той няма нищо против приятелката му да се фръцка в Дубай и да се кълчи на чалга. Фактът, че свири на пиано, изобщо не означава, че е изискан господин от висшето общество.

# 1 133
3. Да напишат специално в бг мамма, че "със сигурност Елена печели" и след това да изчезнат безследно.

Не могат да забранят на майката на Елена да качва снимки. Тя няма договор с продукцията. Не съм сигурна и дали знае кой е победителят. На Валерия приятелката също е качила снимка от Бодрум, където е била по същото време като майката и приятелката на Елена. Освен това постът на майката на Елена, който цитирате, е от 02. 11., когато все още не е ясно кой печели. И накрая  - никой не може да е сигурен, че жената, която писа за Елена, е от продукцията. По-скоро нямаше така тайнствено да изчезне, ако беше техен агент. Другаде е разковничето, но не можем да се справим сами. Трябва ни Агата Кристи, Е. Поаро и който там се сетите. Само за роклята и ръцете съм съгласна. Най-вероятно са подвеждащи умишлено.

# 1 134
  • София

Не могат да забранят на майката на Елена да качва снимки. Тя няма договор с продукцията. Не съм сигурна и дали знае кой е победителят. На Валерия приятелката също е качила снимка от Бодрум, където е била по същото време като майката и приятелката на Елена. Освен това постът на майката на Елена, който цитирате, е от 02. 11., когато все още не е ясно кой печели. И накрая  - никой не може да е сигурен, че жената, която писа за Елена, е от продукцията. По-скоро нямаше така тайнствено да изчезне, ако беше техен агент. Другаде е разковничето, но не можем да се справим сами. Трябва ни Агата Кристи, Е. Поаро и който там се сетите. Само за роклята и ръцете съм съгласна. Най-вероятно са подвеждащи умишлено.

Или всичко е толкова просто и Валерия е избраницата! Simple Smile
Яко взе да ми писва от тоя Ерген. Айдее!

# 1 135
Проблемът е, че Евгени упорито се затвърждава като неодобрявана личност. Поне от моя страна. Аз лично смятам, че ще бъда много доволна, ако спечели Габи или Елисавета, но...
Определено Елена е различна от останалите, дори и от дружката си Пам. Ще ми е приятно да я видя като последен оцелял, но не и като половинка на толкова неосъзнат мъж. Ако Габи и Елисавета не са достигнали до окосмените му части, поне една от дружките им да се добере до тях.

# 1 136
Миналата година точно това си мислех. Явно си е практика ,откакто съществува предаването.

Ооо да. За това са говорили много участнички от американската версия. Разказвали са, че продуцентите ги викат на синхрони много късно вечерта и не им дават да отидат да си легнат, докато не кажат, каквото искат от тях (което често е някаква обида към друга участничка или нещо излагащо за тях). И им задават много провокативни въпроси, които да ги насъскат една срещу друга и да провокират остра реакция.

# 1 137
Ооо, не се подвеждай, със сигурност ще се радват. И Евгени изведнъж ще се окаже не толкова лош.
Абе, Евгени не е баш наред. В сми не го казвам изобщо заради Елена. Начинът, по който се държа с Валерия, както и с доста други момичета,  също не беше ок. За Валерия това, че така гневливо реагира в момента, в който тя му сподели, защо има преграда към него на първа среща. Това, че притискаше Райа да се отпуснела, и после я изфъшка. Това, че след като целуваше цял ден Айлин, с незасъхнали още лиги отиде да се целува с Валерия. Това, че след като атакуваше Валерия и я накара да се чувства специална, веднага хукна да се натиска с Боби и изобщо я отсвири. Това, че след натискането с Боби, не й отдели минимално внимание.  Това, че за 2 месеца бил спал с 3-4 жени. Това, че Елена й поиска обяснения и я смачка. Това, че всяка, която минимално не му кляка, бива наказана и изгонена като Кристина, Мони и Лия. Да не се връщаме пак към това как заеба всичките момичета, а после им се накара при връчването на розите.

Просто не е ок този човек, има много специфично поведение, с характеристики, напомнящи конкретни личностни разстройства, той не би бил добър партньор за нито една жена, и много ми се иска някоя бивша на Евгени да пише как е била връзката с него.

# 1 138
Това със спането, че и с 3-4 сигурно ли е или са някакви клюкарски измислици по сайтовете? Не си представям кой човек ще седне да спи с някого в къщата там... че даже и 3-4 Joy

# 1 139
  • sofia
Абе типичен рак.

Общи условия

Активация на акаунт