Спойлери от реалити предавания - тема 10

• 152 868
  • 1 584
  •   1
Отговори
# 1 110
Eхеее, супер изкъсо следите нещата, евала, момичета!
Аз не проследих сто процента ли се установи, че заедно с Тея и Евгени да гледа предаването е била Ирина, защото нейното име се завъртя из медиите, а реално кадърът беше на една коса в гръб. Мисля, че оттогава взе да се спряга името и по-активно, защото имаше доста малко екранно време до онзи момент.

# 1 111
И аз клоня към Ирина,въпреки,че нещо не мога да си я представя до Евгени.Преди сезона като видях снимките на момите,които публикувахте ТУК,преди другите,я харесах много.Сега обаче като я гледам по ТиВиТу,ми е доста различна-едра мадама ми е.Какво нещо е фотошопа...тцъ,тцъ.Не изключвам варианта да е и Мегън.

# 1 112
  • Варна
Аз не проследих сто процента ли се установи, че заедно с Тея и Евгени да гледа предаването е била Ирина, защото нейното име се завъртя из медиите, а реално кадърът беше на една коса в гръб. Мисля, че оттогава взе да се спряга името и по-активно, защото имаше доста малко екранно време до онзи момент.
А не се ли установи, че жената до Евгени от снимката на Тея е някаква редакторка  и просто гледат заедно без да са двойка..
На мен по-скоро ми е интересно коя е третата с която е спал, финалистките са скучни.

# 1 113

Аз мисля, че се потвърди, че жената е една от редакторките в предаването.

# 1 114
Ами май не на 100 процента.Пак може да са ни избудалкали.

# 1 115
На 100% е една от редакторките.

# 1 116
  • Луната
Защото снимките приключват няколко дни след като са се щракнали пред портите. За мен третата на финал е Ирина.
Аз също мисля, че третата ще е Ирина. Започва да излиза от ролята на "статист". Очаквам още в следващия епизод да започнат малко повече да я дават.
Към предположенията ми, но с по-малка вероятност третата да е Айлин.

Последна редакция: нд, 26 мар 2023, 19:58 от Woman^In^White

# 1 117
Яясно, разконспирирали са я коя е значи.

# 1 118
Чакам си аз сочния спойлер коя е победителката. Да видим кога ще излезе

# 1 119
  • София
Написах текста от поста на майката на Елена  и веднага ми излезе:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0usXPpWuNvmgJbn … 45824627&sfnsn=mo

Пускам го пак, за който не вярваше. Със сигурност това е малко преди края на снимките, защото знаем, че финалът е бил 4 или 5 ноември.

И все пак аз по-скоро мисля, че Евгени е избрал друга или ако е избрал нея, вече не са заедно. Приятелките ѝ са доста крайни към Евгени, нямаше да пускат негативни коментари, ако Елена беше щастлива с него.

# 1 120
  • София
Аз смятам, че нямаше да пишат - браво, честито и тн. По-скоро, според мен нарочно го пишат така. Хем да си нямат неприятности, хем за заблуда.

# 1 121
Написах текста от поста на майката на Елена  и веднага ми излезе:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0usXPpWuNvmgJbn … 45824627&sfnsn=mo

Пускам го пак, за който не вярваше. Със сигурност това е малко преди края на снимките, защото знаем, че финалът е бил 4 или 5 ноември.

И все пак аз по-скоро мисля, че Евгени е избрал друга или ако е избрал нея, вече не са заедно. Приятелките ѝ са доста крайни към Евгени, нямаше да пускат негативни коментари, ако Елена беше щастлива с него.

Къде има негативни коментари на приятелките й?

# 1 122
  • София
Имах предвид участничките в шоуто, всички, които са ѝ уж близки, се изказват негативно за Евгени. Гледах и Лия в Комеди клуба, определено е с негативно мнение за него, а тя вече е сгодена, така че не мисля, че е от ревност.

# 1 123
Сега прочетох. Нещо повече, Лия и Райа бяха не просто негативни към Евгени, но Лия спомена, че шоуто било като "Приятелките на Парис", в случая "Приятелките на Валерия", а не "Ергенът". Не би го казала това, ако Валерия не печелеше. Сто про печели Валерия, което е и за добро Simple Smile)

# 1 124
Но пък казаха, че според тях Евгени трябва да е с Елена. После Лия се отметна. Аз продължавам да си мисля, че е Елена.

Общи условия

Активация на акаунт