Спойлери от реалити предавания - тема 10

• 152 849
  • 1 584
  •   1
Отговори
# 1 155
  • Луната
В тик-ток се въртят видеа, че Айлин също е на финала, но Евгени избира Валерия. Знам, че се ориентирате по евентуалните дати на напускане на момичетата, но пък кой знае как са планирали финала 😀
И аз мислех, че Айлин може да е на финал, но не е защото...
Скрит текст:
тя е публикувала това на 25 октомври във фейса, а както със сигурност предполагаме финала е в началото на ноември, така че няма начин да е сред 3-те финалистки

# 1 156
  • София
Представям си ако спи с 3-4 вътре какъв хейт ще отнесе. Както бг зрител не е готов за Момата, обект на целувки и ухажване на 20мъже, така не мисля, че е готов да понесе този скандал.

# 1 157
  • София
Пъ то си е (човещинка) емоция- може ли да не й се отдадеш. Евгени е очаквал някакъв апокалипсис на 12.12.2022, иначе не бих си го обяснила, ако се развият нещата към горната бройка и случки.

Айлин се появява в клип на Преслава от 2019 г. (примерно), преди да си ремонтира устните. Да кажем, че е добро решение от гледна точка размер на зъби и устни, който сега е постигнала.

# 1 158
Представям си ако спи с 3-4 вътре какъв хейт ще отнесе. Както бг зрител не е готов за Момата, обект на целувки и ухажване на 20мъже, така не мисля, че е готов да понесе този скандал.
Бг зрителят не е чак кон с капаци и да не вдява от мераци.
Само малко тъпо изглежда, ако ги е подкарал на мартон една след друга и след 2 часа да завърши с дълбокоемоционалната майка, заявяваща му: "Ама ти си влюбен!", той пък след още час да каже: "Представям си да се събуждам всяка сутрин до теб. Обичам те! Бъди моя!"
Иначе за се*с-маратоните не мисля, че хората имат особено против.  

А не, обърках се. Първо майка му ми казва, че е влюбен, после са нощите у Гената. Та, още по кринджарско изглежда.
Нека разграничаваме емоции и мераци.

# 1 159
Не ми се гледа вече- втори път злобарки да печелят е прекалено.

И аз не ѝ пожелавам на Елена да бъде с този льольо, но наистина виждам възпитателен смисъл, не само за децата, но и за възрастните. Има значение хората кой гледат като печеливш образ.

Някой беше питал на милата страница дали е възможно да спи с 3-4 във формата-  абсолютно възможно е , в немската версия след среща са се взимали. Отделно за последните 3 е едва ли не предвидено да прекарат заедно нощта. Като го гледам сега не се съмнявам да ги е оправил.
Аз никакъв възпитателен смисъл не виждам. Първо хората не трябва да взимат пример от телевизията и второ Елена с нищо не се е откроила в моите очи, че да я намирам за добър пример. С какво? Да се унижава, за да спечели един мъж? Постоянно да се прави на интересна и да търси вниманието на околните? Ами не, благодаря!

# 1 160
Елена си играе играта, не я мисля аз. Унижение не виждам.

# 1 161
В тик-ток се въртят видеа, че Айлин също е на финала, но Евгени избира Валерия. Знам, че се ориентирате по евентуалните дати на напускане на момичетата, но пък кой знае как са планирали финала 😀
И аз мислех, че Айлин може да е на финал, но не е защото...
Скрит текст:
тя е публикувала това на 25 октомври във фейса, а както със сигурност предполагаме финала е в началото на ноември, така че няма начин да е сред 3-те финалистки
Много сладка снимка! 😍😍😍

# 1 162
  • На морето!
Каква дълбочина и какъв интелект очаквате от участници в Ергенът? Всички там са си един за друг, просто са си или са им разпределили ролите по различен начин.

# 1 163
Някъде мернах, че Айлин била опасно близка с Блатечки, което никак не ме изненадва.

# 1 164
  • софия
Оказа се, че има и по-голям криндж от "Ергена" и това е "Milf Manor", което върви по ТЛС.
Крисия е много хубава, но май не е типът на Евгени. Дано да видим среща с нея.

# 1 165
Известно време не съм чела и сега не мога да наваксам с всичко изписано, но горя от желание да разбера кои да тези 3, с които Ергени е спал и по време на снимките или след?

# 1 166
Ако са  3 ,с които е  спал след снимките,едното ми предположение е Валерия с поне 2 от кучетата си:)

# 1 167
  • Бургас
Уж едната е Боряна - по време на снимките уж, за другите две аз залагам на   някоя от  Валерия, Джия, Елена

# 1 168
Откъде беше този спойлер? Аз хем участвах с предположения, хем ме загриза после съвестта, че може изобщо да не е вярно. Факт е, че нагласата ми към Евгени много се промени, щом лесно повярвах на такъв слух, обаче ако не е вярно, ще ми е леко неудобно за девойките, които спрягах за възможни.

# 1 169
  • София
Май беше от съученички в класа на дете на потребител Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт