Спойлери от реалити предавания - тема 10

• 152 839
  • 1 584
  •   1
Отговори
# 960
  • София
Според промото от мятането на Елена през рамо, май двете Габриели липсваха от снимката.

# 961
  • София
Има ли опция Евгени да не избере никоя накрая?
Почвам да си мисля, че кадрите с пръстена са един вид проекция или негов сън/размисли преди финалните кадри, на които той казва "сори, булчета, аз съм влюбен в музиката!". Simple Smile

# 962
Има ли опция Евгени да не избере никоя накрая?
Почвам да си мисля, че кадрите с пръстена са един вид проекция или негов сън/размисли преди финалните кадри, на които той казва "сори, булчета, аз съм влюбен в музиката!". Simple Smile

Или: Ваня Щерева, ще се омъжиш ли за мен! (един вид да се е влюбил в писмата Си за Валерия, а Ванчето като един Сирано дьо Бержерак с щастлив край) 😀

# 963
  • София
Хаха, ти представяш ли си хаха!

# 964
Замислих се, че момата от снимката в басейна май е Айлин, а тази с розовата рокля на финала наистина ми прилича на Елена, но може и Джия да е...и нейните ръце са по здрави ( не като на Валерия), а другата е 100% Валерия и затова липсват части от тялото, защото веднага ще я разпознаем.

# 965
Ръцете на розовата финалистка са  сто про на Елена, сравнявах и ноктите. Но розовата рокля не е задължително да печели, само е на финал

# 966
Имам въпрос. Четох в последна тема на сезон 1, че победителката и ергенът до излъчване на финала нямали право по договор да се следват в СМ. Не ползвам инстаграм, но може ли някой, който следва участниците там да види коя от последните напуснали по нашите сметки не следва Евгени?
Елена има снимка във фейсбук в същата поза и ми изглежда точно нейната стойка и ръка. Съгласна съм, че не непременно да е победителката само заради този кадър.

Последна редакция: пт, 24 мар 2023, 13:30 от Mama xxl

# 967
  • София
Аз така се бях хванала на твърдението тук, че Габи излиза миналата вечер (заради кадъра със сълзите на Райя, прегръщайки Габи), че направо вчера останах много разочарована. Направо нямах търпение след крясъците ѝ да я изпидуркат, а то Райя.

# 968
Да, много неприятно. Кога изпидуркват тази Габи? Макар, че за мен лично Елисавет е огромният дразнител.

# 969
  • София
Тая година са ги задължили всички да следват и лайкват всичко на всеки навсякъде Simple Smile
Антон Стефанов е писал статия във вестник 'Филтър' SatisfiedSatisfied през февруари за горещата фолк дива Джия, която ще омайва Ерген 2 тази година. Изклювам я по тази причина и с надеждата, че Ергени все пак търси нещо с поне 6 гънки по обливката на мозъка.

# 970
Имам въпрос. Четох в последна тема на сезон 1, че победителката и ергенът до излъчване на финала нямали право по договор да се следват в СМ.
Не, че нямат право са се следват в СМ. Те повечето се следват. Обаче нямат право да се показват на обществени места. Нямат право да се издават за развоя на финала.
Могат да се виждат и да правят каквото искат, стига обаче никой да не разбира за това.
Следването или неследването в мрежите не е улика.

# 971
Тая година са ги задължили всички да следват и лайкват всичко на всеки навсякъде Simple Smile
Антон Стефанов е писал статия във вестник 'Филтър' SatisfiedSatisfied през февруари за горещата фолк дива Джия, която ще омайва Ерген 2 тази година. Изклювам я по тази причина и с надеждата, че Ергени все пак търси нещо с поне 6 гънки по обливката на мозъка.

Интересно. И Ваня Щерева в един подкаст наскоро я посочи като своята любимка. Едва ли биха развявали така очевидно победителката, наистина.

# 972
И онази с гащите от Ергенът 1 (Блага мисля), каза, че Джия й е любимката и, че Джия едва сега започвала да се разхвихря.

# 973
Никакви сигурни спойлери не се появяват. Днес Елена е качила в стори снимка от целувката й с Ергени снощи, но миналата седмица същото беше направила и Валерия. Ще ни държат до края в неведение. Лошо за детективите. 

Аз от доста сигурен източник дочух, че Елена не е победителката, но изглежда е срещнала някой друг междувременно. Яко ни будалкат с тея измислени спойлери. Джия също не е. Всичко сочи към Валерия за съжаление (това е предположение, не сигурен спойлер).

# 974
В един подкаст миналогодишните ергенки бяха казали, че победителката и ергенът нямат право да се виждат на територията на България до финала. Ако е някъде извън страната няма проблем. В друг подкаст пък беше споменато, пак от някоя от старите девойки, че тазгодишните моми не може и помежду си да се събират до финала (сравняваха ги с предните, които се събираха заедно да гледат предаванията).

Общи условия

Активация на акаунт