Спойлери от реалити предавания - тема 10

• 152 706
  • 1 584
  •   1
Отговори
# 120
  • Мюнхен
Ако тоя чат се окаже верен, ПР-ката и издалата я колежка ще са ей така в понеделник:

# 121
Миналата година, четях основната тема в много тежък за мен момент и носеше съвсем друго усещане. Тази година, както някой беше написал е станала терариум последните страници. Даже виждам, че има потребители, които вече не пишат в нея.
Накрая може да се окаже, че Евгени се е самоскрил, като е видял какъв е крайния продукт и какво си е натресъл.
ПП Едно от първите ми усещания беше, че Елена е редактор към продукцията, а не участничка. Може да е от поканените от продукцията.

# 122
Съгласна съм с Ирис. Дотука глупости от любов не съм видяла. Валерия не се озъби на Симона от любов. Айлин не го нацелува от любов, сакън. 🤣 Блага не си събу килотите от любов. И Питона не оплю Александра с думите "българска злобарка" от любов.
Шоуто, което изнася Габи, е явно и Габи в действителността. Сега като го няма Великият провокатор, ми е интересно кой ще е следващият набеден кукер/тутанкамион.
Ако има глупости от любов, то нормалните, способни на емпатия хора, ще влязат в положение и няма да го намерят за толкова криндж. Както на мен ми прави впечатление тъжният поглед на Валерия - разбирам, че идеята е 25 кокошки да се съревновават за герестия петел, но на нея ѝ е криво и дори да не е мой тип човек, не мога да не го отчета.

# 123
Миналата година, четях основната тема в много тежък за мен момент и носеше съвсем друго усещане. Тази година, както някой беше написал е станала терариум последните страници. Даже виждам, че има потребители, които вече не пишат в нея.
Накрая може да се окаже, че Евгени се е самоскрил, като е видял какъв е крайния продукт и какво си е натресъл.
ПП Едно от първите ми усещания беше, че Елена е редактор към продукцията, а не участничка. Може да е от поканените от продукцията.

Хаха,да не се окаже,че баш с Елена и Шопови е гледал първият епизод, пък те си казват,че била редакторката Joy

# 124
  • Вестерос
Неграмотен редактор...
Аз писах на потребителката, която уж пускаше спойлери, ако не желае да се разкрива да ми казва, аз ще снасям, както правех с Фермата. Така и не ми отговори

# 125
Направо ми е смешно каква завера се разиграва, само и само драгият зрител да клъвне. Явно наистина масовото мнение за форума е, че тук се подвизават хора с двуцифрено IQ, които веднага ще се хванат на информация от първия новодошъл. 😂

# 126
Не знам за друг, но Питонова ми е по - симпатична от Валерия. Дори и след миналогодишното фиаско. 😂

# 127
Щях да пиша залозите ми кой е на снимките:

Това е Виктория:

Това е Ивелина или Ирина:

Това е Елена - по-добри сте в сравненията от мен, но не са ли същите дрехи на пясъка, като тези тук?

На мен в басейна ми мяза на Ирина.

Грозната за мен е Елена само
Тази на снимката в басейна ми прилича на Айлин.

# 128
Иначе ето ви една напълно конспиративна теория от мен: ако има ПР-ка в темата, не е изключено старателната метличка на мнения с критики към Евгени да е точно с цел да се пази имиджа на предаването. Bowtie
И на мен ми направи впечатление колко се грижат за този. Пишат се какви ли не груби и подигравателни коментари за повечето от участничките, но на този да му се свети името.

А на мен той от самото начало ми е жалък по много параграфи. Сходно ми е и мнението за Валерия, но ще се спра дотук, за да не си изпрося бан Grinning Който разбрал, разбрал Grinning

# 129
Ако ме чуете как се смея. Ще събудя детето Grinning Grinning Grinning
Тя тази потребителка май изцяло изчезна. Появи се, каза, че Елена печели, за да се успокоим, че няма да е някоя усойница. Пусна ни спойлери, които и ние си бяхме намерили и хоп на въдичката Grinning
Тази година всичко е преднамерено и добре обмислено от тях. Тъпото е, че пак ни подцениха.

# 130
Ама за Елена се чуваше и преди този спойлер мисля.
Но сега като се замисля, си беше съмнително. Само два поста-някаква позната била участвала , обаче можеше поне да сподели някакви интересни неща за формата. От друга страна, два пъти каза кой ще е изгоненият вечерта. Ако наистина е редактор в БТВ, не би си позволила според мен…

# 131
Защо да не си позволи? Точно в началото на формата може да си го позволи, защото няма особено значение кои са първите отпаднали статистки.

Преди да започне предаването в основната тема беше пуснат първо профила на Валерия в Инстаграм без никакъв съпътстващ текст и малко по-късно беше изтрит. Това стана много преди да се разпространят профилите на повечето участнички в социалните мрежи.

Преди от БТВ да пуснат промо клиповете пък започна масово навсякъде да циркулира името на Карабаджак като победителка, включително и след гостуването на Блага в Комеди Клуб Подкаст.

# 132
Покрай едното гадже на Валерия с нея бяхме в една компания. Затова написах каква стана случката наскоро - този месец. Самата тя колкото и да сме я питали, не казва. Не беше казала и че ще участва преди да ги обявят. Но да, явно Евгени си пада женкар, а изглежда скромно и свясно момче 😀

# 133

Unpopular opinion, жената от басейна е Валерия. От това което се вижда веждата и скулата ми приличат на нейните

Жълтата рокля мислих че е Ирина, но тя май е с по-тъмна коса затова залагам на Виктория

Последна редакция: нд, 12 мар 2023, 00:45 от tara22

# 134
Още по-интересно ми стана, като каза (Ния-Косара) за четирите вида зрители и как всяка кандидатка може да се ошлайфа, така че да спечели публиката.

Общи условия

Активация на акаунт